bhsport je napisao/la:Sehc mora imati mjesto kao treci golman, mlad je, sada dobro brani, bit ce prvak Azerbedjana, branio i prije.
Panzda takodjer prije Sunjica, ali vidjet cemo taj spisak od 30 igraca bit ce svga.
Golmani: Begovic, Sehic, Fejzic, Buric 4
Odbrana: Mujdza, Seo, Spahic, Pandza, Zukanovic, Vranjes, Bicakcic, Arslanagic, Sunjic 9
Sredina: Miske, Pjana, Lulic, Salihovic, Medunjanin, Hajrovic, Stevanovic, Zahirovic, Ibricic, Besic, Prcic 12
Napad: Dzeko, Vedo, Visca ,Zec, Adilovic 5
To bih ja pozvao da sam selektor, ali ovdje mora biti mjesta za Vrsketa i Stinkija ...
De brate budi ozbiljan, cuj Adilovic

. Bolje da se tu nadje krakati Djuric ili onaj mali iz Segunde Hadzic. Btw. zanimljivo mi da je Sehic zasluzio poziv jer brani u prvaku Azerbejdzana, a recimo igraci iz Turske, Rusije, Austrije, Ukrajine bivaju ponizavani na ovom forumu.
Sto se tice spiska, ja ne bih stavio toliko stopera, izbacio bih recimo Sunjica i Pandzu, iz veznog bih izbacio Ibricica i Prcica (iskljucivo zbog napada jer je jos balav za takve napade), a iako Besic nije vezni, ali neka ga nek krpa gdje treba, bilo odbrana ili naveza, a Adilovica i Zeca bih izbacio. Ubacio bih Rahimica, Grahovca (da bude neko iz nase lige), Hadzica, Kvesica ako bude fizicki spreman, Vrsajevica (cisto da raja i dalje pizdi

) i Bobana Lazica (samo da vidi eto da se na njega racuna, iako ne bi isao u Brazil).