FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@aleksandar_veliki, ako je Ken aminovao da dodje Jesic, onda je aminovao i da ode? Sta je onda sa onim pismom podrske, dva dana prije nego je Jesic dobio otkaz. Ko tu laze i petlja?
Mislim da se tu Ken nije pitao, nego Uprava, koja veze od sportskog dijela nema. I zato ce sad da se to pocisti, i napravi reorganizacija.
Mislim da se tu Ken nije pitao, nego Uprava, koja veze od sportskog dijela nema. I zato ce sad da se to pocisti, i napravi reorganizacija.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro je, i ovi "inkognito", šatro flegme, mudraci, staložena raja fol, se polako bacaju na branjenje sramote. Tipa afera punac gdje sve ostade na "ako se izvini nećmo tužiti", 9:1 protiv Slobode u mjesec i po' na 30+ godina, Alispahić, Ikande, Stepanov, Cezar, Reis, Simeunović, Oštraković, ekonom, Okić, Dženo, Ješić, Hurtić, sve to ni manje ni više u toku sezone u kojoj šatro slavimo 70 rođendan, to namještene nagradne igre to putovanja ... I onda kažu "što ponavljate jedno te isto", a oni s druge strane ISTO TO RADE. Glupo mi ovo "oni", jer navijači su to FKS, samo što imaju sklop prosječnog supportera SDA. Samo nek' se ne puca. Bit će to OK dok se vrate dugovi poreskoj, onda idemo po pojačanja i novi stadion. 
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim, nisam siguran, da je Jeisica aminovao Ken ili kako vam se vec zove. Bilo je navodno nekoliko prijedloga, neki su bili skupi, neki nisu prosli. Isto tako mislim da je Ken aminovao i Hurtica. Nekad mi se cini da ne mozete da prihvatite da ima neko tamo negdje ko ustvari vodi glavnu rijec.muhamedhulk je napisao/la:Sad ce neko reci kako su za to potrosene velike pare.hilmo je napisao/la: U protekle dvije sezone su osvojena dva trofeja, zači da su sposobni i znaju.Pa potrosene su i za ljetna pojacanja, i pokazala su se kao promasaji. Kao sto su se ona u ljeto 2014. pokazala kao dobra investicija. Fudbal je to.
Ja tu ne mogu kriviti puno Upravu, ne mogu oni znati hocel' neko igrati dobro ili nece. Ja ih krivim ako su krali pare (preko ugovora i plata), i sto su podbacili u dovodjenju trenera u Klub, i to nastavljaju i ove godine sa Hurticem. I zato treba da neko odgovara, onaj ko ih je postavljao. Ko je Jesica doveo, pa onda aminovao ona 'pojacanja' - njega treba sportski 'sahraniti', i to javno.
ma vechina zna da ken sve odluchuje vech duzhe vrijeme,osim ovih par potpunih morona koji uzhivaju spominjati ljudima mrtve a nad kojima su balili 2 godine
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Baljak je osvajao trofeje. I on je onda znao, sto ga otjerasmo?hilmo je napisao/la:U protekle dvije sezone su osvojena dva trofeja, zači da su sposobni i znaju.FrancescoTotti je napisao/la:Sta su to uspjeli ?????????????????????????
Je li i on po toj logici bio dobar?
Zasto je Ibrakovic otjera, kad svi znamo da je najzasluzniji za titulu prosle godine?
Meni licno trofeji nisu na prvom mjestu, zelim obecani iskorak.
Zelim Sarajevo na vecem nivou od ovog amaterskog koji je godina. Ako i tad bude u ligi bolja ekipa od nas, nece mi biti zao niti sekunde da budemo iza te ekipe.
Ovako, mi smo prosjek amaterske lige.
Je li to ono sto nam je obecano prilikom prodaje kluba?
-
nukleusmember
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Ceka se skupstina. Nakon toga cemo znat na cemu smo.
@aco ako o svemu odlucuje 'ken' tj. Tan, koja je svrha onda 'lokalne' uprave? Zasto uzimaju platu?
Ne znam druze. Stvarno ne znam i mislim da je to pitanje za vecinskog vlasnika upravljackih prava. Logicno je da se on vodi glavnu rijec, nije iskesirao novce i dao nekom ovdje da radi nesto mimo njegovog znanja.
muhamedhulk, rekao sam da mislim i da nisam siguran. Cini mi se da je Ken bio u Sarajevu lupam u ponedjeljak, a u srijedu je objavljeno da na mjesto sefa struke ostaje Hurtic. Mozda i to nesto govori. Ako grijesim ispravite me.
hurta je namazani spletkarosh, skromnog fudbalskog znanja i to treba da se zna,oni malo upucheniji znaju kako je zabio nozh u ledja valteru u azerbejdzanu,zna se i za njegovu pisaniju kenu i kako mu se uvuk'o u pakash,nadam se ako nishta da je neshto nauchio iz prakse ove sezone,to shto nema licencu je fkt preneozbiljno
VVVBK
Dino treba da ode jel kriv il nije ja licno ne znam al su mi ga zgadili svi blacenjem,pricanjem nekih prica i to je to uzet je na zub i nek ide,a afera punac dodje lik nesto iznosi,pljuje i psuje i mi tu nesto krivi? Dobio je sto je zelio prebacio priitisak na nas i odro.nas
Haha jao jao Baljak je za 20 godina jednu titulu prvaka uzeo sam sebe uvaljujes po.ovom sto pises samo.si potvrdio da je ovo najuspjesnija uprava koju smo imaliEvander je napisao/la:Baljak je osvajao trofeje. I on je onda znao, sto ga otjerasmo?hilmo je napisao/la:U protekle dvije sezone su osvojena dva trofeja, zači da su sposobni i znaju.FrancescoTotti je napisao/la:Sta su to uspjeli ?????????????????????????
Zasto je Ibrakovic otjera, kad svi znamo da je najzasluzniji za titulu prosle godine?
Zelim Sarajevo na vecem nivou od ovog amaterskog koji je godina. Ako i tad bude u ligi bolja ekipa od nas, nece mi biti zao niti sekunde da budemo iza te ekipe.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@aleksandar_veliki, za Hurtica je i neko iz Uprave rekao da su Malezijci prihvatili njegov plan, i da je proglasen za trenera. Zanima me na ciju preporuku, i kako nisu uzeli jos koju ponudu u opticaj, a ne samo jednu. Odmah smrdi. I kako su nasi predlozili, a Ken prihvatio da nam ekipu vodi trener bez potrebne licence. Opet smrdi. itd. itd. Mogu koliko hoce, ali ne dokle hoce.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I Dženan Uščuplić naš najtrofejniji trener 
Ken vidio da licenca u BIH nista ne znaci.muhamedhulk je napisao/la:@aleksandar_veliki, za Hurtica je i neko iz Uprave rekao da su Malezijci prihvatili njegov plan, i da je proglasen za trenera. Zanima me na ciju preporuku, i kako nisu uzeli jos koju ponudu u opticaj, a ne samo jednu. Odmah smrdi. I kako su nasi predlozili, a Ken prihvatio da nam ekipu vodi trener bez potrebne licence. Opet smrdi. itd. itd. Mogu koliko hoce, ali ne dokle hoce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ko je valter?nukleusmember je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Ceka se skupstina. Nakon toga cemo znat na cemu smo.
@aco ako o svemu odlucuje 'ken' tj. Tan, koja je svrha onda 'lokalne' uprave? Zasto uzimaju platu?
Ne znam druze. Stvarno ne znam i mislim da je to pitanje za vecinskog vlasnika upravljackih prava. Logicno je da se on vodi glavnu rijec, nije iskesirao novce i dao nekom ovdje da radi nesto mimo njegovog znanja.
muhamedhulk, rekao sam da mislim i da nisam siguran. Cini mi se da je Ken bio u Sarajevu lupam u ponedjeljak, a u srijedu je objavljeno da na mjesto sefa struke ostaje Hurtic. Mozda i to nesto govori. Ako grijesim ispravite me.
hurta je namazani spletkarosh, skromnog fudbalskog znanja i to treba da se zna,oni malo upucheniji znaju kako je zabio nozh u ledja valteru u azerbejdzanu,zna se i za njegovu pisaniju kenu i kako mu se uvuk'o u pakash,nadam se ako nishta da je neshto nauchio iz prakse ove sezone,to shto nema licencu je fkt preneozbiljno
VVVBK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj izracunaj koliki godina je Baljak bio na celu kluba, sta je pod njegovim vodstvom osvojeno. Onda izracunaj koliko godina je ova garnitura u klubu.zagor1987 je napisao/la:Haha jao jao Baljak je za 20 godina jednu titulu prvaka uzeo sam sebe uvaljujes po.ovom sto pises samo.si potvrdio da je ovo najuspjesnija uprava koju smo imaliEvander je napisao/la:Baljak je osvajao trofeje. I on je onda znao, sto ga otjerasmo?hilmo je napisao/la: U protekle dvije sezone su osvojena dva trofeja, zači da su sposobni i znaju.
Pa lijepo uporedi i sam donesi zakljucke.
Sto li se niko ne otima za njega tako trofejnog?hilmo je napisao/la:I Dženan Uščuplić naš najtrofejniji trener
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
zagor1987 je napisao/la:Ko je valter?nukleusmember je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:
VVVBK
kemo alispahich
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@zagor i @hilmo zadovoljni ste s tim da nam najtrofejniji trener i najtrofejnija uprava imaju veliki broj od 2 trofeja na svom kontu? Ma bravo.
Niko njima ne porice uspjehe. Jel vi shvatate da ovdje nije o upravi vec o SARAJEVU!!!
Niko njima ne porice uspjehe. Jel vi shvatate da ovdje nije o upravi vec o SARAJEVU!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Trenutno je zauzet razbijanjem beograđana na turističkim destinacijama u okolini Bijeljinejoker90 je napisao/la:Sto li se niko ne otima za njega tako trofejnog?hilmo je napisao/la:I Dženan Uščuplić naš najtrofejniji trener
Postavljanje trenera bez licence na pocetku tri sezone u nizu, dovoljan su pokazatelj da ovo sve sto se radi je amaterizam.
Otimali ili ne otimali ovo je cinjenica.joker90 je napisao/la:Sto li se niko ne otima za njega tako trofejnog?hilmo je napisao/la:I Dženan Uščuplić naš najtrofejniji trener
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Jos da me @amypitar citira u vezi Dzene i to bi bilo to. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 22 gosta.