Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
od kad je nadleznost ´jedne od navijackih skupina da bira trenera upravu,savez.da je u bih puno lopova ok.da se bogdo bore sa toliko snage protiv ostale korupcije a ne samo po savezu.lopova je uvjek bilo i bice ih u svakom savezu i svakoj drzavi.al svaki dan bhf ono,bhf ovo pa dosadi vise.bolje je brinuti se o koreografiji i necemu o cemu se stvarno navijacke skupine brinu nego dnevno slati neke proteste.
- Citizen-X
- Kontakt:
Na tvoju zalost BIH nije tvoja ekskluziva mladicu - a bilo bi mi dosadno da bude i samo moja.sencho je napisao/la: posto si nekad izjavio da ti je drago sto zivis daleko od svega ovoga iskreno bi te zamolio da se ne mjesas u nase probleme i da ostavis nas kretene,debile itd(ocito si ti neki doktor a ne Bob rock) da se koljemo i ubijamo.
Preko svojih ledja sam osjetio zelju pojedinih za ekskluzivom nad istom pa vise ne bih - i zato si dozvoljavam koju recenicu ovdje kad se vec vise ne prica automatom i granatom.
Kad bude tvoja, ekspresno cu da zakljucim svaki odnos. I dobices to napismeno.
Ti si momak koji ce jednog dana da bude obrazovan, ako vec citas sta neko pise - procitaj kako treba.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 nov 2009, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Bravo majstore..Jako pametno i precizno receno..svaka cast...Offside je napisao/la:Ne samo fudbal, naša je država u ofsajdu i bit će još bruku vremena. Jednostavno takvo je stanje u državi, a ono se reflektira na sve pa tako i na fudbal. Misliš da ja ne bi volio gledati Premier Ligu i pune stadione, gledat naše legende u savezu, Kodru, Konjića, Barbareza i kompaniju. Ali to je toliko realno, kao što je realno da će BiH vidjeti EU. Jednostavno baklje, protesti i ostali primitivni mehanizmi su totalno nedjelotvorni i ja ne znam koliko moraš biti glup i retardiran da bi shvatio da se ne boriš protiv saveza, nego se boriš protiv države, jer upravo rušenjem poretka u savezu, rušiš kompletan poredak u državi. Savez je uređen u skladu sa državom. I nikako da shvatite da se ne treba bosti sa rogatim, nego naći novi pametniji način borbe za boljitak fudbala. A one floskule, savez napolje, iljo ustašo ne može pojesti ni moj Meho od dva mjeseca. To bi isto bilo kao da sutra budu protesti ispred vlade i da se traži ukidanje entiteta, hapšenje Dodika, ukidanje korupcije i mafije i ekspresni pristup europskoj uniji. Ha ja...Admir_Sa je napisao/la:Dok vecina bude mislila kao ti (jos najmanje 2-3 godine) nash fudbal ce da bude u poziciji imena tvog nickaOffside je napisao/la:Ma oni su fakini bez pokrića. Smiješni su do bola.
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
samo sam te zamolio,nisam naredio sta se odmah palisCitizen-X je napisao/la:Na tvoju zalost BIH nije tvoja ekskluziva mladicu - a bilo bi mi dosadno da bude i samo moja.sencho je napisao/la: posto si nekad izjavio da ti je drago sto zivis daleko od svega ovoga iskreno bi te zamolio da se ne mjesas u nase probleme i da ostavis nas kretene,debile itd(ocito si ti neki doktor a ne Bob rock) da se koljemo i ubijamo.
Preko svojih ledja sam osjetio zelju pojedinih za ekskluzivom nad istom pa vise ne bih - i zato si dozvoljavam koju recenicu ovdje kad se vec vise ne prica automatom i granatom.
Kad bude tvoja, ekspresno cu da zakljucim svaki odnos. I dobices to napismeno.
Ti si momak koji ce jednog dana da bude obrazovan, ako vec citas sta neko pise - procitaj kako treba.
