Ako imas bilo kakvu informaciju , prosljedi i meni , Allah te nagradio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
https://spor.tske.ba/clanak/zrinjskom-s ... e-odgovor/
Mislim da svi koji prate nasu ligu su svjesni kakve igre pruzaju zrinjski i borac + kakve ugovore daju i malverzacije, nikad nece imati transfere kao mi
Mislim da svi koji prate nasu ligu su svjesni kakve igre pruzaju zrinjski i borac + kakve ugovore daju i malverzacije, nikad nece imati transfere kao mi
Fakt0r
Aldin Turkeš, napadač FK Sarajevo, u vrhu je liste želja švicarskog Yverdona, tima koji se bori za opstanak u Švicarskoj.
Ovu informaciju donosi švicarski Bl!ck, navodeći da su razgovori već održani - zasad bez ikakvih rezultata.
Turkeš je upravo iz Švicarske u augustu prošle godine stigao na Koševo. Dres Winterthura zamijenio je za bordo opremu i potpisao ugovor do 2027. godine.
Dvadesetosmogodišnjak je u 12 nastupa za Sarajevo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao tri pogotka.
Pitanje je da li su u Sarajevu spremni uopće pregovarati o transferu napadača, s obzirom na to da su nakon odlaska Renana Oliveire u Kolumbiju, Turkeš i Andreja Ristić jedine Zekićeve opcije u napadu.
Nije tajna ni to da Sarajevo u aktuelnom prijelaznom roku želi dodatno pojačati ofanzivni dio tima i dolazak napadača trenutno se nameće kao prioritet, jer, podsjetimo, tokom ljeta je Koševo napustio i Hamza Čataković.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Koliko god prosipali priču da se Turkeš navodno "ne uklapa" u neki naš "sistem", prodaja u ovom momentu bi bila vanserijski retardiran potez, al' poslije ovog jučer me ništa ne može iznenadit.
-
- Kontakt:
Auuu evo vracaju se polako,sad ce opet najezda.Shategabri je napisao/la: ↑28 jan 2025, 08:21Kontrakloc, vidiš, niko nije razmišljao na taj način![]()
Ovaj komentar bi trebao ugasiti ovu raspravu.
Upravo radi toga imas manje ljudi na tribinama. Zbog **** price kako ljudi daju svoje pare mogu da rade sta hoce koju pravdaci svega prosipaju vec deceniju, ljudi skontali dobro onda cu i ja svoje vrijeme provoditi kako ja hocu, a kao sto nam zadnjih x godina govori to nije na stadionu osim na par utakmica kad zategnemo posjetu kakvu ostatak moze samo da sanja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jan 2025, 09:37
Jeste zbog pravdanja su se ljudi distancirali i zato je dvije hiljade ljudi na tribinima. Iznio sam samo svoje mišljenje, da nije uopšte toliki bauk, ali mi kao narod volimo od svega napraviti halabuku. Negodovaće se dva dana i onda će se sve priviknuti.
@Lucas
Volim te <3
- Shategabri
- Kontakt:
Ko se vraća?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 12:50Auuu evo vracaju se polako,sad ce opet najezda.Shategabri je napisao/la: ↑28 jan 2025, 08:21Kontrakloc, vidiš, niko nije razmišljao na taj način![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Klocina,nije ga dugo bilo.Shategabri je napisao/la: ↑28 jan 2025, 12:55Ko se vraća?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 12:50Auuu evo vracaju se polako,sad ce opet najezda.Shategabri je napisao/la: ↑28 jan 2025, 08:21
Kontrakloc, vidiš, niko nije razmišljao na taj način![]()
Bjezi drug ne zamaraj se ljudi blebecu bezveze.napoleon72 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 12:05Vala za Zrinjski i njihove grupe se to ne moze reci, te dvije sezone sa Jakirom i Rendulicem su imali +27 i +20 u ligi u odnosu na drugoplasiranog. Jedino ako su ih sudije pogurale do +20.Pendulum je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:36O čemu pričaš čovječe?
Haj mućni malo glavom pa skontaj na koji način su i jedni i drugi došli do tih titula i do tih grupnih faza KL.
Da mi imamo normalno suđenje (da nas se ne kolje gdje god stignu) ove sezone (a oni da imaju poguranac kakav imaju) mi bi sad bili prvi sa +5 (minimalno) bodova prednosti.
Da bilo šta ponude, Mirvić će ga sigurno prodati, kao i Mujakića i Čatakovića, koji uopšte nisu htjeli da idu iz kluba.
-
- Kontakt:
Nemoguce je da Turkes ode sad
-
- Kontakt:
Turkes je igracina sto će vam se i reci u nastavku sezone.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
s Čatakovićem sam pricao, nije to baš tako Hamza je imao ozbiljne uslove za drugu Tursku ligu tako da nije otisao golema budaletina bi bio, na to sve ima dobar status igranja, u izlogu je ekipa iz prve lige...
Mislis kao sto je jedva docekao da proda Gulija

Ljudi il' ne vide il' ne žele da vide da je učinak Guliashvilija i Turkeša ako gledamo odigrane minute u suštini potpuno isti al' hajmo srat' što nije Benko. Da je bogdo dobio one minute protraćene na Renanove lobove i pete bio bi bar treći strijelac lige.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 28 jan 2025, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Pusti Lucasa, vječiti pljuvač svega što iole valja u i oko Kluba a veze nema o životu.propoklopac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:34s Čatakovićem sam pricao, nije to baš tako Hamza je imao ozbiljne uslove za drugu Tursku ligu tako da nije otisao golema budaletina bi bio, na to sve ima dobar status igranja, u izlogu je ekipa iz prve lige...

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ma pusti raju lupa gluposti. Takva ponuda se ne odbija. Nit treba da se odbije. Jedini problem prodaje igrača je sto mu nisu doveli dostojnu zamjenu a sad su još prodali i Renana. Nama i ovako treba špica uz odlazak Turkesa trebala bi nam 2 , a ni lijevo krilo nemamo sad nema ni Anjdusica da pokrije, dakle samo Keryemeh i to je on vrlo diskutabilan igrač. Nije nam ekipa izbalansirana. Sad imamo u odbrani i vezi 20 igrača a gore 3 za 3 pozicije. Loše baspropoklopac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:34s Čatakovićem sam pricao, nije to baš tako Hamza je imao ozbiljne uslove za drugu Tursku ligu tako da nije otisao golema budaletina bi bio, na to sve ima dobar status igranja, u izlogu je ekipa iz prve lige...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno mislim da bi kada Turkes igra trebalo da igramo u formaciji 4-3-3 gdje ces imat dva brza krila i ubicu u šesnestercu , ne vidim kako bi drugacije njega mogli full iskoristiti ..jurisicduska je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:30Turkes je igracina sto će vam se i reci u nastavku sezone.
Sve je do SS-a ali sigurno da bi tako dobili puno više od njega
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
hazarder je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:36Ljudi il' ne vide il' ne žele da vide da je učinak Guliashvilija i Turkeša ako gledamo odigrane minute u suštini potpuno isti al' hajmo srat' što nije Benko. Da je bogdo dobio one minute protraćene na Renanove lobove i pete bio bi bar treći strijelac lige.
Samo prelistaj desno jednom. Turkeš ima isti učinak kao Renan sa skoro duplo više minuta od Turkeša.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nebi me čudilo da se ove(dez) informacije namjerno plasiraju u javnost. I nebi bio prvi put.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 33 gosta.