Pa zar nije ocito da smo ko ekipa talentovani al totalno neorganizovani , toliko driblanja nisam vidio jos od Brazila dok je Garinca igroSiouxLukavac je napisao/la:Ne treba djeci nista zamjerit, kako god zavrsilo. Al cinjenica je da bi ovo bilo neuporedivo bolje da imamo tim strucnih ljudi koji bi na ispravan nacim razvijali ove igrace. To trenutno nemamo, a to je glavno, dzaba ti i 1000 talenata ako ih nema ko uciti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 28 maj 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
O tome svo vrijeme i pricam. Talenat je neospora, ali dzaba ako nemas prave ljude u struci da to kanalisu.SiouxLukavac je napisao/la:Ne treba djeci nista zamjerit, kako god zavrsilo. Al cinjenica je da bi ovo bilo neuporedivo bolje da imamo tim strucnih ljudi koji bi na ispravan nacim razvijali ove igrace. To trenutno nemamo, a to je glavno, dzaba ti i 1000 talenata ako ih nema ko uciti.
Yebo penal, **** rezultat.
Bitno je samo da li ce za par godina iko od ovih talentovanih momaka postari fudbaler.
Dinamo je ispao u grupu, a svi znamo da ce oni na kraju napraviti vise igraca i od Vojvodine i od Zvezde i od Rijeke i od nas.
- primasquadra
- Kontakt:
Ubijaju vas 2 igraca po krilima Matej Vuk i Josip Mitrovic... ovo ostalo je li-la
O tome svo vrijeme i pricam. Talenat je neospora, ali dzaba ako nemas prave ljude u struci da to kanalisu.Evander je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Ne treba djeci nista zamjerit, kako god zavrsilo. Al cinjenica je da bi ovo bilo neuporedivo bolje da imamo tim strucnih ljudi koji bi na ispravan nacim razvijali ove igrace. To trenutno nemamo, a to je glavno, dzaba ti i 1000 talenata ako ih nema ko uciti.
Yebo penal, **** rezultat.
Bitno je samo da li ce za par godina iko od ovih talentovanih momaka postari fudbaler.
Dinamo je ispao u grupu, a svi znamo da ce oni na kraju napraviti vise igraca i od Vojvodine i od Zvezde i od Rijeke i od nas.[/quote
PA ZATO STO IH COVJEK NE PRAVI DA POBJEDJUJU SAD , gARAN IM KAZE OCU 500 PASOVA REZULTAT ME NE ZANIMA , OCU BRZU IGRU , RADI NA TIMU I IZDVAJA IGRACE KOJI SU ZA KOJE MJESTO . Ovaj njihov tip je proizveo hrpu igraca , svarno eno prodali i Corica onog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vec vidim koji je ovaj paulus na tribini... Kad ovako psuje kadetima mozes mislit kakav je to dziber na stadionu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma klasičan debil sa istoka.
Tog tipa koji koji vodi ommladinsku skolu Dinama, zelio je Arsenal dovesti. Mamic ga nije zelio dati ni za kakve pare. To mu je bitnija funnkcija nego trener prvog tima.
P.S. Karhmet iz Mladosti, blizu da dodje kod nas.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 28 maj 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mali skini mi se , ne psujem nikom rekoo sam da je onaj napravio debilski potez i jest i ****FrancescoTotti je napisao/la:Vec vidim koji je ovaj paulus na tribini... Kad ovako psuje kadetima mozes mislit kakav je to dziber na stadionu
Junuzovic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pa dje ces prodat to zlato , napravio mu sotine milionaEvander je napisao/la:Tog tipa koji koji vodi ommladinsku skolu Dinama, zelio je Arsenal dovesti. Mamic ga nije zelio dati ni za kakve pare. To mu je bitnija funnkcija nego trener prvog tima.
Jesi malo prjetjero, nema potrebe vrijedjaati ove momke. Ocito da je ovome niki od igraca jaran pa se pali.paulus je napisao/la:Mali skini mi se , ne psujem nikom rekoo sam da je onaj napravio debilski potez i jest i ****FrancescoTotti je napisao/la:Vec vidim koji je ovaj paulus na tribini... Kad ovako psuje kadetima mozes mislit kakav je to dziber na stadionu
P.S. Zasluzeno izjednacenje. Puno organizovanije izgledamo u drugom poluvremenu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Bravo Junuze, ajmooo
Ohohohohoho
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bravo mali prvi pas na pravo mjesto , dobar Junuzovic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je bolan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobijamo ovo
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
ma jarane ako navijas moras se nervirat djaba , Bezveze je ono napravio , mislis da samo mi drobimoEvander je napisao/la:Jesi malo prjetjero, nema potrebe vrijedjaati ove momke. Ocito da je ovome niki od igraca jaran pa se pali.paulus je napisao/la:Mali skini mi se , ne psujem nikom rekoo sam da je onaj napravio debilski potez i jest i ****FrancescoTotti je napisao/la:Vec vidim koji je ovaj paulus na tribini... Kad ovako psuje kadetima mozes mislit kakav je to dziber na stadionu
P.S. Zasluzeno izjednacenje. Puno organizovanije izgledamo u drugom poluvremenu.
Ova Rijeka je pala, trebali bi ovo rijesiti prije penala.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Koliko su oni bili bolji u prvom, toliko smo mi u drugom. Mozemo dobiti ovo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, muhamedhulk i 23 gosta.