FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jučer mi prenese lik informaciju da nam trebaju doći 3 pojačanja u narednih 15 dana. Reko kako znaš kaže lično sam čuo člana uprave kako govori drugom liku. Reko ko? Kaže spominjao je Saida i da je Dinamo spreman da ga pusti
za ostalu dvojicu nisam čuo.
SRETAN BROJ - 1725
Stutgart ne racuna na Sunjica , dajte covjeku platu mozda nije svjetska klasa al za PL je mega klasa , Ko zna sa dobrom pricom mogo bi doc ako ne bude imao boljih ponuda. Igro bi u repki i dalje. Ako moze seljo pokupit Zahirovica sto da ne .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja sam opet cuo da ce se maksimalno rezati troskovi za prvi tim i da se uopste nece dovoditi skuplja pojacanja (tipa Benke) te da ce vecina pojacanja/prinova biti iz nase lige.
Isto tako Benko sigurno ide samo se pokusava sto vise novca izvuci za njega,ali ce to biti vrlo tesko obzirom da su mu 33 godine i da mu ugovor istice u decembru.
Isto tako Benko sigurno ide samo se pokusava sto vise novca izvuci za njega,ali ce to biti vrlo tesko obzirom da su mu 33 godine i da mu ugovor istice u decembru.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 31 maj 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Isto ja ne znam stvarno so Memisevica ne ganjaju i sve igrace kojih se mozemo docepa al sad odma ne ko prosli pu , sve prekasnopaulus je napisao/la:Stutgart ne racuna na Sunjica , dajte covjeku platu mozda nije svjetska klasa al za PL je mega klasa , Ko zna sa dobrom pricom mogo bi doc ako ne bude imao boljih ponuda. Igro bi u repki i dalje. Ako moze seljo pokupit Zahirovica sto da ne .
Sto nije losa ideja ako potrefe prave igrace treba vidjet sa partizanom da nam posude onog iz Borca m covjek je klupa non stop . Zamisli da smo mi pare koje smo dali za Alispahica onog Nigera zvanog povreda i da ne nabrajam Cear Emerson Harba kamara promasaja kupili tupava zvucna pojavanja . Lomazec gra u nakom tamo Dinamu , Sarajevo za razliku od onda ima novac da ga zadrzi i slicne igrace . Transger politika nam je bila uzas , Omladinski pohin treva vi ukljucen al polako step by sep i treba nam jedna zvjezda.zagorski je napisao/la:Ja sam opet cuo da ce se maksimalno rezati troskovi za prvi tim i da se uopste nece dovoditi skuplja pojacanja (tipa Benke) te da ce vecina pojacanja/prinova biti iz nase lige
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni je veci problem ljudstvo, a ne organizacija. Jer ovaj model sad, pa koristi ga 90% klubova u svijetu, samo sto kod nas nije definisano sta ko radi, i sto nema ko da radi. Glupa im je prica da je do modela, ali ako je to Tan naredio, jbg mora tako. Samo ne vidim svrhu sad postojanja UO 
Dalje, neko ce biti glavni za dovodjenje igraca, tj. brige oko svih profi-igraca pod ugovorom, a to je posao sportskog direktora (ili u ovom slucaju predsjednika tog komiteta za sport). Ne vjerujem da ce Hurtic i to uzeti na sebe, to bi bio potez ravan samoubistvu.
Dalje, neko ce biti glavni za dovodjenje igraca, tj. brige oko svih profi-igraca pod ugovorom, a to je posao sportskog direktora (ili u ovom slucaju predsjednika tog komiteta za sport). Ne vjerujem da ce Hurtic i to uzeti na sebe, to bi bio potez ravan samoubistvu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Npr Hajrovci se vraca u Werder ,njegova situacija je ocajna sto ne pogledaju posudnu iz Werdera ako nista , siguran sam da nema naka plato primanja sa obzirom da ja imam vise utakmica, Sto li Arezinu ne klepismo iz Prjedora . Mi bi trebali ko klub sa najboljom organizacijom sta se stalno hvale vec bi reabali bit u pregovotima sa najboljim iz Radnika koji jedva cekaju da predju u Sarajevo al se bojim da je ideja da zadrzimo kadar i da Hurtic proba sa tim i akademijom u Evropu, jer su ovi skrsili toliko para na nikakve igrave da je to za plakat
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 31 maj 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvi postovi 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Kakvi postovi
- muhamedhulk
- Kontakt:
@paulus
Spusti se malo covjece...ne malo, dobrana se spusti na zemlju - kakvi Sunjici i Hajrovici, pa ljudi igraju u ligama petice. I bas ce sad doc' u nasu ligu. Ne mozemo da slobodne igrace iz nase lige pokupimo, a mastas o njima
Sacekajmo Skupstinu, sve ce nam tad biti jasnije.
Spusti se malo covjece...ne malo, dobrana se spusti na zemlju - kakvi Sunjici i Hajrovici, pa ljudi igraju u ligama petice. I bas ce sad doc' u nasu ligu. Ne mozemo da slobodne igrace iz nase lige pokupimo, a mastas o njima
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I Zahirovic je bio u cvajti Stevanovic od SeVille do druge grcke , HajroVicu treba da igra, Ok Sunjic jest sanjanje , Hajrocic nije . Covjek ima 10 utakmica u dvije i pol god i to u Eibaru i Werderu i Eibar ga vraca . U Sarajevu bi igrao sta faki poslat prjedlog , posudba na pola sezone, Tako nesti treba klubu. I Ja ne znam da pregovaramo sa ijednim igracem trenutno, Ljudi su nam ispred nosa kupili najbolje prosču sezonu dok smo mi placali budalaste cifre na nevidjeno. Ja i dalje ne mogu da vjeujem da se noko nije zapitao ako su ti Brazilci doBri koji igraju u svim ligama svjeta , kako su zavrsili u Mianmaru gdje prosjecna teuina muskarca 50 kgmuhamedhulk je napisao/la:@paulus
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Skupstina nema veze sa dovodjenjem igraca.muhamedhulk je napisao/la:@paulus
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj 
Samo Saraj'vo.
Bas sam i ja to primjetioPitarBordo je napisao/la:Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj
I kad mi neko kaze 'majkl prestao trolovati'
To si ti zamjenio sa nekim brate,ja to nisam nikad rekao.Hurtic bira pojacanja nema veze skupstina.PitarBordo je napisao/la:Hahaha ovaj neki dan govori "čeka se skupština pa će se dovoditi pojačanja", a sad "skupština nema veze sa dovođenjem igrača"... Jooooooooooooooj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Scuk potpisao za Slaviju Prag.
kaze mi jedan Jagodic dolazi i Dino ide.
Dje ce Jagodic kad je Hurtic sef.Jedino za sportskog direktora.Zukanovic je napisao/la:Scuk potpisao za Slaviju Prag.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
majkl dominira forumom ko ibroo bublin grandom 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Je ko IbroRule_hz je napisao/la:majkl dominira forumom ko ibroo bublin grandom
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, rimljanin90, SamoTi4000 i 39 gostiju.