Tema je fk sarajevo!Majkl je napisao/la:Moze li mi neko objasniti od kud onaj balvan Mijuskovic u reprezentaciji Crne Gore.Je li toliko slaba ili je on postao Nesta ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
balvan ? - inace je momak odigrao desetine utakmica u Sarajevu pa smo na osnovu toga i mogli zakljuciti da je balvanMajkl je napisao/la:Moze li mi neko objasniti od kud onaj balvan Mijuskovic u reprezentaciji Crne Gore.Je li toliko slaba ili je on postao Nesta ?
Pyro is not a crime !
Kad i skim u polufinalu igraju djeca??? Imal na tv???
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Sutra u 15:15 protiv Rijeke, prenos na SK1ado-hz je napisao/la:Kad i skim u polufinalu igraju djeca??? Imal na tv???
Hvala @hilmo....taman ce se stici pogledati 2.polhilmo je napisao/la:Sutra u 15:15 protiv Rijeke, prenos na SK1ado-hz je napisao/la:Kad i skim u polufinalu igraju djeca??? Imal na tv???
U Nedjelju finale u 16:30. Valjda prođemo.ado-hz je napisao/la:Hvala @hilmo....taman ce se stici pogledati 2.polhilmo je napisao/la:Sutra u 15:15 protiv Rijeke, prenos na SK1ado-hz je napisao/la:Kad i skim u polufinalu igraju djeca??? Imal na tv???
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto sam ja mislio da je to danas 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zato sto nisi mislio da je sutraMortemHz je napisao/la:Zasto sam ja mislio da je to danas
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
ovo na pocetku za dinokia
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledam na sk onaj trener omladinski Rijeke misli da je cisto iznenadjenje sto smo prosli i ocekuje da prodju lagano u finale. A oni su igrali sa Sutjeskom, Ofk Beogradom i evenusima iz Tuzle 
Nadam se da cemo ih razvalit sutra
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si jedini koji je skontao ovoPitarBordo je napisao/la:Tako ti je imenjače kad koristiš Hebrejski jezik u potpisu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
FrancescoTotti je napisao/la:Gledam na sk onaj trener omladinski Rijeke misli da je cisto iznenadjenje sto smo prosli i ocekuje da prodju lagano u finale. A oni su igrali sa Sutjeskom, Ofk Beogradom i evenusima iz Tuzle
i da cemo ih zguzit za onu kradju na turniru u hr kad su nas pokrali familiju im prugersku J*** u picku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PitarBordo
- Kontakt:
Purgeri su zagrepčani kume.Rule_hz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Gledam na sk onaj trener omladinski Rijeke misli da je cisto iznenadjenje sto smo prosli i ocekuje da prodju lagano u finale. A oni su igrali sa Sutjeskom, Ofk Beogradom i evenusima iz Tuzle
i da cemo ih zguzit za onu kradju na turniru u hr kad su nas pokrali familiju im prugersku **** u picku
Samo Saraj'vo.
šugava rijeko smrdljivi grade hahahahaa
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo dobi olimpić strane investitore...neko je upravo najavio bio dvicu protiv nas, zbog tih švaba koji dolaze. A hurtic jadan ne zna sta se desava sa ekipom, nije mu niko reko 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Turaka*OsmanhodzicBuco je napisao/la:Evo dobi olimpić strane investitore...neko je upravo najavio bio dvicu protiv nas, zbog tih švaba koji dolaze. A hurtic jadan ne zna sta se desava sa ekipom, nije mu niko reko
Moze li Nijaz umjesto Dine ??FrancescoTotti je napisao/la:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Obojicu njih treba bacit na kakav camac i poslat dole onim somalijskim piratima pa da traze otkupninu.. Ne bi se deset maraka skupilo!Mokes je napisao/la:Moze li Nijaz umjesto Dine ??FrancescoTotti je napisao/la:
Ps-Dobar ti avatar
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evo samo da sebe citiram od prije 15ak dana, a ovaj se levat smije. Vidjecemo jos za stadion. Vidjecete kad bomba budeBosnianKingdom je napisao/la:Majkl je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahhhahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koliko imas godina ti majketi hahahahahahahahahahahahahahahahah e jebote hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahVivaLasVegas je napisao/la:Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
Ali ovako ide. Kao Olimpik treba da kupe Njemci neki, ali pod uslovom da ostanu u ligi. Pa bi sledece sezone igrali na Kosevu kojeg bi ti Njemci renovirali. Prema tome u nedelju dvica. Nemojte napadati, ja tako cuo, pa sad vidjecemo.