HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
oooo pa ne kaze nitko da je to isto... je li bolje igrati sa jednim playem pa cekati kad ce se on ozlijediti(kao sada) ili imati dva playa da ovaj drugi moze masona barem donekle zamjeniti...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
hahaha,vidi ovih sto se vesele,vise nasoj nesreci nego svojoj sreci.
nema sta,mislim da se sad normalni navijaci bosne crvene,u najmanju ruku.
sto se tice tekme,poraz pa poraz,nismo se imali bas puno cemu ni nadat kad nema masona.(bio je sinoc u gradu
)
vazno je sad dobit partizana ako ikako bude moguce...
dosao je i taj dan.......
ps.i da,je da se nema para,al brate naletilic more samo ko figura biti na klupi od njegove igre nema nista,nazalost.
sto se tice tekme,poraz pa poraz,nismo se imali bas puno cemu ni nadat kad nema masona.(bio je sinoc u gradu
vazno je sad dobit partizana ako ikako bude moguce...
dosao je i taj dan.......
ps.i da,je da se nema para,al brate naletilic more samo ko figura biti na klupi od njegove igre nema nista,nazalost.
Dobro, mora se nekada i izgubiti.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma eto, slazem se i ja sa tim, ali ajde dao bi mu da bude treci play kad bi imali jednog dobrog da malo odmijeni Masona kad je potrebno. To nam fali najvise. Mislim, igrao je 25 minuta, playmaker je, i nema nijedne asistencije. Ok, opcenito smo odigrali kriticno, to je sve istina, ali to vrijedi i za kad god udje. Agresivan u obrani, dobar na 5 minuta, ali sve ostalo, nosi... Ne znam stvarno koga bi mogli dovesti, ako bi ikako dovodili. Sumnjam da imamo nesto novaca za neke eskapaze. Tomas je dobar igrac, al slazem se ipak s kevinom da previse kosta s obzirom koliko daje, ali nesto ce se morati rijesavati, ne moze ni sa Naletilicem, patiti cemo i strahovati kad ce se desiti kakva ozljeda, kao sada. Daleko od toga da je poraz posljedica samo toga, ali naravno da je jako vazno imati kvalitetnog playmakera koji cini svojim prisustvom sve ostale boljima. Momci su dokazali da su klapa, sad ocekujem da se izvuku iz ove situacije, imaju karaktera sigurno, vratiti ce se negdje i ove nesrece, samo treba uvijek dati podrsku i boriti se do zadnje sekunde. Danas uglavnom mladi igrali, udarni igraci su odigrali minorne role sto se tice minutaze mahom, ali zato je mali Ramljak pokazao da itekako zasluzuje pozornost, a i Planinic kad god udje svoje odradi. Sve u svemu, jedino me Naletilic uvijek izivcira.Barney Stinson je napisao/la:ma ne bi ja da bude opcija ikako... kad jednostavno nije za nlb lige i za širokog... ima sve veze koje jedan mladi igrac moze imati... imao je i 4 godine da se dokaze pa ljudi moji koji to mladi igrac ima, daj molim te... ivan tomas slobodan igracŠB_Fidelis je napisao/la:Ma znas da Naletilica nece da maknu, dzaba ti je. Al on je zaista samo za obranu i visak agresije, i da odmijeni Masona. Ja bi doveo jos jednog dobrog playmakera i nek on bude treca opcija. Dosta ga vise, ne zanima me kakve su mu veze i sto je nas.![]()
Vise sam ocekivao od ove utakmice, kao i od one protiv Cedevite. OK, protiv Cedevite se desilo sto se desilo, doduse, protiv toga se nije moglo, al eto, nazalost momcad je nakon toga psihicki pala, a i ostali smo bili bez Masona, stoga, razumijem ih, al svejedno vjerujem da smo bolja momcad od FMP-a kad smo u punom sastavu i motivu. Kako je pocelo, i kako su ocajne finalne brojke, -18 cak nije toliko ni lose, bar su se borili do zadnje sekunde da smanje rezultat i to se jako cijeni.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
evo jedan igrač protiv koga ja mislim nebi nitko nema nista protiv... da se odmah razumijemo nije nesto ali za naletilića je bog a i nije skup... gogo jeličić... ja mislim da je i sada u grudama i mislim da bi on mogao dobro iznijeti tih 10 min kada se mason oporavi...
19 - ђ - 11
dje ga izvadi?Barney Stinson je napisao/la:evo jedan igrač protiv koga ja mislim nebi nitko nema nista protiv... da se odmah razumijemo nije nesto ali za naletilića je bog a i nije skup... gogo jeličić... ja mislim da je i sada u grudama i mislim da bi on mogao dobro iznijeti tih 10 min kada se mason oporavi...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hehe, ja osobno sumnjam da bi bio pojacanje, iako cast njemu, al radije bih da je tu nego Naletilic, sigurno. ;P
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma eto mene na playa mene su manda, lončar učili...
ma eto i on je nas, stari mu je bio legenda, bolji od naletilića kako god... taman za nas
ma eto i on je nas, stari mu je bio legenda, bolji od naletilića kako god... taman za nas
19 - ђ - 11
Slažem se s tim za Gogu Jelčića
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... mNotSure=1
vjerojatno pojačanje Širokog na poziciji playa
vjerojatno pojačanje Širokog na poziciji playa
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 15 dec 2009, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Barney Stinson
- Kontakt:
a je malo dosadno ovako kad ne strepis tko ce doci kakv ce biti i sve to...

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
ima li itko informacija da li ce igrati mason, da li se oporavlja... i zna li itko da li ce skripari dolaziti, mislim vrijeme bi im bilo...
19 - ђ - 11
taman lipo..sljedeća tekma u nedjelju pa sa cibonom u srijedu..u 4 dana dv iekstra utakmice.. raspravljat ce se taj tjedan pravo..
a onda opet tjedan stanke...odnosno 3 tjedna bez tekme na Pecari..
a onda opet tjedan stanke...odnosno 3 tjedna bez tekme na Pecari..
- Barney Stinson
- Kontakt:
eo malo sam gledo znaci dolaze nam partizan, cibona pa idemo heliosu i onda dolazi hemofarm... kada bi pobjedili jednu od ove prve dvi nekako stisnuti malo pa iznenaditi, na sve muke
... onda idemo heliosu i to bi morali pobjediti da im vratimo za onaj poraz i da pomognemo bosni
... i onda hemofarm to bi mogli pobjediti kod kuce pred nasim navijacima... po mojoj racunici za 4 kola cemo imati omjer 8:8

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
evo ljudi pa uzivajte
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
19 - ђ - 11
-
Steve Urkel
- Kontakt:
**** sebe nije normalan,gdje je ovo cini mi se u tuzli imao samo na toj utakmici 5-6 zakucavanja,bez imalo pretjerivanja da igra ove godine bio bi daleko najatraktivniji igrac u ligi
iskreno volio bih da je tu...a želio je doć..zvao je u klub irekao da bi volio ponovno igrat tu..ali eto..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma morati cemo mi njega opet dovesti, ja mislim da bi sa njim i Masonom u postavi imali jos duplo vise ofenzivnih skokova. 
...Život za Široki...
eeeKevin je napisao/la:iskreno volio bih da je tu...a želio je doć..zvao je u klub irekao da bi volio ponovno igrat tu..ali eto..
ps.kolko sam ja upucen lik je trazio vise para nego sto su mu nasi bili spremni ponudit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.