mada ce biti kvalifikacije za SP u novom formatu
poyy

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Da, jako pametno je bilo odustati od utakmice kada ce vrlo vjerovatno kos razlika odlucivati o tome da li idemo na ebbodi123 je napisao/la:
Izgube i Mede od Warriorsa 50 razlike, pa niko nije rekao da su ovi bolji za 50 razlike(nisu igrali sa Krkom). Jednostavno odustanes od utakmice, protivnika krene sve i razlika za 5 minuta ode na 20+ bez problema.. naravno da ova razlika nije pravo ogledalo u kvaliteti izmedju nas i ovih Rusa.
High je napisao/la:Vrabac i Buza su zaslužili gađanje jajima. Vratite nam Bavčića, odbijte nazovitalente.
Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat mi nedostaje Bavcic, znao je pogoditi pokoju tricu a odbranu je igrao bolje od ovih ofanzivnih talenata.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Tracy3McGrady je napisao/la:Pa realno od svih ovih talenata, ja lično sam vidio NBA potencijal samo u Musi i Aticu, ove ostale nikad nisam nesto pretjerano hvalio. Posle njih mi je nekako Gegic tu najbliži da daleko dogura, ali bi njemu bilo dobro da nabavi trenera da ga dan Noć vježba da šuta. Bez šuta te nema nigdje.
Atica još nisam prežalio, on još nije 100% izgubljen.
Najviše sam razočaran Emirom, nemoguće da ne može ama baš ništa napraviti a sjećam se kako je dominantan bio u mlađim danima.
Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Tracy3McGrady je napisao/la:Jel to Atic ostaje još godinu u sparsima ?
To sam stavio u potpis da ne bude zabune da se ponavljam. A petorka je moćna, nije nemoguća.lumani je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Jel to Atic ostaje još godinu u sparsima ?
ja mislim da ostaje u Sparsima..
Prva petorka [emoji106]
Musa ne moze trojku igrat ni u BH ligi a ne u reprezentaciji,nema jacine za te pozicijeTracy3McGrady je napisao/la:Jel to Atic ostaje još godinu u sparsima ?
Pridružio se pripremama AEK-a.Tracy3McGrady je napisao/la:Jel to Atic ostaje još godinu u sparsima ?
Trenutno je na pripremama AEK-a u Kranjskoj Gori.Dao je 4p u zadnjoj utakmici,no odlazi 100% previse je tu stranaca.Tracy3McGrady je napisao/la:Jel to Atic ostaje još godinu u sparsima ?
Slažem se sa tvojim razmišljanjem,pogotovo u vezi atića,nekako se uvijek vraćam na prošlogodišnje U-18 EP,gdje je pokazao potencijal za ozbiljnog evroligaškog igrača ,imao je sve,šut,ulaz,skok,pregled igre,uz mali nedostatak m..a u završnicama egal mečeva,al sve u svemu odličan al round igrač,ove godine na U-20,blijeda sjenka prošlogodišnjeg igrača,nadam se da za njega još nije kasno,ovo mu je prelomna godina,izbor kluba za posudbu je ključan,idealan bi bio neki ABA ligaš,sparsi su loša opcija,jer nam je liga pretanka za ikakav napredak,zadar ili mega bi bili odličan izbor,al on je mislim igrač raškovića,tako da neznam koliko je to realna opcija.Što se tiče Sulejmanovića,od ljudi bliskih muli sam čuo da je mula prezadovoljan njegovim potencijalom i da vjeruje da je NBA prospect,ali da trenutno nije u stanju da može doprinijeti više od mikija i za njega je iduća sezona ključna,ako iskoristi šansu u ciboni koju će mu damir sigurno pružiti ima šansu da napravi ozbiljnu karijeru.Gegić ima strašne fizičke predispozicije,al je šut tragičan,nadam se da će otići u neki ozbiljan klub/spominje se bajern/ gdje bi neki stručnjak poradio na tom šutu da se dovede bar u neke solidne okvire,ako u tome ne uspije žali bože takve fizike.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa realno od svih ovih talenata, ja lično sam vidio NBA potencijal samo u Musi i Aticu, ove ostale nikad nisam nesto pretjerano hvalio. Posle njih mi je nekako Gegic tu najbliži da daleko dogura, ali bi njemu bilo dobro da nabavi trenera da ga dan Noć vježba da šuta. Bez šuta te nema nigdje.
Atica još nisam prežalio, on još nije 100% izgubljen.
Najviše sam razočaran Emirom, nemoguće da ne može ama baš ništa napraviti a sjećam se kako je dominantan bio u mlađim danima.
Jesi to čuo u Argeliniju, stalnoj bazi gosp. Atića?MElloo je napisao/la:JA sam cuo od njegovog jarana da bi mogao u Sloveniju negdje na posudbu
po forum stručnjacima bolje da je i tu nego da trenira dodatno, jer eto rubio i dodatnim treninzima baca corkeCashMan je napisao/la:Jesi to čuo u Argeliniju, stalnoj bazi gosp. Atića?MElloo je napisao/la:JA sam cuo od njegovog jarana da bi mogao u Sloveniju negdje na posudbu
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 8 gostiju.