Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
28 Karl-Anthony Towns, C .847 %
29 Nikola Jokic, C DEN .847 %
39 LaMarcus Aldridge, C SA .839 %
54 Enes Kanter, C NY .819 %
62 Joel Embiid, C PHI .801 %
65 Wendell Carter Jr., C CHI .795 %
69 Serge Ibaka, C TOR .791 %
76 Nikola Vucevic, C ORL .772 %
78 Deandre Ayton, C PHX .768 %
80 Marc Gasol, C MEM .762 %
89 JUSUF NURKIĆ, C POR .749 %
Evo malo podjelim statistiku sto ste tiče najboljih sutera sa linije slobodnih bacanja. Pozicija C.
Kao sto vidimo se nas dragi Jusuf nalazi na 89 mjestu a na 11 mjestu sto se tiče njegove pozicije C.
Odličan.
29 Nikola Jokic, C DEN .847 %
39 LaMarcus Aldridge, C SA .839 %
54 Enes Kanter, C NY .819 %
62 Joel Embiid, C PHI .801 %
65 Wendell Carter Jr., C CHI .795 %
69 Serge Ibaka, C TOR .791 %
76 Nikola Vucevic, C ORL .772 %
78 Deandre Ayton, C PHX .768 %
80 Marc Gasol, C MEM .762 %
89 JUSUF NURKIĆ, C POR .749 %
Evo malo podjelim statistiku sto ste tiče najboljih sutera sa linije slobodnih bacanja. Pozicija C.
Kao sto vidimo se nas dragi Jusuf nalazi na 89 mjestu a na 11 mjestu sto se tiče njegove pozicije C.
Odličan.
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste? Jesmo li spremni za novu utakmicu.
Samo napred nas Jusufee
Samo napred nas Jusufee

-
- Kontakt:
- StevieFranchise
- Kontakt:
Budi se Jusufe, kako četvrtina bez pokušaja iz igre 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Nikad od njega all star ako ne bude gledao malo vise sebe... U 9 minuta nije suta uzeo, stvarno je dijabola nekad... nekad forsira ko kreten, a kad treba da uzme malo vise stvari u svoje ruke, sklanja se u cosak...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko je pasivan i nezainteresovan za utakmicu ovo je smijesno. Da sam trener zabio bi ga na kraj klupe i minute vise ne bi odigrao ovu utakmicu. Stvarno sramotno!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Sreća njegova pa su mu zamjene hrpa precijenjenog bijelog mesa inače bi bio klupiran za ovu nonšalantnost i igranje preko k****.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jokić na poluvremenu 20-12-4
Nurkic na poluvremenu 7-3-2 i samo 3 šuta od toga 2 u jednom napadu protiv MOĆNIH Dedmonda i Lena uz 3 turnovera. Ovakvu kurcobolju nisam vidio u NBA ne pamtim i nemojte mi odmah početi pa Jokic je glavni igrac Nuggetsa i slicno. Evo danas nema Lillarda i njegovih 20-25 suteva, Juka je trebao biti prva ili druga opcija u napadu, a on uzme 3 suta za poluvrijeme i u pola napada postavi screen i samo ode nazad na svoju polovicu bez ikakvog napora da sebi izgradi poziciju, da se bori za skok..JADNO!
Nurkic na poluvremenu 7-3-2 i samo 3 šuta od toga 2 u jednom napadu protiv MOĆNIH Dedmonda i Lena uz 3 turnovera. Ovakvu kurcobolju nisam vidio u NBA ne pamtim i nemojte mi odmah početi pa Jokic je glavni igrac Nuggetsa i slicno. Evo danas nema Lillarda i njegovih 20-25 suteva, Juka je trebao biti prva ili druga opcija u napadu, a on uzme 3 suta za poluvrijeme i u pola napada postavi screen i samo ode nazad na svoju polovicu bez ikakvog napora da sebi izgradi poziciju, da se bori za skok..JADNO!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ali je zato imao 2-3 znacajna pogleda i slow motiona nakon sto Len nije uspio poentirati, plus ona jedna blokada (nema veze sto je primio dvije) je bila jos vise woow. To lezerno vracanje u odbranu u pola napada je bas simpa.bhpremierliga12 je napisao/la:Jokić na poluvremenu 20-12-4
Jarane, lik je kao neki drugi/treci igrac ekipe, a nije ih sposoban voditi do pobjede protiv jedne Atlante. To govori koliko je ovisan o Lillardu, ali i o njegovim liderskim sposobnostima (ili bolje receno qrcobolji).
Ako ne mozes zahtijevati loptu od nekog Setha, Laymana, Turnera, i ako ces njih tek tako gledati kako se ispucavaju, onda...
Da sam na njegovom mjestu, pod hitno bih radio na trici i igri licem 1na1, jer se sigurno u oba segmetna moze popraviti. To bi mu moglo donijeti laganih 6-7 poena, bez da se nada hoce li mu se CJ smilovati pa provuci loptu iz picka ili ce bacati flouter (sto u 99% slucajeva radi). Sut s distance, slozicemo se, sigurno ima, a konstitucija (pa i brzina) mu daje mogucnost i da licem nekoga odnese ispred sebe. Neku noc ona finta urucivanja je bila odlicna, zasto i to cesce ne probati?!
Mnogo bolje u 3/4, onako kako je trebao od pocetka. Valjda nije nista ozbiljno sa okom
Jedan grad, jedna ljubav!
CJ krenuo po TD
.
Je li ovaj John Collins jedan od dva pika što je Portland dao za ovog svog Collinsa?

