Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

bromazepam
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la bromazepam » 26 okt 2025, 19:56

Crkvice1988 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:47
bromazepam je napisao/la:
26 okt 2025, 19:43
26 okt 2025, 19:30

Provalio si nas, optereceni smo nizerazrednim fudbalom koje igra sloboda kao i sa nizerazrednom posjetom. Vi stvarno noste normalni. Dajte mi samo jedan razlog zasto bismo mi bili ljubomorni na vas. Ja sam vama sinoc naveo 10. Mogu jos 10 ako hoces
Pa jel vi pišete o Slobodi ili mi o vama maloumniče.
Druze moras da znas razliku izmedju pisanja i podjebavanja vas par debila hahahahaha. Moze li samo jedan razlog? Il ces i ti presitit ko ona dva debila skver i sisoja
Druže i ne očekujem da će se vodit neka visokokvalitetna debata ovdje, nego je smiješno to što smatrate podjebavanjem.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 26 okt 2025, 19:56

Truhlo je napisao/la:
26 okt 2025, 18:00
Slanislaveni ne izlaze iz svoje vukojebine. Koji pičići, mi se nismo sakrivali kad ste nam po 20 bodova bježali prije 2 godine :kafa:

Sramotna posjeta 450 ljudi, Radnik Bijeljina, Široki Brijeg, Rudar Prijedor imaju bolju posjetu, a onaj šonjo priča o nekim čaršijama :urnebes: Seoski mentalitet, borili smo se i mi za opstanak 2 sezone u prvoj ligi pa nas je bilo na stadionu 1700 prve i preko 2000 druge sezone u prosjeku.

Ugledajte se na bišćane, 15 godina im klub razvaljuju a njih nikad ispod 1000 nije na stadionu, još odrađuju najdalja gostovanja u državi :bih:
JaSta, najviše ih u Gabeli bilo prije par kola :mrgreen:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 26 okt 2025, 19:59

antisisoja1919 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:50
Da glupost ima svoj lik, crkvice bi bio maskota
Yebem ti najvoljenije 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 26 okt 2025, 20:02

26 okt 2025, 19:56
26 okt 2025, 19:47
26 okt 2025, 19:43

Pa jel vi pišete o Slobodi ili mi o vama maloumniče.
Druze moras da znas razliku izmedju pisanja i podjebavanja vas par debila hahahahaha. Moze li samo jedan razlog? Il ces i ti presitit ko ona dva debila skver i sisoja
Druže i ne očekujem da će se vodit neka visokokvalitetna debata ovdje, nego je smiješno to što smatrate podjebavanjem.
A kako cemo vodit debatu, kad niste kompetentni da je vodimo. Da je neki slucajem Velez il tako neki klub ovdje, onda bismo vodili debatu. Vi mozete vodit debatu sa hadzicima i tako tim klubovima koji nemaju veliku bazu navijaca. Mi i vi trenutno nemamo o cemu da pisemo.. nazalost, psim toga da se mi spradamo na vas racun. Eto jesam li ti lijepo odgovorio, bez ijedne uvrede

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 26 okt 2025, 20:08

LavoviGabela je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:
Slanislaveni ne izlaze iz svoje vukojebine. Koji pičići, mi se nismo sakrivali kad ste nam po 20 bodova bježali prije 2 godine :kafa:

Sramotna posjeta 450 ljudi, Radnik Bijeljina, Široki Brijeg, Rudar Prijedor imaju bolju posjetu, a onaj šonjo priča o nekim čaršijama :urnebes: Seoski mentalitet, borili smo se i mi za opstanak 2 sezone u prvoj ligi pa nas je bilo na stadionu 1700 prve i preko 2000 druge sezone u prosjeku.

Ugledajte se na bišćane, 15 godina im klub razvaljuju a njih nikad ispod 1000 nije na stadionu, još odrađuju najdalja gostovanja u državi :bih:
Gabela : Naselje : popis 2013 = 2315 stanovnika.
2025god , cca 2000 kako kazu žitelja.
Lave bolje se aktiviraj malo da povecas/te broj zitelja nego sto ovdje zayebavas narod.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 26 okt 2025, 20:14

BosnianRahatluk je napisao/la:
26 okt 2025, 20:08
Truhlo je napisao/la:

Gabela : Naselje : popis 2013 = 2315 stanovnika.
2025god , cca 2000 kako kazu žitelja.
Lave bolje se aktiviraj malo da povecas/te broj zitelja nego sto ovdje zayebavas narod.
Da bar imamo toliko :mrgreen:

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 26 okt 2025, 20:39

Skver je napisao/la:
24 okt 2025, 14:49
24 okt 2025, 14:28

Malo si pomjeso glupko, nama je sloboda predmet zajebancije 😂😂😂😂 velika je to razlika glupane
Sutra ce u Zenici bit 4 puta vise publike nego na svim ostalim terenima zajedno

slika

Nije 4 al jest 3 hahaha

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 okt 2025, 20:46

26 okt 2025, 19:26
Bar da su iole zanimljivi sa svojim "forama i zezancijama" kako oni kažu, a ovi komentari na nivou seoskog sijela.