Sta bolan mlatite vise praznu slamu??adn_sah je napisao/la:Upravo tako, nema onog glavnog, zajednistva, ideje akcije... A nece ni bit sve dok fanaticosi danas jedno sutra drugo. Kad smo pobjedjivali po belgiji, estoniji... ciro im je valjo kad se izgubi od portugala odma im ciro nevalja. Ovdje u Bosni velika vecina raje podrzava ciro. Ja sam bio zaista sretan kad sam vidio da se pomirio sa misketom. Jer da smo bilo kojeg izgubili tesko bi to nadoknadiliCitizen-X je napisao/la:Koji kompleks doktore? Gdje ga vidis? Opet se igras doktora?Offside je napisao/la: Koliko kompleksa u jednom postu, čudo jedno. Tebra ne znam šta je tebe uvrijedilo jer i ja sam odskora dijaspora, ali sebi nedajem za pravo da ja udaram moralne temelje našim sunarodnjacima u BiH. Sistemi vrijednosti po kojem će živjeti, navijati ili ti ga podržavati Ćiru. To ostavljam njima jer zapamti niti ja niti ti niti bilo ko u dijaspori nije i ne može biti veći patriota od ljudi koji dole žive i za hljeb zarađuju u svojoj avliji. Činjenica je da čovjek koji je uveselio svakodnevnicu tamnog vilajeta je Ćiro. Dao je nadu ljudima u bolje sutra, dokazao je da možemo i da Bosna nije zadnja rupa na svirali i da nismo papci i baksuzi kao što smo dosad bili predstavljani u svijetu. To što ti i tvoja fejsbuk grupa navijača dajete sebi za pravo da kreirate lažno mišljenje kao objektivno je dokaz vašeg manjka kulture, osjećaja za realnost. Ćiro će ostati zato što velika većina BiH navijača to želi, jer za razliku od vas mi smo uz Ćiru i Zmajeve od prvog dana i poraza od Bugarske. Gdje ste vi bili u to vrijeme. Iz početka malo ste kenjali, pa kad su došli rezultati postadoste manji od makova zrna i sad kad smo ispali našli ste prosipati šuplju. Bili bilo ovog pisma da je BiH izborila mundijal. Bi al u panjevima. Ne ozbiljni ste u svom stavu i radu i takve vas neozbiljne doživljava VEĆINA navijača naše Bosne ponosne. A diskutovati o tome, ko je šta napravio u svom životu i kakvu je škola završio na sportskom forumu zaštićen anoimnim nadimcima, dovoljno govori o tebi doktore.
Daj prvo zavrsi medicinu ili bilo kakvu skolu pa ljude dijagnosticiraj - nemoj tako ofrlje nepismeno "oro ja njivu".
Bolje ti je malo do ocnog - jer ja nisam BHF niti me bilo kakvo svrstavanje u bilo kakvu sredinu i tor privlaci.
Onog glavnog nema i to je moj naglasak, a to je zajednistvo ideja akcija i pokreta.
Nemam ja kompleksa - samo stajalista zdravog razuma - za razliku od tvojih dijagnoza koje postavljas drugima.
Presaberi prvo svoje komplekse, prije nego budes pricao o tudjim.
Ljudi su stalno ali STALNO bili protiv tog Cire od samog pocetak. I ptice na grani vise znaju njihov stav.
Prvo se informisi pa onda nesto pocni pricati protiv nekog. Najlakse je prst u uho i mlatiti po tastaturi. Vidi, malo procitaj stogod, Bog dao, ima ovaj internet sad, pa se lako moze do zeljenih informacija. Lakse ce ti biti komunicirati, vjeruj mi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ciro je kolateralna steta.Iliti u prevodu vlazna slama koja izgori sa suhom.
Bilo je tu pozitvnih ,,trzaja,,.Medjutim njegov veliki minus sto cova i da hoce ne zna da u datom momentu promjeni taktiku to jest formaciju.
Lako ga je procitati i odmah smo donji.
Medjutim ako on hoce ostati on ce i ostati.A savez ce biti razdragan jer ce biti zasticen kao medo.
Mada je savez zasticen ma ko dosao.
Problem su ljudi koji nece da dodju na ta uzarena mijesta.A ne samo ovi koji sijede.
Da bi nesto zamijenio trebas imati to konkretno a toga nema ni na vidiku.
U tome je citava demagogija i prica.
Bilo je tu pozitvnih ,,trzaja,,.Medjutim njegov veliki minus sto cova i da hoce ne zna da u datom momentu promjeni taktiku to jest formaciju.
Lako ga je procitati i odmah smo donji.
Medjutim ako on hoce ostati on ce i ostati.A savez ce biti razdragan jer ce biti zasticen kao medo.
Mada je savez zasticen ma ko dosao.
Problem su ljudi koji nece da dodju na ta uzarena mijesta.A ne samo ovi koji sijede.
Da bi nesto zamijenio trebas imati to konkretno a toga nema ni na vidiku.
U tome je citava demagogija i prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko sam shvatio BHF traze od Cire da se distancira od gamadi iz saveza a ne da ih stalno brani po novinama i ja se sa ovim u potpunosti slazem,jer je cinjenica da sa njima necemo daleko.Dobro sto kradu,sto su kriminalci,osudjenici i sl. ali ti ljudi nemaju nikakvog uticaja ni u uefi ni fifi,pa hebote oni vode prevodioce u 21 vijeku kad i dijete od 10 god govori engleski,sramota.
