FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vrlo bitno je da naši igrači danas nisu igrali za jun. reprezentaciju.
Selektor je u važio molbu iz kluba da ih pusti natrag u klub.
Doduše, odrazilo se to na rezultat reprezentacije, ali radi se o prijateljskoj utakmici.
Selektor je u važio molbu iz kluba da ih pusti natrag u klub.
Doduše, odrazilo se to na rezultat reprezentacije, ali radi se o prijateljskoj utakmici.
- IlFantasista
- Kontakt:
Izgleda sve završeno sa Diattom iz Zvijezde...Ko je blizak s nekim od igrača nek' se raspita i potvrdi...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja bih volio vidjeti onog Ordagića iz Zvijezde u našem dresu. Kažu da mu je plava boja bliska srcu...
DRUG NEBI TI PUNCA
moguce jeIlFantasista je napisao/la:Izgleda sve završeno sa Diattom iz Zvijezde...Ko je blizak s nekim od igrača nek' se raspita i potvrdi...
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Diatta i Ordagic bi nam legli fino, a dostupni su realno gledano i voljni bi bili doc, i kad se skonta i uz moguce odlaske nekih igraca(Antolovic, Kvsic, Colic) sa njima dvojcom opet finu ekipu bi imali i popunjenu, a jos nekim momcima dati priliku i eto nam tima za iducu sezonu

Sta je Diatts,napadac? To onaj od kona?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Po meni, smijesan igrac.
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Da je nama uspješno ovu sezonu privesti kraju i zadržati ove naše reprezentativce.. U sljedećoj sezoni bi bili bar 20% jači. Još im priključiti Behrama, Dinu Hasanovića i Žerića i nema brige za budućnost.. Ordagić je kvalitet ali mislim da je poskup ako uzmemo u obzir klubsku politiku.. Vjerovatno će Kvesa ići na kraju sezone i lijevi bek bi u takvoj situaciji trebao biti prioritet..bagrcavi je napisao/la:Ja bih volio vidjeti onog Ordagića iz Zvijezde u našem dresu. Kažu da mu je plava boja bliska srcu...
BUDI ŽELJO !!!
Nema mi logike ovo za Diattu,mislim da nije kvalitet za nas.Imamo boljih omladinaca u svojoj avliji.Ordagic je druga prica, decko je talenat i vec sada pristojan kvalitet, ne znam samo njegove ambicije.
SLOBODA NAVIJAČIMA
a šta ste za kokota govorili prije dva mjeseca, a šta govorite sad?
- champions1921
Behram je za Dijatu Di Maria.. E sad ne znam sto ne potpisuju sa njim.. Možda i on nešto zeza..ennis je napisao/la:Nema mi logike ovo za Diattu,mislim da nije kvalitet za nas.Imamo boljih omladinaca u svojoj avliji.Ordagic je druga prica, decko je talenat i vec sada pristojan kvalitet, ne znam samo njegove ambicije.
@cwilla
Kokot se iz drugih razloga osporavao..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 apr 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Ko je to govorio o Kokotu i o njegovim igrackim sposobnostima? On je neznalica ko god da je.ChWilla je napisao/la:a šta ste za kokota govorili prije dva mjeseca, a šta govorite sad?
O drugim stvarima se pricalo, zbog toga je on kasnije malo popravio fb profil.
A on se dokazao u ovoj ligi i prije nego ce u Zelju preci, tako da samo neznalice mogu reci da on nije kvalitetan igrac.
Ma sigurno da je rano za te transfer špekulacije, ima do ljeta pofino. A znamo svi kako se u Bosni transferi završavaju. Potpisivanje ugovora sa ovom dječurlijom prije svega za Žerićem i Behramom bi bio glavni dio prelaznog roka. Moja jedina želja za ovaj prelazni rok je da iskopamo kakvog pit bulla na zadnjem veznom, sve ostalo nek' zavisi od odlazaka.
DRUG NEBI TI PUNCA
govorilo se i jedno i drugo. ne kažem da ste vi, ali jeste.
- IlFantasista
- Kontakt:
Problem je što niko od igrača kojima ističe ugovor neće da potpiše novi, tako da bi u sljedeću sezonu mogli ući sa potpuno drugim timom...
Kun fejekun!
- champions1921
Imaš pit bula u juniorima.. Ime mu je Dino Hasanović.. Hoće li mu trebati vremena da se uklopi, to ne znam ali se radi o strašnom destruktivcu..bagrcavi je napisao/la:Ma sigurno da je rano za te transfer špekulacije, ima do ljeta pofino. A znamo svi kako se u Bosni transferi završavaju. Potpisivanje ugovora sa ovom dječurlijom prije svega za Žerićem i Behramom bi bio glavni dio prelaznog roka. Moja jedina želja za ovaj prelazni rok je da iskopamo kakvog pit bulla na zadnjem veznom, sve ostalo nek' zavisi od odlazaka.
BUDI ŽELJO !!!
Nijedan od igrača kojima ističu ugovori ne donosi prevagu na terenu, umjesto njih se mogu dovesti i bolji igrači.IlFantasista je napisao/la:Problem je što niko od igrača kojima ističe ugovor neće da potpiše novi, tako da bi u sljedeću sezonu mogli ući sa potpuno drugim timom...
Memija na zadnjem veznom, trazi krilnog u juniorima onda 
Amin! To mi je još draže onda.champions1921 je napisao/la:Imaš pit bula u juniorima.. Ime mu je Dino Hasanović.. Hoće li mu trebati vremena da se uklopi, to ne znam ali se radi o strašnom destruktivcu..bagrcavi je napisao/la:Ma sigurno da je rano za te transfer špekulacije, ima do ljeta pofino. A znamo svi kako se u Bosni transferi završavaju. Potpisivanje ugovora sa ovom dječurlijom prije svega za Žerićem i Behramom bi bio glavni dio prelaznog roka. Moja jedina želja za ovaj prelazni rok je da iskopamo kakvog pit bulla na zadnjem veznom, sve ostalo nek' zavisi od odlazaka.
DRUG NEBI TI PUNCA
ili barem isti ako se situacija ne popravi.mavi je napisao/la:Nijedan od igrača kojima ističu ugovori ne donosi prevagu na terenu, umjesto njih se mogu dovesti i bolji igrači.IlFantasista je napisao/la:Problem je što niko od igrača kojima ističe ugovor neće da potpiše novi, tako da bi u sljedeću sezonu mogli ući sa potpuno drugim timom...
na bolje od želje može možda stanić, ali i to ako mu neko baš pokloni vjeru jer se vraća nakon teške povrede. ostali mogu samo na gore, i takvih slobodnih igrača ima uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.