Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Bice yebeno. Ali idemo po pobjedu! 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Istog sam misljenja da nazalost gubimo 3-0 veceras. Samo sto se neslazem sa tobom da nemamo boljeg zdravog beka od Civica. Tako isto mi je Gojak bolji npr od Sarica. Ima tu jos cudni izbora i ne pozivanja vise igraca, tako da sa pravom kritike Robijuamerosm je napisao/la:Nazalost veceras ocekujem rutinsku pobjedu Austrijanaca od 3:0...
Isto tako ne vidim razloga da se kritikuje Prosinecki, jer nije on kriv sto mi nemamo barem 23 kvalitetna igraca, vec savez koji misli da ce bazen zvani dijaspora dovijeka davati igrace...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ASD
- Kontakt:
Koliko znam i dan danas tamo zivi, radi u Sturmu.Cartman je napisao/la:Lik tamo zivio 15 godina i nije ti jasno da ima osjecaje prema toj drzavi?emir79 je napisao/la:Jete li zivota vam procitali sta je onaj mulac Samir Muratovic izjavio.
"Kao da mi dva srca u grudima kucaju"
Pa pleme ti yebem!
Nema vece bagre od nas Allaha mi.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nisam optimistican. Uff sretno!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mlada Bosna vs Austrija
Pale kvote sad je austrija favorit. Wtf
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Malo temperament, ali definitivno mislim da ce on biti jedan od nositelja nase repke u buducnosti. Gledao sam ga nekoliko puta kad je na Tusanj dolazio i vidi se ba odmah ta razlika od ove kukuruz nase lige. Po pokretima tijela, po kretanju, driblingu, vidi se da je bio daleko od nase lige i mislim stvarno da ce daleko dogurati, a vidim ga u Bundesligi vec sljedece sezone.AlfredNobel je napisao/la:Kako misliš glavu? Ne vidim da je tu problem neki kod Dulje. Naravno, vazda moraš napredovati i po pitanju psihe da bi bio uspješniji. Na šta si mislio?bhpremierliga12 je napisao/la:Duljevic moze lagano da dominira u Bundesligi, samo malo glavu da sredi. Ima brzinu, ima sjajan dribling, ima dobar sut, samo da malo glavu sredi i mislim da moze ici u Bundesligu lagano.AlfredNobel je napisao/la:Evo i Nalić kaže da je bila odlična taktika protiv Irske i da je to bilo smišljeno. Ma 'ta zna Nalić, jel tako?
Hajrović nije bolji od Duljevića.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ajmooooooo Ljiljani !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To samo znaci da su ljudi stavili pare na pobjedu austrije, ništa drugoFudo je napisao/la:Pale kvote sad je austrija favorit. Wtf
Austrija 3 5 2 jbt ubit ce nas po krilu...I koji k**** opet Civic???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo sad!
Popravite nam malo raspolozenje.
Popravite nam malo raspolozenje.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa Gojak igrao utakmicu prije 40 minuta u Rumuniji, polako bice prostora i vremena za njega. Ocekujem Krunica tamo negdje oko 55-te minute, a bice tvrda utakmica. Pitanje je samo mogu li Sunjic i Zukanovic odigrati na nivou kao u Irskoj, jer ono je bilo iznad njihovih mogucnosti budimo realni i to me najvise brine.Fudo je napisao/la:Istog sam misljenja da nazalost gubimo 3-0 veceras. Samo sto se neslazem sa tobom da nemamo boljeg zdravog beka od Civica. Tako isto mi je Gojak bolji npr od Sarica. Ima tu jos cudni izbora i ne pozivanja vise igraca, tako da sa pravom kritike Robijuamerosm je napisao/la:Nazalost veceras ocekujem rutinsku pobjedu Austrijanaca od 3:0...
Isto tako ne vidim razloga da se kritikuje Prosinecki, jer nije on kriv sto mi nemamo barem 23 kvalitetna igraca, vec savez koji misli da ce bazen zvani dijaspora dovijeka davati igrace...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Joj negativaca hebo te palačinak
2:0 ili 2:1 hajd eto...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ko ima Telemach D3 paket, ima na SK 7 (sprski komentator), bice i na SK 1 br. 206 (hrvatski komentator).
- AlfredNobel
- Kontakt:
@bhpremierliga12
Ne znam, možda si to zapazio, ali nikad nije imao naglašenu neku negativnu stranu. Temperament je normalan i poželjno ga je imati. Odličan igrač, ako nastavi ovako igrati i ako ne bude povreda, daleko može dogurati.
Ne znam, možda si to zapazio, ali nikad nije imao naglašenu neku negativnu stranu. Temperament je normalan i poželjno ga je imati. Odličan igrač, ako nastavi ovako igrati i ako ne bude povreda, daleko može dogurati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ako i u sta polazem nade to je ovaj nedostatak euforije
Zarathustra
- Fikret1946
- Kontakt:
hvala carefaruk993 je napisao/la:Ko ima Telemach D3 paket, ima na SK 7 (sprski komentator), bice i na SK 1 br. 206 (hrvatski komentator).
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fikret1946 je napisao/la:hvala carefaruk993 je napisao/la:Ko ima Telemach D3 paket, ima na SK 7 (sprski komentator), bice i na SK 1 br. 206 (hrvatski komentator).ne moram slusati ovog polukomentatora na pinku
Tacno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovoljno dobra posjeta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️