Drugo sto meni kod Cire smeta nisu porazi jer nije sramota izgubiti ni od Spanije,Portugala,nego sto uvijek nadje krivca za to
Drugo sto meni kod Cire smeta nisu porazi jer nije sramota izgubiti ni od Spanije,Portugala,nego sto uvijek nadje krivca za to
Sramota(ovo od BHF-a). Stvarno... sta su dosad cekali? Sto nisu ovo prije poslali, prije baraza? Nek idu u tri lijepe. Ciro ostani!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kod Cire me je najvise naljutilo kad je obecao da ce napustiti repku...i sta bi iz tog, nista.Ciro ostao ovima iz saveza jos draze sto im je maskota ostala.
Bolje reci nista nego reci svasta
Bolje reci nista nego reci svasta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kad budu prazni stadioni kad igra reprezentacija mozda se neshto i promjeni, bar na reprezentativnom nivou. Dok je god ljudi koji placaju munibu i kompaniji, a koji velicaju ciru blazevica nash reprezentativni fudbal ce biti mjesto bogacenja mafijasha. Zali Boze jos jedne dobre generacije fudbaleraOffside je napisao/la:Ne samo fudbal, naša je država u ofsajdu i bit će još bruku vremena. Jednostavno takvo je stanje u državi, a ono se reflektira na sve pa tako i na fudbal. Misliš da ja ne bi volio gledati Premier Ligu i pune stadione, gledat naše legende u savezu, Kodru, Konjića, Barbareza i kompaniju. Ali to je toliko realno, kao što je realno da će BiH vidjeti EU. Jednostavno baklje, protesti i ostali primitivni mehanizmi su totalno nedjelotvorni i ja ne znam koliko moraš biti glup i retardiran da bi shvatio da se ne boriš protiv saveza, nego se boriš protiv države, jer upravo rušenjem poretka u savezu, rušiš kompletan poredak u državi. Savez je uređen u skladu sa državom. I nikako da shvatite da se ne treba bosti sa rogatim, nego naći novi pametniji način borbe za boljitak fudbala. A one floskule, savez napolje, iljo ustašo ne može pojesti ni moj Meho od dva mjeseca. To bi isto bilo kao da sutra budu protesti ispred vlade i da se traži ukidanje entiteta, hapšenje Dodika, ukidanje korupcije i mafije i ekspresni pristup europskoj uniji. Ha ja...Admir_Sa je napisao/la:Dok vecina bude mislila kao ti (jos najmanje 2-3 godine) nash fudbal ce da bude u poziciji imena tvog nickaOffside je napisao/la:Ma oni su fakini bez pokrića. Smiješni su do bola.
nema potpisa
Ostaje Ciro samo radi tebe DinoDinoTM je napisao/la:Sramota(ovo od BHF-a). Stvarno... sta su dosad cekali? Sto nisu ovo prije poslali, prije baraza? Nek idu u tri lijepe. Ciro ostani!

93,4 % " !!!
Kako bih ja rastjerao sve oko reprezentacije, i Savez, i Ciru, i pola igraca i ove BHF, i pola navijaca jos, medije, menadzere, pjevacice i pjevace..Sve bi islo u PM da se ja pitam..Reprezentativci bi bili zasticeni ko medvjedi na Brionima
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Sreća, pa se ne pita. Nogomet je marketing, i više od toga.Bob_Rock je napisao/la:Kako bih ja rastjerao sve oko reprezentacije, i Savez, i Ciru, i pola igraca i ove BHF, i pola navijaca jos, medije, menadzere, pjevacice i pjevace..Sve bi islo u PM da se ja pitam..Reprezentativci bi bili zasticeni ko medvjedi na Brionima
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
javsluk, javasluk.... a kad je javasluk onda se ne suti, nego se kaze, pa makar i kontra svih.... da to hoce svi novinari naucit bar.... a znate sta nas ceka u sljedecim kvalifikacijama?
ispuhavanje.... nema naprijed dok je javasluk... neko rece, kurca graha...
ispuhavanje.... nema naprijed dok je javasluk... neko rece, kurca graha...

