FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Duljevica prati Hertha.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem da su neozbiljni da kazu da ostaje pa da ga otjeraju.Mozda za sportskog direktora kontaju Jagodica ,ali Hurtica ne vjerujeem da ce dirati.pitic je napisao/la:Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prodao si Cimirota, Stojčeva, Velkoskog, Dupovca.
Otjerao si Tatomirovića, Puzigaću, Barića.
Raskino si ugorov na štetu kluba sa većinom - Alispahić, Stepanov, Ikande..
Hebibović, Protić, Mitrevski, Kostić, Kobiljar, Kaudio, Bilbija, Purić...
Doveo si pojačanja: Emerson, Cezar, Simeunović, Kramar, Krajišik, Harba, Simeunović.
Nijedan nije imao značajniju ulogu u ekipi.
Neki su sjedili na tribinama i bili plaćeni za to i na kraju otišli, sa punim džepovima.
Neki su prošli sve pripreme od Antalije pa do Sarajeva, vraćeni u omladinski pogon i sjedili na klupi.
Neki su došli na probu od 2-3 dana i potpisali ugovor na 3 godine (valjda vanserijski igrač) i sjedili na klupi.
Neki su došli sa fantastičnom, nevjerovatnom statistikom, od preko 100 golova po sezoni i sjedili na klupi.
Neki su na neku foru, nekim talom sa SD došli, šta već, odigrali 2-3 utakmice, uzeli pare i otišli.
Nije problem pogriješiti sa jednim pojačanjem, dva, tri.. nikakav problem, ali sa svim? U ozbiljnijem klubu bi neko debelo platio, morao odgovarati, ali ovdje još uvijek sve odlično osim par, po njima, "manjih greškica".
Duljević, kao što većina piše, ode.
Delač, kao što većina piše, ode.
Očekujem pojačanja kao i ova prošla.
Šta očekujem od pojačanja? Očekujem da sjede na tribinama ili u najboljem slučaju na klupi, da uzmu pare, i da odu.
Nije loše, al ko mrzi klub.
Mislim da ćemo strepiti i za njih sljedeće sezone, da ne dobiju karton, ukoliko sljedeća utakmica bude bitna za nas, a njima prijeti suspenzija.
HVALA UPRAVI.
Otjerao si Tatomirovića, Puzigaću, Barića.
Raskino si ugorov na štetu kluba sa većinom - Alispahić, Stepanov, Ikande..
Hebibović, Protić, Mitrevski, Kostić, Kobiljar, Kaudio, Bilbija, Purić...
Doveo si pojačanja: Emerson, Cezar, Simeunović, Kramar, Krajišik, Harba, Simeunović.
Nijedan nije imao značajniju ulogu u ekipi.
Neki su sjedili na tribinama i bili plaćeni za to i na kraju otišli, sa punim džepovima.
Neki su prošli sve pripreme od Antalije pa do Sarajeva, vraćeni u omladinski pogon i sjedili na klupi.
Neki su došli na probu od 2-3 dana i potpisali ugovor na 3 godine (valjda vanserijski igrač) i sjedili na klupi.
Neki su došli sa fantastičnom, nevjerovatnom statistikom, od preko 100 golova po sezoni i sjedili na klupi.
Neki su na neku foru, nekim talom sa SD došli, šta već, odigrali 2-3 utakmice, uzeli pare i otišli.
Nije problem pogriješiti sa jednim pojačanjem, dva, tri.. nikakav problem, ali sa svim? U ozbiljnijem klubu bi neko debelo platio, morao odgovarati, ali ovdje još uvijek sve odlično osim par, po njima, "manjih greškica".
Duljević, kao što većina piše, ode.
Delač, kao što većina piše, ode.
Očekujem pojačanja kao i ova prošla.
Šta očekujem od pojačanja? Očekujem da sjede na tribinama ili u najboljem slučaju na klupi, da uzmu pare, i da odu.
Nije loše, al ko mrzi klub.
Mislim da ćemo strepiti i za njih sljedeće sezone, da ne dobiju karton, ukoliko sljedeća utakmica bude bitna za nas, a njima prijeti suspenzija.
