Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
The Athletic said:
‘Some of the owners advocated a potential move for Gabriel Jesus early in the summer but Tuchel, perhaps scarred by the Romelu Lukaku experience, insisted he did not want a No 9.
‘He later reversed his position but then felt frustrated when Chelsea’s owners did not pursue the deal and Jesus, who was very keen to move to Stamford Bridge, joined Arsenal instead. Eventually, Pierre-Emerick Aubameyang arrived on deadline day.’
Izaslo je milion reporta slicnih sada da li je istina nemam pojma.
Slicno se desilo i kod Koundea sto je SD Seville potvrdio gdje se Tuchel povukao pa onda su opet pokusali i Barsa ga pokupi.
Ocito dosta nije funkconisalo iza kulisa...
‘Some of the owners advocated a potential move for Gabriel Jesus early in the summer but Tuchel, perhaps scarred by the Romelu Lukaku experience, insisted he did not want a No 9.
‘He later reversed his position but then felt frustrated when Chelsea’s owners did not pursue the deal and Jesus, who was very keen to move to Stamford Bridge, joined Arsenal instead. Eventually, Pierre-Emerick Aubameyang arrived on deadline day.’
Izaslo je milion reporta slicnih sada da li je istina nemam pojma.
Slicno se desilo i kod Koundea sto je SD Seville potvrdio gdje se Tuchel povukao pa onda su opet pokusali i Barsa ga pokupi.
Ocito dosta nije funkconisalo iza kulisa...
- wadethegreat
- Kontakt:
Nama ova odgoda ide u prilog taman da malo Potter odradi treninga sa ekipom.
Inace mislim da bi Mendy mogao izgubiti poziciju u ekipi.
Kepa puno bolje igra sa loptom a Potteru je to bas bitno.
Dok se ne dovede neki golman novi za njegov stil mislim da mu Kepa vise odgovara.
Ionako su obojica nesigurni
.
Inace mislim da bi Mendy mogao izgubiti poziciju u ekipi.
Kepa puno bolje igra sa loptom a Potteru je to bas bitno.
Dok se ne dovede neki golman novi za njegov stil mislim da mu Kepa vise odgovara.
Ionako su obojica nesigurni

Pitanje je šta će biti s Chilvelom, jer će vjerovatno "njegov" Cucurella dobiti prednost. Ili će Cucurelli možda naći novu poziciju.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma rotirat ce ih.
Cucurella je bio strasan pod Potterom nsita losiji meni nije bio pod Tuchelom iako je komplet ekipa katastrofa izgledala.
Protiv Dinama se vidjelo zasto Chilwell ne pocinje nije to to moze on na skill odraditi par stvari sa klupe ali trebat ce jos malo vremena od one povrede da on moze od pocetka utakmice do kraja drzati tempo.
Potter nekada igra 2 stopera nekada 3.
Vjerujem sa dva stopera nazad Cucurella ce dobiti prednost lijevo zbog recovery pacea a sa 3 stopera Chilwell kad bude skroz spreman.
Moze i Cucurella igrati lijevog stopera to bi pomoglo i u build upu.
Kako god ne vjerujem da ce Chilly patiti previse jer je kvalitetan.
Sa druge strane ja iskreno mislim da nama treba novi golman ali da je trenutno bolja opcija Kepa.
Koliko god je los Mendy je postao strasan rizik i u pas igri i u clearanju boxa jednostavno naglo je propao.
Nadam se da nece davati sansu Pulisicu i Hakimu i da ce ostati rotacioni igraci jer vise nisu zasluzili.
Ovo sto su pruzali pod Tuchelom je bilo kriminalno Mountov pocetak sezone u poredjenju je odlican koliko su ova dvojica losi
.
Posebno Hakim svadja se sa Jamesom izvodi dva slobodnjaka za redom uzasno.
Ono kad sam vidio
.
Kako god ima tehnicki bas dobrih igraca u ekipi sto ce odgovarati Potteru.
Mislim da cemo lijepo igrati ali opet kazem dok se njegov stil presinga i iznosenja lopte iz odbrane ugraviraju u ekipu bice i oscilacija.
Ocekujem da primamo dosta golova odnosno da nastavimo primati zbog visoke linije ali vjerujem da ce i napad proraditi.
Jedva cekam iskreno da nas vidim na djelu iako vjerujem da ce imati bas tezak posao sa ovim nazim uhljebima..
Cucurella je bio strasan pod Potterom nsita losiji meni nije bio pod Tuchelom iako je komplet ekipa katastrofa izgledala.
Protiv Dinama se vidjelo zasto Chilwell ne pocinje nije to to moze on na skill odraditi par stvari sa klupe ali trebat ce jos malo vremena od one povrede da on moze od pocetka utakmice do kraja drzati tempo.
Potter nekada igra 2 stopera nekada 3.
Vjerujem sa dva stopera nazad Cucurella ce dobiti prednost lijevo zbog recovery pacea a sa 3 stopera Chilwell kad bude skroz spreman.
Moze i Cucurella igrati lijevog stopera to bi pomoglo i u build upu.
Kako god ne vjerujem da ce Chilly patiti previse jer je kvalitetan.
Sa druge strane ja iskreno mislim da nama treba novi golman ali da je trenutno bolja opcija Kepa.
Koliko god je los Mendy je postao strasan rizik i u pas igri i u clearanju boxa jednostavno naglo je propao.
Nadam se da nece davati sansu Pulisicu i Hakimu i da ce ostati rotacioni igraci jer vise nisu zasluzili.
Ovo sto su pruzali pod Tuchelom je bilo kriminalno Mountov pocetak sezone u poredjenju je odlican koliko su ova dvojica losi