- smijesni_ste
- Kontakt:
ma sve treba otjerat i srusit sve stadione u bih i da nema fudbala uopste sta ce namBob_Rock je napisao/la:Kako bih ja rastjerao sve oko reprezentacije, i Savez, i Ciru, i pola igraca i ove BHF, i pola navijaca jos, medije, menadzere, pjevacice i pjevace..Sve bi islo u PM da se ja pitam..Reprezentativci bi bili zasticeni ko medvjedi na Brionima

- Ponos Torina
- Kontakt:
smijesni_ste je napisao/la:ma sve treba otjerat i srusit sve stadione u bih i da nema fudbala uopste sta ce namBob_Rock je napisao/la:Kako bih ja rastjerao sve oko reprezentacije, i Savez, i Ciru, i pola igraca i ove BHF, i pola navijaca jos, medije, menadzere, pjevacice i pjevace..Sve bi islo u PM da se ja pitam..Reprezentativci bi bili zasticeni ko medvjedi na Brionima![]()
Bravo potpisujem,pa ljudi jel vi vidite sta se desava u BIH trenutno sa one druge strane mimo fudbala vidite da ljudi nemaju sta da jedu,vidite li da narod ide na psihickoj osnovi svi su skoro otisli.
Ebe mi se za fanatikose ima precih stvari od njih i od cire i od svega.
Lijepo je gledati fudbal i uzivati u njemu,ali mene vise brine narod i moja drzava!!!
Moze ovo neko kako zeli okarakterisati,pa izvolite pisite,tu sam!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To sto skoro nemaju sta da jedu nit je kriv Ciro nit navijaci, krivi su oni sami sebi sto glasaju za jedne te iste godinama. Ciro budi dobar i put pod noge, pruzio si nam mnogo radosti i za to cemo ti dignut spomenik kad te vise ne bude. Nisi trebao podrzavat bagru a igrace koje su dusu ostavili na terenu optuzivati...Ponos Torina je napisao/la:smijesni_ste je napisao/la:ma sve treba otjerat i srusit sve stadione u bih i da nema fudbala uopste sta ce namBob_Rock je napisao/la:Kako bih ja rastjerao sve oko reprezentacije, i Savez, i Ciru, i pola igraca i ove BHF, i pola navijaca jos, medije, menadzere, pjevacice i pjevace..Sve bi islo u PM da se ja pitam..Reprezentativci bi bili zasticeni ko medvjedi na Brionima![]()
Bravo potpisujem,pa ljudi jel vi vidite sta se desava u BIH trenutno sa one druge strane mimo fudbala vidite da ljudi nemaju sta da jedu,vidite li da narod ide na psihickoj osnovi svi su skoro otisli.
Ebe mi se za fanatikose ima precih stvari od njih i od cire i od svega.
Lijepo je gledati fudbal i uzivati u njemu,ali mene vise brine narod i moja drzava!!!
Moze ovo neko kako zeli okarakterisati,pa izvolite pisite,tu sam!
Pozdrav narode.Ja lično sam do sada podržavao u nekim stvarima Ćiru,ali kako je krenulo neće izaći na dobro.Treba biti iskren i priznati da je donio dosta pozitivnih pomaka ,od repke je stvorio prepoznatljiv brend u Europi i svijetu ali brate mili ima puno toga što ne valja.Prvo i najvažnije,ne mogu da vjerujem da neće i ne želi da se distancira od lopuža iz saveza,nego ih čak i podržava.Drugo ,pa kakjav je on pedagog kada javno kaže za Misketa ,bio najslabiji,kriv za kartone itd.Za Medunjanina one gadosti(nije se vidio kao da igramo sa igračem manje )itd.Pa hajde stavimo se da smo mi u tom položaju,Pa dođe čovjeku da ga pošalje u Pi... mat....nu.To se obavi razgovor u četiri oka ,pa daš momcima morala,želje ,volje,a on kao kakav debil(a dosta je toga on kriv hajde u onoj formaciji budi dobar,Miske uvijek sam na sredini terena,sa dvojicom trojicom čuvara na leđima).Mislim da ako nešto ne promijeni u svom stavu prema igračima,i svemu ostalom da će izgubiti sve što je napravio.dragi Ćiro u šta ostari.
Cuj ovih Turcica, ponudili Ciri 500.000 eura za poraz u kvalifikacijama, a svi znamo da je "sefova" cijena milion evra...
Evo da citiram Envera Lugusica od prije par sedmica:
"Predsjedniku kluba sam rekao da je šefova cijena 1.000.000 eura na šta je on odmah pristao i pružio mi ruku." kaže Lugušić i dodaje "Ćiro bi pored milion eura u slučaju osvajanja titule zaradio još 500.000 eura bonusa."

Evo da citiram Envera Lugusica od prije par sedmica:
"Predsjedniku kluba sam rekao da je šefova cijena 1.000.000 eura na šta je on odmah pristao i pružio mi ruku." kaže Lugušić i dodaje "Ćiro bi pored milion eura u slučaju osvajanja titule zaradio još 500.000 eura bonusa."
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.