Amar je svo vrijeme koje proveo u klubu bio za Djelu i usko je saradjivao sa njim.I kada je imao ingerencije da ga sutne iz razloga sto je ovaj zaboravio da preda dokumentaciju i ministarstvo sporta a vezano za grant koje je isto dodjeljivalo i tako ostavio klub bez 50 milja km,govorio je neka Djelle dobar je on.Tako da......Željooooo je napisao/la:Hvala Amaru Osimu što je na vrijeme skontao kakvi su Dželo i njegova kompanija i što je ušao u upravu i na pametan nacin zajedno sa Gredicem izbacio parazite iz kluba..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar je dok je bio trener morao je surađivati sa doticnim, nece reci za njega javno da je ovakav ili onakav, cim je ušao u upravu i vidio šta "radi" Muharemovic, zajedno sa Gredicem i sa "sistematizacijom radnih mjesta" sklonio je parazite iz kluba, bar vecinu njih..DANDY je napisao/la:Amar je svo vrijeme koje proveo u klubu bio za Djelu i usko je saradjivao sa njim.I kada je imao ingerencije da ga sutne iz razloga sto je ovaj zaboravio da preda dokumentaciju i ministarstvo sporta a vezano za grant koje je isto dodjeljivalo i tako ostavio klub bez 50 milja km,govorio je neka Djelle dobar je on.Tako da......Željooooo je napisao/la:Hvala Amaru Osimu što je na vrijeme skontao kakvi su Dželo i njegova kompanija i što je ušao u upravu i na pametan nacin zajedno sa Gredicem izbacio parazite iz kluba..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Helem nejse....Željooooo je napisao/la:Amar je dok je bio trener morao je surađivati sa doticnim, nece reci za njega javno da je ovakav ili onakav, cim je ušao u upravu i vidio šta "radi" Muharemovic, zajedno sa Gredicem i sa "sistematizacijom radnih mjesta" sklonio je parazite iz kluba, bar vecinu njih..DANDY je napisao/la:Amar je svo vrijeme koje proveo u klubu bio za Djelu i usko je saradjivao sa njim.I kada je imao ingerencije da ga sutne iz razloga sto je ovaj zaboravio da preda dokumentaciju i ministarstvo sporta a vezano za grant koje je isto dodjeljivalo i tako ostavio klub bez 50 milja km,govorio je neka Djelle dobar je on.Tako da......Željooooo je napisao/la:Hvala Amaru Osimu što je na vrijeme skontao kakvi su Dželo i njegova kompanija i što je ušao u upravu i na pametan nacin zajedno sa Gredicem izbacio parazite iz kluba..
ovo nije istina jer se izgleda jos pregovara kako sta i koliko.bistrikboy je napisao/la:kazu nece on...jug-onostalgicar je napisao/la:rastoder je bio u sarajevu ima li ista za to ?
jel on nece da ulozi ili nasi miniraju jer nemaju koristi ?
jel super
51%--------49%
Jel u planu kluba da uskoro predsjednik odgovara na pitanja navijaca?? Dokle smo sa dugovima dosli??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Joj ovdje sve neki strucnjaci, sve neki insajderi svi imaju informacije a nisu bili na Grbavici ima godina. Klub kada bude imao nesto konkretno izaci ce u javnost s tim. Pustite vise neka nagadjanja, nece ovaj hoce onaj itd. Bitno je da izborimo evropu ove godine i onda u novu sezone jaci nego i kad.
eo kone vode 1:0, dje li je ovaj siroki bio prvi da mi je znat

Željezničar živimo !
Neka vode iskreno Siroki ne zasluzuje da bude prvi. 4 utakmice nisu dali gol evo i ovdje poluvrijeme nisu imali pogled 0rema golu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
18 od 23 kola su prvi na tabeli i nisu zasluzili da budu prvi...Enemy00 je napisao/la:Neka vode iskreno Siroki ne zasluzuje da bude prvi. 4 utakmice nisu dali gol evo i ovdje poluvrijeme nisu imali pogled 0rema golu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Normalno da nisu kada je najpotrebnije oni gol ne mogu zabiti...jednoj Zvijezdi nisu u stanju dati gol ne treba dalje. Njima Wagner sve znaci a on je trenutnoj ocajan pa prema tome i Siroki je. zrinjski je najozbiljniji konkurent za titulu sa Sarajevom. Samo sam realan.
Taj Rastoder je nedavno opštini Petnjica ponio dva automobila Dacia, a gradonačelnik izjavio da će ih uz doplatu zamijeniti za Opel, uz opravdanje da predsjedniku opštine ne dolikuje da se vozi u takvom autu. Rastoder je kasnije poludio i rekao im da mu vrate auta.
Nema zezanja sa našim generalnim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahhahahahahahahhahahaVirtu4l je napisao/la:Taj Rastoder je nedavno opštini Petnjica ponio dva automobila Dacia, a gradonačelnik izjavio da će ih uz doplatu zamijeniti za Opel, uz opravdanje da predsjedniku opštine ne dolikuje da se vozi u takvom autu. Rastoder je kasnije poludio i rekao im da mu vrate auta.
Željezničar živimo !
da hoce postati generalni viseVirtu4l je napisao/la:Taj Rastoder je nedavno opštini Petnjica ponio dva automobila Dacia, a gradonačelnik izjavio da će ih uz doplatu zamijeniti za Opel, uz opravdanje da predsjedniku opštine ne dolikuje da se vozi u takvom autu. Rastoder je kasnije poludio i rekao im da mu vrate auta.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nerijeseno u travniku ako ovako ostane ili izgubi Olimpic 80% smo osigurali evropu, osim ako ne osvoje kup sto je malo vjerovatno.
Samo neka ovako ostane u Mostaru, obezbijedićemo mi Evropu i bez poklapanja u kupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- corleone87
- Kontakt:
Ne dajte se Rođeni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kadeti Sarajeva i Željezničara koji se takmiče u Kantonalnoj ligi FS Kantona Sarajevo odmjerili su snage na Koševu, u utakmici koja je direktno odlučivala o tome ko bi u nastavku prvenstva mogao ponijeti titulu prvaka u ovoj kategoriji, a na kraju su slavili igrači u plavim dresovima rezultatom 1:0.
Bravo momci!
Bravo momci!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Danas nam svi rezultati idu na ruku. Samo da se još odsvira kraj na svim tekmama.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!