Posebno Hakim svadja se sa Jamesom izvodi dva slobodnjaka za redom uzasno.
Ono kad sam vidio

Kako god ima tehnicki bas dobrih igraca u ekipi sto ce odgovarati Potteru.
Mislim da cemo lijepo igrati ali opet kazem dok se njegov stil presinga i iznosenja lopte iz odbrane ugraviraju u ekipu bice i oscilacija.
Ocekujem da primamo dosta golova odnosno da nastavimo primati zbog visoke linije ali vjerujem da ce i napad proraditi.
Jedva cekam iskreno da nas vidim na djelu iako vjerujem da ce imati bas tezak posao sa ovim nazim uhljebima..
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Tako bi trebalo biti, ali vidjeli smo na utakmici Arsenala u LE da nije baš tako. Pogotovo kad su ovi jači savezi u pitanju, ide im se uvijek niz dlaku.
- wadethegreat
- Kontakt:
Luís Campos je navodno prvo ime na listi za sportskog direktora.
Vec je navodno Boehly odradio razgovor sa njim trenutno radi kao savjetnik u PSGu.
Odgovoran za bruku talenata u Monacu dok je bio tamo ja se ne bih bunio iako sam mislio da ce doci neko iz uzeg kruga Pottera.
Kako god mislim da bi bila top odluka znam da smo ga i ranije ganjali za tu poziciju.
Vec je navodno Boehly odradio razgovor sa njim trenutno radi kao savjetnik u PSGu.
Odgovoran za bruku talenata u Monacu dok je bio tamo ja se ne bih bunio iako sam mislio da ce doci neko iz uzeg kruga Pottera.
Kako god mislim da bi bila top odluka znam da smo ga i ranije ganjali za tu poziciju.
- wadethegreat
- Kontakt:
Gospodin.
Sretno mu gdje god otisao.
Jbt bacaju se pare na razne gluposti, a jednom do najbitnijih igrača u ekipi neće da daju ugovor na 3 godine.BREAKING NEWS
N'Golo Kanté has REJECTED #Chelsea's contract
extension.
The #blues offered Kante a new 2 year contract with the option to extend a further year, but Kante's representatives want a 3 year deal with option to extend a further year. If not sorted, Kante will be a free agent come 2023.#CFC #Blues
- wadethegreat
- Kontakt:
Chelsea RB sve u dure debi Potterballa
.
Odradio je i prvi intervju.
Treba Kanteu dati 3 godine ako smo vec Koulibalija na 4 koliko vec potpisali.
Iako je previse povrijedjen u zadnje 2 godine vrijedi ga imati u nekim jacim utakmicama prevaga je na terenu.
Samo se nadam da nece vise biti tekmi kao protiv Reala u LP...
Jorginho sa druge strane mora poljubiti vrata mada imam neki osjecaj da ce ga Potter koristiti

Odradio je i prvi intervju.
Treba Kanteu dati 3 godine ako smo vec Koulibalija na 4 koliko vec potpisali.
Iako je previse povrijedjen u zadnje 2 godine vrijedi ga imati u nekim jacim utakmicama prevaga je na terenu.
Samo se nadam da nece vise biti tekmi kao protiv Reala u LP...
Jorginho sa druge strane mora poljubiti vrata mada imam neki osjecaj da ce ga Potter koristiti

Ja se nadam da nece biti problema oko Kanteovog ugovora, ako plata nije problem nego samo trajanje ugovora.
Tolikim olupinama se daju ugovori.
Vjerujem da je Popivoda kostao klub vise nego ta 1 godina ugovora dodatno.
Isto tako se nadam da nece Jorganu produziti ali kakve smo srece bice obrnuto...
Tolikim olupinama se daju ugovori.
Vjerujem da je Popivoda kostao klub vise nego ta 1 godina ugovora dodatno.
Isto tako se nadam da nece Jorganu produziti ali kakve smo srece bice obrnuto...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne sikiraj se brate ovi nasi se ne stide gresaka

Službeno odgođena utakmica s Liverpoolom.
Prekosutra pokušati dobiti Austrijance, a onda ima hrpu vremena za pripremu naredne utakmice.
Prekosutra pokušati dobiti Austrijance, a onda ima hrpu vremena za pripremu naredne utakmice.
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci Campos bi mogao biti advisory role.
Njih dvojica bi top bili.
Covjek otkrio Haalanda..
Hoce Boehly jos jedan klub u nekoj drugoj ligi da nam bude feeder klub i da tamo saljemo omladince na posudbu da bi garantovali minute.
Red Bull model.
Njih dvojica bi top bili.
Covjek otkrio Haalanda..
Hoce Boehly jos jedan klub u nekoj drugoj ligi da nam bude feeder klub i da tamo saljemo omladince na posudbu da bi garantovali minute.
Red Bull model.
Dobro se Barca "pojačala" odbranu sa ona bivša Chelsijeva 2 panja. Jedan kriv za prvi gol, a onaj drugi za drugi gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.