FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
al' nevjerovatno fkt,sada malo chitam onaj njihov forum,sve isto,preslikano,samo shto oni kasne za nama jedno 8 mjeseci,jedni druge optuzhuju za plachenishtvo,ako im kola malo krenu nizbrdo u ligi 12,
psovache se upravi sve mrtvo,al' eto ako nishta i u tome prednjachimo[WHITE SMILING FACE],korak smo ispred u svim opcijama
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
psovache se upravi sve mrtvo,al' eto ako nishta i u tome prednjachimo[WHITE SMILING FACE],korak smo ispred u svim opcijama
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel to onaj mali s upitnom muskulaturom??Ado76 je napisao/la:Treba raspisati aukciju za Dulju.Kad mogu kone konkurs za strucni stab mozemo i mi ovo![]()
Ocit primjer koliko je tezak bordo dres,jos kad si zavaljen kao kapiten,pa malo istok,pa malo forum,pa na kraju krajeva ovakvim igracima se gubi i motiv igrati ovu ligu..Nadam se da ga nismo izgubili nakon ovog nastupa za jedan kvalitetan transfer,odnosno da ce odrzati cijenu koju realno i zasluzuje ovakav tip igraca. Psiha je cudo koja ti nabaci lance oko nogu..
Off:aaa ovih tamo,pa ne vjerujem,e cuj konkurs za strucni stab ko biva firma gradjevinska,sta li..trener je tu ono da se zadovolji forma, marioneta..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:Jel to onaj mali s upitnom muskulaturom??Ado76 je napisao/la:Treba raspisati aukciju za Dulju.Kad mogu kone konkurs za strucni stab mozemo i mi ovo![]()
![]()
Ocit primjer koliko je tezak bordo ders,jos kad si zavaljen kao kapiten,pa malo istok,pa malo forum,pa na kraju krajeva ovakvim igracima se gubi i motiv igrati ovu ligu..Nadam se da ga nismo izgubili nakon ovog nastupa za jedan kvalitetan transfer,odnosno da ce odrzati cijenu koju realno i zasluzuje ovakav tip igraca. Psiha je cudo koja ti nabaci lance oko nogu..
Off:aaa ovih tamo,pa ne vjerujem,e cuj konkurs za strucni stab ko biva firma gradjevinska,sta li..trener je tu ono da se zadovolji forma, marioneta..![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Izmedju ostalog. Gledam Dzeku, odsepa sa terena zbog onog "udarcica". Pa Duljevic i Rustemovic bi se u kolicima vozali po onoj logici.kanarinac je napisao/la:Koje Duljevic pretrpi udarce u toku utakmice u nasoj ligi ni Mesi nebbi dosao do izrazaja covjek svaku utakmicu pretrpi po 10 faulova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel se to nikad ne smije zezat i posalit ovdje da ti ili neko drugi ne bi pomislili da smo ne daj boze ozbiljni? Npr kod one duljine frizure (pokusaja) jel tebi bilo krivo, jesmo to po tebi pljuvali po Sarajevu kada smo se zezali za tu frizuru?obiteljskicovjek je napisao/la:Sta je pisac hotio rijet?FrancescoTotti je napisao/la:Sinoc pise da se ne dijelimo na forumu a kad god uleti i napise nesto pravi nekakve crne ovce i glumi pravednika .
#familymen
Nikoga ja ne dijelim, niti mi je to cilj. Ne glumim pravednika kako ti kazes. Ja sam samo napisao ono sto mislim a moras priznati da si se i sam nagledao postova i postova gdje se ismijavaju svi igraci FKS. Ono sto sam napisao u predhodnom postu ne zelim "prevoditi" samo treba procitati. Kad si vec spomenuo ovce ne pravim ih ja, niti crne niti bilo koje druge. Al dok je njih bit ce i vune. Zaista mi nije jasno sta te ponukalo da me citiras a jos manje sta si zapravo zelio reci. Zao mi je ako si se osjetio prozvanim u mom postu (to mi nije bio cilj) jer postove takvog sadrzaja nastojim zaboraviti sto prije. A stvarno bar do sad tebe ne pamtim kao takvog forumasa.
To je banalan primjer, isto tako i sa svim drugim! Jel vi fakat mislite da je neko ozbiljan????????
Hvala Bogu sad ce ramazan pa cu ja jedno mjesec dana odmorit od foruma, tad se pravite ozbiljni i hvalite sve redom od stanja u klubu do igraca sa ocajnim statistikama. Pravite se slijepi pored ociju i budite kao komsinice.