Toliko su opterećeni Slobodom da ne mogu u svom uspjehu da uživaju.
Provalio si nas, optereceni smo nizerazrednim fudbalom koje igra sloboda kao i sa nizerazrednom posjetom. Vi stvarno noste normalni. Dajte mi samo jedan razlog zasto bismo mi bili ljubomorni na vas. Ja sam vama sinoc naveo 10. Mogu jos 10 ako hoces
Mozes navest jos 10 ali ne e ti niko odgovorit jervini o tome ne zele pricat 😂😂🤪

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 okt 2025, 20:48

26 okt 2025, 19:45
tuzlanskinacin je napisao/la:
26 okt 2025, 19:39
Dajdza11 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:35
Bijednicima zao platit kartu, doci na utakmicu podrzat svoj klub. Komunjare navikle da im se sve servira i placa, nesposobnjakovici nista ne znaju sami uradit.
Grupa im se raspala, ne postoje.
Treba im jos samo ekser u tabut zakucat zvanicno, a i to ce se desit ubrzo jer vjesto izbjegavaju cak i domace utakmice :urnebes:
Daleko je to od toga da je nekom žao dati pare za kartu, nekima i jest al mnogima nije. Nisi iz Tuzle i ne znas o cem se radi i zasto su Fukare tu gdje jesu i kakve su podjele u i oko kluba. Et zasto se mi sa vama raspravljamo puno pričate a malo znate sta je pravi problem i gdje i ko. Ne znate nista i mislite da bi nas vas model spasio, a vjeruj meni sad da bi nas ubio. Vi kad ste krenuli od kantona ste bili ujedinjeni sa nekim ciljem, a kod nas imas 100 grupa gdje svako vuče sebi, a samo Sloboda pati tako da aj molim te suzdrži se od provociranja i nepotrebnih savjeta kad ne znas ne mos ni pomoć. Et jaranski da te zamolim bez ikakvih uvreda prema tebi, Robiji i Celiku.
O kakvom ti ujedinjenju pricas, kod nas su se pistolji vadili radi placenika na tribini. Jesil normalan druze, pucalo se po momcima, nozevi se vadili
Šefe ujedinjeni u borbi protiv grobara kluba, kod nas se fukare i raspale zbog interesđija koji su svoje podgrupe povukli jer se ne žele borit protiv prijatelja sa tribine.

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 26 okt 2025, 20:58

BatistutA19 je napisao/la:
26 okt 2025, 20:46
26 okt 2025, 19:26
Bar da su iole zanimljivi sa svojim "forama i zezancijama" kako oni kažu, a ovi komentari na nivou seoskog sijela.

Toliko su opterećeni Slobodom da ne mogu u svom uspjehu da uživaju.
Mozes navest jos 10 ali ne e ti niko odgovorit jervini o tome ne zele pricat 😂😂🤪
Mogu bati moj za njihov jedan ja cu navest 10, znaci oni 3 ja 30

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 okt 2025, 21:01

Tuzlanski nacin a sto se onda vi ne ujedinite i imate neki pravac i cilj pa kakav god da je ,pa bolan kad se trebo usvojit statut tu noci je uboden momak pred stadionom i tada je bilo problema jer smo cekali pred stadionom na minus 25 a to sta su neki prezivjeli pucanja i svega i nije ta no da smo mi mi ujedinjeni i kod nas je bilo razjedinjeno i placenika i protiv novog statuta .Ja vas i razumijem nekad i sto bi htjeli i nema ko da pokrene ,vi samo da uspjeli uzet klub u svoje ruke i iigrat 1 ligu ne bi mozda ni trebali Kanton .Nek neko stavi onaj video od Vladana Popovica kad je lupio sakom u stol i sta je bio vodja navijaca .Najgore vi sami ne znate sta hocete ,eto imate Husica on da je ozbiljan on je godinu tu on bi pregazio ovu ligu ali nije ozbiljan nazalost po vama vise on kuka i prica suplje ono sto vi volite cut a to je europska Sloboda ,daleko od realnosti .On ovog dovodi trenera pa bolje Limenog da je doveo a pojacanja stari potroseni igraci .Mi bi pisali ohbiljno ali vi to ne zelite o problemima pravim ,yebes mastanja nema salameta od toga .Vidite komentare po fb na vasoj stranici samo psuju i plus afera ovo sa djecom za soortsku opremu .

