Velež vs Zrinjski
- oldschool72
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
nego zna li se termin kad igramo protiv ovog kluba bez tradicije ?
Velež do groba
Ako se jedan ne raspadne igra se u utakmica.oldschool72 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:23nego zna li se termin kad igramo protiv ovog kluba bez tradicije ?
Inače sastaju se klub sa trofejima a suparnik je klub mješanac ono sdp, sda, nip i na kraju rip.
Toliko o tome da ćeš napisati jedan post o dešavanjima u Veležu.
Vole slagat' i gotovo.
Vole slagat' i gotovo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ako je itko bez tradicije, u ovom slucaju je to Velez iz Vrapcica, nastao 95., koji jema nikakve veze sa prijeratnim Velezom.oldschool72 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:23nego zna li se termin kad igramo protiv ovog kluba bez tradicije ?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsije imate li u planu praviti krov i centralnu tribinu?
Ima li stadion u Vrapcicima cat2?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Zrinjski nije stari Zrinjski. Niđe veze. Vode ga komunjare, jugoslovenčine, a navijaju seljačine, wana be ustaše.Ali ono..prije rata i za vrijeme istog...to je bio klub. U velikoj četvorci Neovisne države Hrvatske a ovi bijednici šugavi prvaci šugave lige i povrh svega omražene im Bosne i Hercegovine. Tradicija im poput šiptarske renesansne književnosti - nultras. Još nisu odgonetnuli da li su Zrinjski ili Zrinski, po komu ili čemu nose to odvratno ime?
Po šljivaru plemenitašu kojeg je u lovu ubila divlja svinja ili po parku u glavnom gradu svih rvackih mužeka. Rvacka pepeljara, rvacka pušiona. Slučaj za higijenski zavod.Najveći uspjeh im je osim 4 mjesta u NDH i osvajanje BB. Impresivni su u crnim dresovima u stilu crnaca Francetića Jure. Ovim putem pozdravljam stožer s kojim sam 1990 navijao za Yugoslaviju u Italiji. Interagent je bio najglasniji.
P.S. $, ", " &!
Po šljivaru plemenitašu kojeg je u lovu ubila divlja svinja ili po parku u glavnom gradu svih rvackih mužeka. Rvacka pepeljara, rvacka pušiona. Slučaj za higijenski zavod.Najveći uspjeh im je osim 4 mjesta u NDH i osvajanje BB. Impresivni su u crnim dresovima u stilu crnaca Francetića Jure. Ovim putem pozdravljam stožer s kojim sam 1990 navijao za Yugoslaviju u Italiji. Interagent je bio najglasniji.
P.S. $, ", " &!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kvalitetan post.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:44Zrinjski nije stari Zrinjski. Niđe veze. Vode ga komunjare, jugoslovenčine, a navijaju seljačine, wana be ustaše.Ali ono..prije rata i za vrijeme istog...to je bio klub. U velikoj četvorci Neovisne države Hrvatske a ovi bijednici šugavi prvaci šugave lige i povrh svega omražene im Bosne i Hercegovine. Tradicija im poput šiptarske renesansne književnosti - nultras. Još nisu odgonetnuli da li su Zrinjski ili Zrinski, po komu ili čemu nose to odvratno ime?
P.S. $, ", " &!
NDH ligu je priznala FIFA

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Vidio sam plan stadiona u Cimu ali pošto je ovdje trenutno raspad sistema računam da ćete vi ovo jamiti (i pijacu) i prečicom doći do stadiona. Malo ulaganja hrvatski poreskih obveznika i to je to.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:34Komsije imate li u planu praviti krov i centralnu tribinu?
-
- Kontakt:
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Kažem ja, FAFA je vjerodostojna organizacija, u suprotnom nikada Katar ne bi dobio SP. Bojim se za kršćanske repke, za njihovu sigurnost.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma jok.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:52Vidio sam plan stadiona u Cimu ali pošto je ovdje trenutno raspad sistema računam da ćete vi ovo jamiti (i pijacu) i prečicom doći do stadiona. Malo ulaganja hrvatski poreskih obveznika i to je to.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:34Komsije imate li u planu praviti krov i centralnu tribinu?
Kakav raspad ,samo ce bit manje para posto se i Zeljo mora spasiti.Amerikanac ih izradio a Sebija uletila sa salom.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
U iščekivanju okotobarskih izbora, suncokreti nek vam je srečno
Ali je Zrinjski isti onaj iz 1905?ultras94mostar je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:20Ako je itko bez tradicije, u ovom slucaju je to Velez iz Vrapcica, nastao 95., koji jema nikakve veze sa prijeratnim Velezom.oldschool72 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:23nego zna li se termin kad igramo protiv ovog kluba bez tradicije ?
-
- Kontakt:
Igracki ne, ali sa predznakom radi kojeg je zabranjen je isti klub kao iz 1905.godine.ra1981 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 08:24Ali je Zrinjski isti onaj iz 1905?ultras94mostar je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:20Ako je itko bez tradicije, u ovom slucaju je to Velez iz Vrapcica, nastao 95., koji jema nikakve veze sa prijeratnim Velezom.oldschool72 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:23nego zna li se termin kad igramo protiv ovog kluba bez tradicije ?
Prvo krenuti od toga da niste nastali 1905., pa onda sve ostalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Suncokret vela pudar agree with youhalobing94 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:07U iščekivanju okotobarskih izbora, suncokreti nek vam je srečno

s ognjem pakla tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
-
- Kontakt:
Aj ti probaj nešlagiran pisati po forumu 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Za koga treba glasat da odnemognem komsiji?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vidi ovog, došao na forum pitati za koga će glasat. Kralju idi u Crkvu, ili bar u mjesnu zajednicu, po instrukcije za glasanje. Kao i obično.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja