Kup BiH 2015./2016.
Re: Kup BiH 2015./2016.
Sretno Slobodi, kad Im ja pozelim srecu vec mogu poceti slaviti.
s bismiletom i treba vode zaliti za igracima kad budu izlazili na teren.
s bismiletom i treba vode zaliti za igracima kad budu izlazili na teren.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
narodniheroj je napisao/la:Sretno svima u večerašnjoj utakmici.Slobodi, Radniku, Sarajevu, Želji i Kortrijku

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da puste i nama?Rigoletto je napisao/la:Radniče, odradi svoje!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Al' ga nataknu na rundajz.wobly92 je napisao/la:Da puste i nama?Rigoletto je napisao/la:Radniče, odradi svoje!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hladnooowobly92 je napisao/la:Da puste i nama?Rigoletto je napisao/la:Radniče, odradi svoje!

Tuzlaci pametno veceras!

kome su puštali?wobly92 je napisao/la:Da puste i nama?Rigoletto je napisao/la:Radniče, odradi svoje!

rekao bih da je radnik u prednosti zbog 0 izgubljenih finala do sada

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Ma kad su tuzlaci, kako kažu, prodali sva finala do sada red bi bio da to urade i ovaj put...Rigoletto je napisao/la:kome su puštali?wobly92 je napisao/la:Da puste i nama?Rigoletto je napisao/la:Radniče, odradi svoje!
rekao bih da je radnik u prednosti zbog 0 izgubljenih finala do sada
Ne valja kvariti tradiciju
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Rigoletto stipu loma, kakav Radnik I glavonja on je tu zalutao.
Hajde Macini , hajde Husref Ranieri, hajde Zajko s Neba!
Lako vam je bilo nas I kone tocit, pokazi silu nad Radnikom.
Ljudi ginu za vas klub I poslije toliko godina evo vam sanse. Nemoj da zeznete I ovo.
Hajde Macini , hajde Husref Ranieri, hajde Zajko s Neba!
Lako vam je bilo nas I kone tocit, pokazi silu nad Radnikom.
Ljudi ginu za vas klub I poslije toliko godina evo vam sanse. Nemoj da zeznete I ovo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la: Lako vam je bilo nas I kone tocit, pokazi silu nad Radnikom.

Ja sam mislio da Rigoleto stvarno prati i navija za svoj klub, a momak ne zna ni koje garniture dresova nosi Zrinjski.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Danas Zeba daje gol , Ordagic daje gol
ljubavi dvije nase

Malo zagrijavanje pred večerašnju utakmicu

Slo slo Sloboda!

- SlevinKelevra
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:Sretno svima u večerašnjoj utakmici.Slobodi, Radniku, Sarajevu, Želji i Kortrijku

Šalu na stranu, mislim da bi za sve nas bilo puno bolje da u Europu ide Sarajevo umjesto Radnika, postoji dosta razloga za to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Šalu na stranu, mislim da bi za sve nas bilo puno bolje da u Europu ide Sarajevo umjesto Radnika, postoji dosta razloga za to.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Odrubite mu glavu.Raonffa je napisao/la:Šalu na stranu, mislim da bi za sve nas bilo puno bolje da u Europu ide Sarajevo umjesto Radnika, postoji dosta razloga za to.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Beduin je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la: Lako vam je bilo nas I kone tocit, pokazi silu nad Radnikom.![]()
![]()
![]()
Ja sam mislio da Rigoleto stvarno prati i navija za svoj klub, a momak ne zna ni koje garniture dresova nosi Zrinjski.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ban mjesec dana.PipiDugaCarapa je napisao/la:Odrubite mu glavu.Raonffa je napisao/la:Šalu na stranu, mislim da bi za sve nas bilo puno bolje da u Europu ide Sarajevo umjesto Radnika, postoji dosta razloga za to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Napapijri, NeSamSafetee i 43 gosta.