Bahato i neozbiljno stoji u živom zidu, plus nije ošišan na keca. Dakle, nije fajter

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bahato i neozbiljno stoji u živom zidu, plus nije ošišan na keca. Dakle, nije fajter
Jedino Kerima na 10kuBazinga12345 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:38Ja bih volio da uklopimo njega, Alajbegovića i Memića zajedno.
To makar nije tesko. Bajraktarevic i Memic krila, Alajbegovic AMC. Ali dzaba kad to selektor uopste ne vidi i jednog od njih trojice ce zavaliti uvijek na klupu zbog tipa Gigovica jer je "polivalentan"...Bazinga12345 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:38Ja bih volio da uklopimo njega, Alajbegovića i Memića zajedno.
De prvo vrati film kad je to napisano, a nakon toga je prodao jos par finti.
Da da, napisano pred septembarske utakmice.Beduin je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:37De prvo vrati film kad je to napisano, a nakon toga je prodao jos par finti.
Vi ste govorili da treba protiv slabijih protivnika igrati gdje ce ih sam pobijediti, ubiti po krilu. Zasto to veceras nije uradio?
Usao je u utakmicu kao da je humanitarni turnir, skroz neozbiljno.
Kako je vrijeme odmicalo on se povukao, vise se vracao nazad i to je odlicna stvar. Ali u fazi napada nije da je cuda cinio protiv onako smijesnog protivnika. Memic je odlican primjer kako se igra, koristis prostor, proigravas saigrace, Memic je sebi osigurao startnih 11 dobrim igrama i igranjem za ekipu.
Esmir je vidljivo naoredovao, ali i daleko bolje to moze i mora. Kao i za Alajbegovica sto mislim, tako i on se treba brze oslobadjati lopte i onda traziti loptu u prostor ili ici u dribling kad ima priliku. Jer njegov jedan potez zlata vrijedi, ima vrhunski ubacaj u 16m, samo mora poceti vise igrati timski.
Ja strucnjaka i g,najveci poznavaoci fudbala sjede kuci i pisu na forumima,bas me zanima koju ekipu trenirate vas dvojica,siguran sam da je neka ekipa iz lige 5,ili u najmanju ruku da ste igrali profesionalni fudbal i bili reprezentativci
Mozes nam reci koju ekipu vodi nas selektor a da nije poker sqad?Roki50 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:22Ja strucnjaka i g,najveci poznavaoci fudbala sjede kuci i pisu na forumima,bas me zanima koju ekipu trenirate vas dvojica,siguran sam da je neka ekipa iz lige 5,ili u najmanju ruku da ste igrali profesionalni fudbal i bili reprezentativci![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], denza, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, sombrero, tale07, zikerrz21 i 51 gost.