@zagor zamolit cu te da me stavis na ignore jer ti meni ides upravo na tu listu, u samotno drustvo Amazona.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: FK Sasrajevo
Apsolutnoaleksandar_veliki je napisao/la:Trudim se biti ok sa svima, a to me je bas **** u zivotu. Uvijek kontam eto radi toga ce se i meni vratiti. Razumijem stvarno da ljudi imaju razlicito vidjenje na neke situacije. I tako treba, ne mozemo svi isto rezonovati. I ne zelim da svojim uredjivanjem neko pomisli da stajem na bilo ciju stranu. S tobom sam imao "konflikt", nismo se slagali oko nekih stvari, kao sto se ni sada oko istih ne slazemo. Medjutim ne davimo tri mjeseca oko toga.Ado76 je napisao/la:Nije ni tebi lako Aco.Gradanski rat ovdje, isti takav na temi komsijaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci, imate pp za medjusobna prepucavanja. Stvarno nema smisla prema meni, a ni prema ostalim koji bi diskutovali i kojima se ne citaju vasi privatni ratovi.
Svi u napad jedan je Hase!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sasrajevo
Nisu problem razlicita misljenja , svaciji post cu ja procitat i postovat to misljenje, al kad neko u svakom svom postu proziva tebe indirektno, naziva pljuvacem, govori za sebe da je veci navijac, govori ti da privatizujes temu (sto su sve GLUPE stvari) tad normalno da ce ti zasmetat.aleksandar_veliki je napisao/la: Trudim se biti ok sa svima, a to me je bas **** u zivotu. Uvijek kontam eto radi toga ce se i meni vratiti. Razumijem stvarno da ljudi imaju razlicito vidjenje na neke situacije. I tako treba, ne mozemo svi isto rezonovati. I ne zelim da svojim uredjivanjem neko pomisli da stajem na bilo ciju stranu. S tobom sam imao "konflikt", nismo se slagali oko nekih stvari, kao sto se ni sada oko istih ne slazemo. Medjutim ne davimo tri mjeseca oko toga.
A u isto vrijeme od kako se lik pojavio na forumu nikad nije 'normalno' pisao o desavanjima u klubu, vec je tu samo kad je tema uprava ili nesto slicno da kaze kako nije sve tako crno.
Al ok, neka, zato i postoji opcija ignore, slobodno neka iskazuje svoje misljenje, ali sa mnom u diskusiju takve osobe vise nece ulazit.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
#prodaosisezaparminutajoker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Duljevic fantastican danas .... citam vase komentare ..... kakav crni pritisak pa ne nosi dres Reala .... ono wtf ?
Nego jednostavno ima prostora da pretrci igraca bez da ga ovaj pokosi klizeci sa obje noge .... ovdje svaki kontakt sa loptom neko ga skrsi ... znalo je biti po nekoliko zutih samo na njemu ....
Iskreno treba ga prodat sto prije .... radi njega .... mozda i uspije momak negdje vani .... on ako ovdje ostane samo ce stagnirat ...
I to je jos jedan problem ove nase lige ... fol cemo dobit na kvalitetu sad kad nas je 12... dobit cemo qrac....
To je sve promasaj ako sudjene ne ode da malo visi nivo ... djaba ti ako si kvalitetniji kad nemozes normalno kontru odigrat i neku ozb. akciju bez da ti skrse igraca ....
( MOJE MISLJENJE, NE BRANIM NIKOG I NISAM PLJUVAC
)
Nego jednostavno ima prostora da pretrci igraca bez da ga ovaj pokosi klizeci sa obje noge .... ovdje svaki kontakt sa loptom neko ga skrsi ... znalo je biti po nekoliko zutih samo na njemu ....
Iskreno treba ga prodat sto prije .... radi njega .... mozda i uspije momak negdje vani .... on ako ovdje ostane samo ce stagnirat ...
I to je jos jedan problem ove nase lige ... fol cemo dobit na kvalitetu sad kad nas je 12... dobit cemo qrac....
To je sve promasaj ako sudjene ne ode da malo visi nivo ... djaba ti ako si kvalitetniji kad nemozes normalno kontru odigrat i neku ozb. akciju bez da ti skrse igraca ....
