bolje da igra u Dinamu nego sjedi negdje na klupibodi123 je napisao/la:Kako je Gojak dobar, ja ne znam sta čeka vise u Dinamu, vrhunski igrač
Cimirot i Pjanić odlični
ne znam u koju to on ekipu moze preci sad a da ima garantovano mjesto
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bolje da igra u Dinamu nego sjedi negdje na klupibodi123 je napisao/la:Kako je Gojak dobar, ja ne znam sta čeka vise u Dinamu, vrhunski igrač
Cimirot i Pjanić odlični
Jos i lazes.Virtu4l je napisao/la:To je grad Zenica. Koliko je igrača iz tog grada u reprezentaciji, eto ti mi odgovori.Pasha je napisao/la: Koji je to grad?
A jel' ima ko iz grada iz kojeg si se "šljego" u Sarajevo?
Nema vece prevare na ovom forumu od tebe, prestani se prosipati...
Nisam 'šljego', rodio se u šeher Sarajevu.
Uživam da vas prosipam.
A roditelji dosli u busom iz Rogatice, Srebrenice , Sjenice i tako tih metropola.Virtu4l je napisao/la:To je grad Zenica. Koliko je igrača iz tog grada u reprezentaciji, eto ti mi odgovori.Pasha je napisao/la: Koji je to grad?
A jel' ima ko iz grada iz kojeg si se "šljego" u Sarajevo?
Nema vece prevare na ovom forumu od tebe, prestani se prosipati...
Nisam 'šljego', rodio se u šeher Sarajevu.
Uživam da vas prosipam.
Može komotno u Bundesku u sve ekipe sem Bayerna i Dortmundaharden je napisao/la:bolje da igra u Dinamu nego sjedi negdje na klupibodi123 je napisao/la:Kako je Gojak dobar, ja ne znam sta čeka vise u Dinamu, vrhunski igrač
Cimirot i Pjanić odlični
ne znam u koju to on ekipu moze preci sad a da ima garantovano mjesto
Ja nikad ne lažem, naravno.Pasha je napisao/la: Jos i lazes.
Hajde Gorazdanine
Sta je onda Visca?BoixosNois1899 je napisao/la:Definitivno ne postoji gluplji igrač od Bešića na planeti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DjaniTarik, Micron, travuljasSs i 57 gostiju.