Je li ovaj John Collins jedan od dva pika što je Portland dao za ovog svog Collinsa?
ocajan
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- StevieFranchise
- Kontakt:
Popravio se u drugom poluvremenu, ali i dalje promašivao zicere. Fali mu još dosta agresivnosti i motivacije protiv slabih ekipa i matchupa da bi potvrdio taj All-Star level. Na redu je Gobert, očekujem da bude maksimalno motivisan. 

Не. За ? су у " са & $ 15." (" &) " 20." (" ?). & је ту / %, " за $ " & $ $ ?.edin139 je napisao/la:Je li ovaj John Collins jedan od dva pika što je Portland dao za ovog svog Collinsa?
" ? је на ' $ ? $ "?", & 19." су $ овог ?, уз ? (" су са 27." $ &) су " ? на ' $, наравно $ " & су ? са % " ".
Portland izgleda tada nije vidio juku kao dugoročno rješenje i ofulali po trenutnom sa svojim kolinsom.Divos je napisao/la:Не. За ? су у " са & $ 15." (" &) " 20." (" ?). & је ту / %, " за $ " & $ $ ?.edin139 je napisao/la:Je li ovaj John Collins jedan od dva pika što je Portland dao za ovog svog Collinsa?
" ? је на ' $ ? $ "?", & 19." су $ овог ?, уз ? (" су са 27." $ &) су " ? на ' $, наравно $ " & су ? са % " ".
Fulali su na tom draftu imali 3 pika i za sada imaju jednu toplo-hladno rezervu od toga.
Sinoć se pokazalo koliko Lillard I CJ guse jedan drugog.
Juka mislim da je ovaj put odigrao lošu tekmu, možda i najgori od Portlandovih startera sinoć, šut 4-10 i 15 poena je malo protiv centra čije ime "moraš guglati."
CJ barem zna prihvatiti šalu na svoj račun
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedno je kad te neko istovremeno i pohvali,a drugo kad te jedan kreten i maloumnik nazove klaunom.Hejtao si teletovica,sad si izgleda i nurkica poceoDrape je napisao/la:CJ barem zna prihvatiti šalu na svoj račun
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj Collins iz Atlante je jedini visoki igrac koji mi smjesnije trci od Meyersa, isto caplja.
Nurk mora bolje, dobro je sto i u ovim losijim utakmica ide do svog prosjeka. Previse je fulao u zadnje dvije tekme, nece lopta od tablu u kos...
Nurk mora bolje, dobro je sto i u ovim losijim utakmica ide do svog prosjeka. Previse je fulao u zadnje dvije tekme, nece lopta od tablu u kos...
Nemam pojma šta se tebi vrti u glavi, ali ovo što sam postavio ima veze jedino sa McCollumom, a ne sa Jusufom.BosniaBoston je napisao/la:Jedno je kad te neko istovremeno i pohvali,a drugo kad te jedan kreten i maloumnik nazove klaunom.Hejtao si teletovica,sad si izgleda i nurkica poceoDrape je napisao/la:CJ barem zna prihvatiti šalu na svoj račun
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 30 jan 2019, 05:24, ukupno mijenjano 1 put.
Koji je ovo fazon sa amel curic evo i teletovic
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.