( MOJE MISLJENJE, NE BRANIM NIKOG I NISAM PLJUVAC
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 29 maj 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
&Toti ba yebes frizuru, vjeruj mi to je onako navedeno uzgred. Mnogo ozbiljnije uvrede su ovdje pisane na racun svih igraca naseg kluba. Ne nisam zelio ispasti drot pa da ruzim sve redom sto nekad napisu i nesto sto ne misle. Halali ali meni smeta pljuvanje i ismijavanje svega u nasem klubu. Pojedinci su se osokolili pletu po FKS i kad treba i kad je to najmanje potrebno, isto vazi i za igrace. Ne preko toga ne mogu preci. Nisam slijep i svjestan sam svega mozda i vise nego sto mislis. Pozdravljam te.
ma ne treba pljuvati ali brate sta ocekujes od najplacenijih (daleko) igraca lige dobijemo kar'nu u usta i onda ocekujes da raja sjedi i daje aplauze za njihovuu ZAJEBANCIJU
Evo duljevic, veceras fantastican, a jesi gledao u BL kako ide na golmana 1 na 1?
ili npr utamica protiv ovih nekih slabijih? ili ... ili
Ma nema ga, ne vidi se, on je KLASA, strasan potencijal, ali brate on je u repki i u FKS razlicit igrac... nije to isto ... udlja protiv menhenggladbaha je najbolji kojeg sam gledao ... gdje je u ligi takav?
Protiv galate je bio najbolji na terenu a vec dvije tekme poslije nista od njega ne vidim... sta ti to govori ?
Evo duljevic, veceras fantastican, a jesi gledao u BL kako ide na golmana 1 na 1?
Ma nema ga, ne vidi se, on je KLASA, strasan potencijal, ali brate on je u repki i u FKS razlicit igrac... nije to isto ... udlja protiv menhenggladbaha je najbolji kojeg sam gledao ... gdje je u ligi takav?
Protiv galate je bio najbolji na terenu a vec dvije tekme poslije nista od njega ne vidim... sta ti to govori ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jesi vidio kako je pretrcavao spanske bekove?High je napisao/la:#prodaosisezaparminutajoker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pomislio sam da će je nabiti u buraniju prije nego je onu ošutao.joker90 je napisao/la:Jesi vidio kako je pretrcavao spanske bekove?High je napisao/la:#prodaosisezaparminutajoker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zato imam jos vecu potrebu da ga iznogetam u glavu, kad skotam kako je odigrao ovdje polusezonu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta li bi nam sad rekao ako ga pozovemo da nam brani na terminu..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Svaka čast Dulji!
Ja mislim da je to mnogo do naših terena. Gdje god da je bio dobar teren Dulja je dominirao.
Ja mislim da je to mnogo do naših terena. Gdje god da je bio dobar teren Dulja je dominirao.
Kod nas moze u rupu upast il mu busen otpadne kad uhvati onakav zaletMemara je napisao/la:Svaka čast Dulji!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Govori to mnogo toga, al evo ja cu reci da u nasem klubu nema igre koja bi njemu ali i drugim igracima pomogla da napreduju. Svi mi znamo da bude izuzetaka (koji potvdjuju pravilo) i svi vrlo dobro znamo zbog cega je to tako i ko je kriv za to. Sa druge strane ima nerealnih navijaca koji su mislili da se sve moze postici preko noci. I sad dolazimo do onog najvaznijeg, nije se dobro radilo, treba to puno bolje, ali je ocigledno da ovaj kadar to nije u stanju i nadam se da ce brigu o tome prepustiti ljudima koji ce to raditi kako treba.Pantelija je napisao/la:ma ne treba pljuvati ali brate sta ocekujes od najplacenijih (daleko) igraca lige dobijemo kar'nu u usta i onda ocekujes da raja sjedi i daje aplauze za njihovuu ZAJEBANCIJU
Za njega su vrijedniji ovih 25 min, nego citava sezona...joker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Ovde ce bar biti vidjen, i svaku utakmicu koju smo igrali u Evropi gdje je motiv na visokom nivou, Dulja je bio medju najboljim..
On sigurno ima i CV dobrih utakmica, pocev od Atromitosa i Borusije...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i nisi daleko od istine. Ima on dobrih utakmicama u nogama ali protiv ovih slabijih umjesto jos vise da pokaze koliko zapravo vrijedi on se utopi u sivilo i postane najgori igrac na terenu.Zip je napisao/la:Za njega su vrijedniji ovih 25 min, nego citava sezona...joker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Ovde ce bar biti vidjen, i svaku utakmicu koju smo igrali u Evropi gdje je motiv na visokom nivou, Dulja je bio medju najboljim..
On sigurno ima i CV dobrih utakmica, pocev od Atromitosa i Borusije...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.