HVALA UPRAVI.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 31 maj 2016, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je rekao da će ga otjeratiMajkl je napisao/la:Ne vjerujem da su neozbiljni da kazu da ostaje pa da ga otjeraju.Mozda za sportskog direktora kontaju Jagodica ,ali Hurtica ne vjerujeem da ce dirati.pitic je napisao/la:Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
SRETAN BROJ - 1725
Trebalo ga je utopiti u Tursku kada je bilo ponuda na stolu i pustiti ga da se dalje razvija, vidjelo se je neki dan da može kada hoće. Al, opet ne pita se samo FKS gdje će nego i menađer.Lakoste je napisao/la:Duljevica prati Hertha.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa tako su rekli za Ješića da ima punu podršku Tana, pa za tri dana dobio nogu. Ovo je čak i manji lapsus od toga.Majkl je napisao/la:Ne vjerujem da su neozbiljni da kazu da ostaje pa da ga otjeraju.Mozda za sportskog direktora kontaju Jagodica ,ali Hurtica ne vjerujeem da ce dirati.pitic je napisao/la:Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
Samo Saraj'vo.
Brate **** majku ako si ti normalan. Uletim ovako "sa strane" i bas se sjecam da si pisao da si dao podrsku Hurticu, pa kad su ti skocili za vrat onda si se demantovao, pa sad ga opet podrzavas i guras na avatar. Evo ga spasavas eventualne smjene cak i u mahalskim pricama... Ne traze mi se postovi sada, ali mogu glavu dati da je tako biloMajkl je napisao/la:Ne vjerujem da su neozbiljni da kazu da ostaje pa da ga otjeraju.Mozda za sportskog direktora kontaju Jagodica ,ali Hurtica ne vjerujeem da ce dirati.pitic je napisao/la:Ima i mahalanja što se tiče novog trenera tako da Bulićev pulen iznad ne laže u vezi toga.
Je li taj info iste vjerodostojnosti kao sto si neki dan najavio Ordagica i Sarica?!Lakoste je napisao/la:Duljevica prati Hertha.
ma cisto sumnja,m da ce hurta ostat na klupi poslije famozne skupstine jer ce ovi u upravi samo sebe sjebati ovim sto su njega stavili na klupu i pored njega sve neznalice stavioli tipa obuca iktijarevic dzakmic nidje veze ba nema mi logike ni smisla
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A možda Jagodić dolazi na mjesto direktora tog nekog sportskog komiteta? :hmmm:
Neko reče na forumu da je Jagodić kockar i da ima belaja sa dugovima 
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma garant nece Hurtica dirati ispali bi neozbiljni i smjesni.hilmo je napisao/la:A možda Jagodić dolazi na mjesto direktora tog nekog sportskog komiteta? :hmmm:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
AhaaMajkl je napisao/la:Ma garant nece Hurtica dirati ispali bi neozbiljni i smjesni.hilmo je napisao/la:A možda Jagodić dolazi na mjesto direktora tog nekog sportskog komiteta? :hmmm:
A to bi im bas bio presedan da ispadnu 'neozbiljni i smijesni'
Inace su jako ozbiljni i pouzdani...
Ti nas ovde fakat zahebavaš i to sa namjerom. Ako imaš oči onda si valjda vidio koliko je puta ova uprava do sada ispala neozbljna i smiješna.Majkl je napisao/la:Ma garant nece Hurtica dirati ispali bi neozbiljni i smjesni.hilmo je napisao/la:A možda Jagodić dolazi na mjesto direktora tog nekog sportskog komiteta? :hmmm:
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Neko jučer-prekjučer reče "Majkl više ne trola" i ureče temu. Evo ga sad opet ne vadi. 
Samo Saraj'vo.
Dino nema namjeru da sam ide i poslije 10 juna. jednostavno samostalne ostavke neće biti. Jedino će otići ako ga upravni odbor poslije skupštine nogira legalno.
SRETAN BROJ - 1725
Ja bi volio da ostane jos makar polusezonu,ali eto ako bas mora bice jako tesko naci zamjenu.Lakoste je napisao/la:Duljevica prati Hertha.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Kakvi smo trenutno ne možemo nači zamjenu za Rustempašu, a ne za DuljevićaMajkl je napisao/la:Ja bi volio da ostane jos makar polusezonu,ali eto ako bas mora bice jako tesko naci zamjenu.Lakoste je napisao/la:Duljevica prati Hertha.
SRETAN BROJ - 1725
Istina, kockar je ali ne vjerujem da je u nekim ogromnim dugovima. Sigurno u ovoj prici ima istine jer se isto govorilo kad je trebao preuzeti Velez. I to od lika koji je vrlo blizak s njim..pitic je napisao/la:Neko reče na forumu da je Jagodić kockar i da ima belaja sa dugovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.