FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 11:35

Jučer mi prenese lik informaciju da nam trebaju doći 3 pojačanja u narednih 15 dana. Reko kako znaš kaže lično sam čuo člana uprave kako govori drugom liku. Reko ko? Kaže spominjao je Saida i da je Dinamo spreman da ga pusti :cool: za ostalu dvojicu nisam čuo.
SRETAN BROJ - 1725

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 maj 2016, 12:02

Stutgart ne racuna na Sunjica , dajte covjeku platu mozda nije svjetska klasa al za PL je mega klasa , Ko zna sa dobrom pricom mogo bi doc ako ne bude imao boljih ponuda. Igro bi u repki i dalje. Ako moze seljo pokupit Zahirovica sto da ne .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 maj 2016, 12:05

Ja sam opet cuo da ce se maksimalno rezati troskovi za prvi tim i da se uopste nece dovoditi skuplja pojacanja (tipa Benke) te da ce vecina pojacanja/prinova biti iz nase lige.
Isto tako Benko sigurno ide samo se pokusava sto vise novca izvuci za njega,ali ce to biti vrlo tesko obzirom da su mu 33 godine i da mu ugovor istice u decembru.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 31 maj 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 maj 2016, 12:05

paulus je napisao/la:Stutgart ne racuna na Sunjica , dajte covjeku platu mozda nije svjetska klasa al za PL je mega klasa , Ko zna sa dobrom pricom mogo bi doc ako ne bude imao boljih ponuda. Igro bi u repki i dalje. Ako moze seljo pokupit Zahirovica sto da ne .
Isto ja ne znam stvarno so Memisevica ne ganjaju i sve igrace kojih se mozemo docepa al sad odma ne ko prosli pu , sve prekasno

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 maj 2016, 12:11

zagorski je napisao/la:Ja sam opet cuo da ce se maksimalno rezati troskovi za prvi tim i da se uopste nece dovoditi skuplja pojacanja (tipa Benke) te da ce vecina pojacanja/prinova biti iz nase lige
Sto nije losa ideja ako potrefe prave igrace treba vidjet sa partizanom da nam posude onog iz Borca m covjek je klupa non stop . Zamisli da smo mi pare koje smo dali za Alispahica onog Nigera zvanog povreda i da ne nabrajam Cear Emerson Harba kamara promasaja kupili tupava zvucna pojavanja . Lomazec gra u nakom tamo Dinamu , Sarajevo za razliku od onda ima novac da ga zadrzi i slicne igrace . Transger politika nam je bila uzas , Omladinski pohin treva vi ukljucen al polako step by sep i treba nam jedna zvjezda.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 12:11

Meni je veci problem ljudstvo, a ne organizacija. Jer ovaj model sad, pa koristi ga 90% klubova u svijetu, samo sto kod nas nije definisano sta ko radi, i sto nema ko da radi. Glupa im je prica da je do modela, ali ako je to Tan naredio, jbg mora tako. Samo ne vidim svrhu sad postojanja UO :?:
Dalje, neko ce biti glavni za dovodjenje igraca, tj. brige oko svih profi-igraca pod ugovorom, a to je posao sportskog direktora (ili u ovom slucaju predsjednika tog komiteta za sport). Ne vjerujem da ce Hurtic i to uzeti na sebe, to bi bio potez ravan samoubistvu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 maj 2016, 12:18

Npr Hajrovci se vraca u Werder ,njegova situacija je ocajna sto ne pogledaju posudnu iz Werdera ako nista , siguran sam da nema naka plato primanja sa obzirom da ja imam vise utakmica, Sto li Arezinu ne klepismo iz Prjedora . Mi bi trebali ko klub sa najboljom organizacijom sta se stalno hvale vec bi reabali bit u pregovotima sa najboljim iz Radnika koji jedva cekaju da predju u Sarajevo al se bojim da je ideja da zadrzimo kadar i da Hurtic proba sa tim i akademijom u Evropu, jer su ovi skrsili toliko para na nikakve igrave da je to za plakat
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 31 maj 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 12:20

Kakvi postovi :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 maj 2016, 12:24

Besic je napisao/la:Kakvi postovi :mrgreen:

:urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 12:29

@paulus
Spusti se malo covjece...ne malo, dobrana se spusti na zemlju - kakvi Sunjici i Hajrovici, pa ljudi igraju u ligama petice. I bas ce sad doc' u nasu ligu. Ne mozemo da slobodne igrace iz nase lige pokupimo, a mastas o njima :crazy:
Sacekajmo Skupstinu, sve ce nam tad biti jasnije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 maj 2016, 12:41

muhamedhulk je napisao/la:@paulus
Spusti se malo covjece...ne malo, dobrana se spusti na zemlju - kakvi Sunjici i Hajrovici, pa ljudi igraju u ligama petice. I bas ce sad doc' u nasu ligu. Ne mozemo da slobodne igrace iz nase lige pokupimo, a mastas o njima :crazy:
I Zahirovic je bio u cvajti Stevanovic od SeVille do druge grcke , HajroVicu treba da igra, Ok Sunjic jest sanjanje , Hajrocic nije . Covjek ima 10 utakmica u dvije i pol god i to u Eibaru i Werderu i Eibar ga vraca . U Sarajevu bi igrao sta faki poslat prjedlog , posudba na pola sezone, Tako nesti treba klubu. I Ja ne znam da pregovaramo sa ijednim igracem trenutno, Ljudi su nam ispred nosa kupili najbolje prosču sezonu dok smo mi placali budalaste cifre na nevidjeno. Ja i dalje ne mogu da vjeujem da se noko nije zapitao ako su ti Brazilci doBri koji igraju u svim ligama svjeta , kako su zavrsili u Mianmaru gdje prosjecna teuina muskarca 50 kg

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 31 maj 2016, 12:44

muhamedhulk je napisao/la:@paulus
Skupstina nema veze sa dovodjenjem igraca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 maj 2016, 13:01

Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj :kafa:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 maj 2016, 13:16

PitarBordo je napisao/la:Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj :kafa:
Bas sam i ja to primjetio :urnebes:
I kad mi neko kaze 'majkl prestao trolovati' :mrgreen:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 maj 2016, 13:28

PitarBordo je napisao/la:Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj :kafa:
To si ti zamjenio sa nekim brate,ja to nisam nikad rekao.Hurtic bira pojacanja nema veze skupstina.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2016, 13:28

Scuk potpisao za Slaviju Prag.

kaze mi jedan Jagodic dolazi i Dino ide.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 maj 2016, 13:34

Zukanovic je napisao/la:Scuk potpisao za Slaviju Prag.

kaze mi jedan Jagodic dolazi i Dino ide.
Dje ce Jagodic kad je Hurtic sef.Jedino za sportskog direktora.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2016, 13:40

majkl dominira forumom ko ibroo bublin grandom :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 maj 2016, 13:41

Rule_hz je napisao/la:majkl dominira forumom ko ibroo bublin grandom :tokralju:
Je ko Ibro
ŠTA SE OVO DEŠAVA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2016, 13:55

Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, rimljanin90, SamoTi4000 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []