FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hehehe jest teško bit bolji od Radovca . Zato se ja nadam transferu ovog hadalja Šečerovića jer JE to OGROMAN upgrade u odnosu na ovo što imamo . Kolosalno. Herić je profić .UnitedForce je napisao/la:ELVEDIN HERIĆ!!!
Nista stranci, nista dobri vezni nase lige sa Rustemom da igraju. Herić u prvu treba. Momak je zvijer u svakom smislu. Kvalitetniji od Radovca 20 puta, Kadusic je ga njega mala maca. Ima jos momaka iz Akademije koji zasluzuju igrati za prvu ekipu, ali sve dok je stela...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hodziceva plata nije u rangu prinove. Njegova primanja od 5000KM, koje ce imati u Bordo Divu njemu daju epitet pojacanja 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ne daju, bilo ih je sa puno većim primanjima pa nisu bili pojačanja, samo teren je mjeriloesprit24 je napisao/la:Hodziceva plata nije u rangu prinove. Njegova primanja od 5000KM, koje ce imati u Bordo Divu njemu daju epitet pojacanja
ponovo se sekirate za pare milijardera.....nije vam to pametno.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UnitedForce
- Kontakt:
Cezar 9000 mjesecno prima. Treba li jos nesto dodati?esprit24 je napisao/la:Hodziceva plata nije u rangu prinove. Njegova primanja od 5000KM, koje ce imati u Bordo Divu njemu daju epitet pojacanja
' $!
ma kakva štela neće juniori držat sredinu terena??? najvažniji segment tima? i Rustemović je tanak, samo što su i svi ostali pa izgleda dobro....UnitedForce je napisao/la:ELVEDIN HERIĆ!!!
Nista stranci, nista dobri vezni nase lige sa Rustemom da igraju. Herić u prvu treba. Momak je zvijer u svakom smislu. Kvalitetniji od Radovca 20 puta, Kadusic je ga njega mala maca. Ima jos momaka iz Akademije koji zasluzuju igrati za prvu ekipu, ali sve dok je stela...
ako Šećerović dođe, možemo govoriti o fudbalskom napretku našeg veznog reda....trebaju nam igrači koji se znaju dodavati ne tremaši kojima se noga pretvori u puding kad treba ošutati..........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cezar je doveden kao pojacanje, a sto se nije dokazao to su druge okolnosti. Hodzic dolazi iz aktuelnog osvajaca kupa, gdje je medju tri najbolja igraca te ekipe. Za mene je Dusan pojacanje 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Burberry46
- Kontakt:
Sretno Dusane, dobar je bio u Radniku ali ostaje da se vidi kako ce igrati u velikom klubu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
plata igrača i status pojačanja nemaju veze, osim naknadno kada vidiš moć procjene tog koji mu je aminovao visinu iste.....esprit24 je napisao/la:Cezar je doveden kao pojacanje, a sto se nije dokazao to su druge okolnosti. Hodzic dolazi iz aktuelnog osvajaca kupa, gdje je medju tri najbolja igraca te ekipe. Za mene je Dusan pojacanje
da li si pojačanje dokazuješ na terenu....tako je npr. Rustemović veće pojačanje od Ikandea i Alispahića zajedno iako mu plata nije ni 1/4 što su ova 2 imali.....ne znam čemu puhanje Dušana , ipak dolazi iz Radnika i tek treba da iskusi pravi pritisak od kojeg će ili postati dijamant ili će pući pod njim kao mnogi prije njega.....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 jun 2016, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Šta li će biti sa James Harden Kramarom?
:/
žao mi ga , nije dobio priliku da bi ga mogli etiketirati kao kloca i nogirati. Tužna priča.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne ostane njemu ni 5k od tih 9k.UnitedForce je napisao/la:Cezar 9000 mjesecno prima. Treba li jos nesto dodati?esprit24 je napisao/la:Hodziceva plata nije u rangu prinove. Njegova primanja od 5000KM, koje ce imati u Bordo Divu njemu daju epitet pojacanja
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kadusic mala maca za Herica haha. Daj mi reci po cemu jedan segment igre u kojem je bolji?UnitedForce je napisao/la:ELVEDIN HERIĆ!!!
nista cudno, pogotovo kad znamo ko mu je menadzer, od Husarica me ne bi cudilo da citav ugovor postavi na fbBosnianKingdom je napisao/la:Nije ni potpisao, znaju kolika mu je plata.

Pyro is not a crime !

A koliko ovog momka gotivim to je haos

Doveli smo krilo (hebibovica) da nam igra beka, sad dovodimo beka da nam igra krilo.Bogami ja ne znam odakle vama optimizam da ce biti bolje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zuka, Hodzica nam postavi na jedno 2-3 miliona, za pocetak. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Arhitekt je napisao/la:Doveli smo krilo (hebibovica) da nam igra beka, sad dovodimo beka da nam igra krilo.Bogami ja ne znam odakle vama optimizam da ce biti bolje
Transfer politika nam je direktno iz Ibrakove knjige. Ko je čitao znat će o čemu pričam.

Samo Saraj'vo.
hodzic je igracina, samo je pitanje kako ce hurtic s njim radit, jer je petrovic iz njeg izvukao maksimum..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], miguelramos i 40 gostiju.