Fuerza je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:47
JayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 13:47
Fuerza je napisao/la: ↑15 mar 2025, 13:44
Šta će nam Alvarez ako je Darwin bolji od njega?
mašiš poentu, poenta je da bi se riješili Diaza, a Alvarez i Darwin bi mogli igrati skupa, vidjet ćeš to u Atleticu dogodine
Mislim na to da si tvrdio da je Darwin bolji od Alvareza, a Darwin je kanta. Po tome je bolje što je Diaz ostao, jer je i ovakav bolji igrač od Nuneza.
Mada ja mislim da je Alvarez neko ko bi nam dobro legao, treba mu se vratiti i na ljeto.
i dalje tvrdim da Darwin ima veći plafon, njemu nazalost po njega nikako ne odgovara ovaj sistem Slota, ja iskreno nisam znao kakav je sistem Slota prije dolaska, pa sam mislio da će mu goditi promjena trenera, iako je prosle sezone igrao jako dobro, ali je i mašio puno, ipak ove sezone nije toliko ulazio u sanse, nije bilo toliko tog haosa naprijed. Istina imao je promašaja, ali nam je donio nekoliko bodova ključnih za titulu. Sto se tiče Alvareza solidan igrač, mislim da bi bio dobar fit za nas, jer se dosta izvlaci na krilo, vraća se u sredinu po loptu, ali da je igrač od 100 miliona ni blizu toga. Idealna bi bila zamjena Darwin za njega, koji bi kod Chola grizao.
Isto tako sam rekao da je Gordon klasa za Diaza, što je 100 % istina, moliti boga da Barca dođe do kakvih para i uzme ga, a mi te pare preusmjerimo na lijevog beka i veznjaka.
poyy fuerza, osvajamo (ali ne sve)