Ma ne, kad je dosao kuci u Donji VakufCashMan je napisao/la:Jesi to čuo u Argeliniju, stalnoj bazi gosp. Atića?MElloo je napisao/la:JA sam cuo od njegovog jarana da bi mogao u Sloveniju negdje na posudbu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma ne, kad je dosao kuci u Donji VakufCashMan je napisao/la:Jesi to čuo u Argeliniju, stalnoj bazi gosp. Atića?MElloo je napisao/la:JA sam cuo od njegovog jarana da bi mogao u Sloveniju negdje na posudbu
ne budi dosadan...popusio si diskusiju i pomiri se s tim, ne cviliAdmir_Sa je napisao/la:po forum stručnjacima bolje da je i tu nego da trenira dodatno, jer eto rubio i dodatnim treninzima baca corkeCashMan je napisao/la:Jesi to čuo u Argeliniju, stalnoj bazi gosp. Atića?MElloo je napisao/la:JA sam cuo od njegovog jarana da bi mogao u Sloveniju negdje na posudbu
Nije vise iz Kaknja, sad je iz Spirou CharleoiaEpidaurus je napisao/la:Bgm bolje da su onog Delalica iz Kaknja osstavili medju 12 umjesto Buze ili Vrabca.
Davno su oni otišli iz Sparsa, ali su jednostavno lijen tip igrača, zarađuju pristojno za normalan život i to je njima dovoljno. Buza nema hrabrost, Vrabac nema ofanzivu, ali je dosta solidan igrač odbrane, što ga i drži u Partizanu za sada, ofanzivno je imao mnogo propusta.HeraklitMracni je napisao/la:vrabac i buzapa ljudi ne znam vise dokle se se igraci sparsa forsirati , jedan kakanj pomete sparse a taj kakanj 30 razlike od igoke primi a igokea od prosjecnog aba ligasa gubi prosjecno 10 razlike pa sad vi kontajte gdje su sparsi ... slicno je i u rukometu zovu se igraci bosne a bosna se za opstanak borila , smijesno ...
Mocan je atleta momak stvarno, sjecam se da sam ga prvi put gledao 2014. na basketu na Mokusnicama kod nas u Zenici kad je s ekipom Ecos Romari (inace daleko najjaca basket ekipa u BiH) izgubio u finalu od ekipe s Mokusnica, pomalo nezasluseno jer se natezalo za ove nase domace. Bio je u onojekipi s Nurkicem koja je usla u A diviziju 2014. cini mi se, nije ga se ni blizu hypealo ko Buzu i Vrabca, a ne bi me zacudilo da momak na kraju bude bolji igrac od obojice.Ethel je napisao/la:
Bilo je tu raznih pjesama, bilo je i i 'poljem se širi miris Ljiljana', pjesma koju je tražio Nemanja Gordić. Svi su zagrljeni pjevali, ja sam bio ponosan i plakao sam. Ovi momci bez ikakvih problema od prvog dana rade stoposto. Dao Bog da je ova država kao što su ovi momci", dodao je Alihodžić.
Svi smo zajedno radili još nekoliko team buildinga gdje smo roštiljali, pili, pjevali...", rekao je Dževad Alihodžić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.