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 okt 2025, 21:05

26 okt 2025, 20:58
26 okt 2025, 20:46

Mogu bati moj za njihov jedan ja cu navest 10, znaci oni 3 ja 30
Pa nabrojo si ali oni nece o tome ,bolan danas da su pobijedili 3 boda od prvog a njih 300 na stadionu sto je poraz Tuzle ko grada yebo rezultat namiric ce se ,veci je poraz prazan stadion i onda ocekujes neko ce ulagat davat a 300 ljudi .Sto rece Truhlo mi se borili za opstanak u orvoj ligi 2 godine nismo sigurni bili i bilo nas opet 2000..

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 26 okt 2025, 21:11

Et sad im ni ovaj trener Karic nevalja :rol: :rol: , citava 2 kola su ga hvalili hahaha.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 okt 2025, 21:20

26 okt 2025, 21:01
Tuzlanski nacin a sto se onda vi ne ujedinite i imate neki pravac i cilj pa kakav god da je ,pa bolan kad se trebo usvojit statut tu noci je uboden momak pred stadionom i tada je bilo problema jer smo cekali pred stadionom na minus 25 a to sta su neki prezivjeli pucanja i svega i nije ta no da smo mi mi ujedinjeni i kod nas je bilo razjedinjeno i placenika i protiv novog statuta .Ja vas i razumijem nekad i sto bi htjeli i nema ko da pokrene ,vi samo da uspjeli uzet klub u svoje ruke i iigrat 1 ligu ne bi mozda ni trebali Kanton .Nek neko stavi onaj video od Vladana Popovica kad je lupio sakom u stol i sta je bio vodja navijaca .Najgore vi sami ne znate sta hocete ,eto imate Husica on da je ozbiljan on je godinu tu on bi pregazio ovu ligu ali nije ozbiljan nazalost po vama vise on kuka i prica suplje ono sto vi volite cut a to je europska Sloboda ,daleko od realnosti .On ovog dovodi trenera pa bolje Limenog da je doveo a pojacanja stari potroseni igraci .Mi bi pisali ohbiljno ali vi to ne zelite o problemima pravim ,yebes mastanja nema salameta od toga .Vidite komentare po fb na vasoj stranici samo psuju i plus afera ovo sa djecom za soortsku opremu .
Pa sam si reko nema ko povesti nema ko da je u snazi ja spadam u mlađe navijače i mogu ti reci da od nas niko nema želje da to povuče a i kad bi povuko pitanje je kako bi to izgledalo i ko bi stao iza njega. Daleko od toga da bi se ovdje pucalo i da se krene nešto raditi ali jednostavno svako ganja neki svoj sitni interes dal je to da brani jarana i da ima free ulaz dres i ostala sranja il je to prosto sleganje ramena ili vraćanje dugova i starih usluga ili ipak stranačka naklonjenost zavisi od pojedinaca. Mi ne bi morali kanton dugovi nisu strašni 2 god da se ovdje smirimo mi bi imali račun blizu nule sto se tiče sporova igraca dobavljača uz redovan reprogram elham. Azmira sto se tiče, to nije Azmir iz 2014 i to svi znaju pa i on sam koliko to priznaje sebi ne znam al to je činjenica. Daleko od toga da on ne radi za klub radi, ali sad da pišem ovdje da njemu noge podmecu oni s kojima je usao u sav posao nije bas tema za foruma. Afera u op nista novo samo su sad odlučili da hape vise neg inace pa je sve otišlo u eter. Ne hapa tu Azmir tu hapaju oni koji to tu rade godinama.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 okt 2025, 21:55

26 okt 2025, 21:20
Pa sam si reko nema ko povesti nema ko da je u snazi ja spadam u mlađe navijače i mogu ti reci da od nas niko nema želje da to povuče a i kad bi povuko pitanje je kako bi to izgledalo i ko bi stao iza njega. Daleko od toga da bi se ovdje pucalo i da se krene nešto raditi ali jednostavno svako ganja neki svoj sitni interes dal je to da brani jarana i da ima free ulaz dres i ostala sranja il je to prosto sleganje ramena ili vraćanje dugova i starih usluga ili ipak stranačka naklonjenost zavisi od pojedinaca. Mi ne bi morali kanton dugovi nisu strašni 2 god da se ovdje smirimo mi bi imali račun blizu nule sto se tiče sporova igraca dobavljača uz redovan reprogram elham. Azmira sto se tiče, to nije Azmir iz 2014 i to svi znaju pa i on sam koliko to priznaje sebi ne znam al to je činjenica. Daleko od toga da on ne radi za klub radi, ali sad da pišem ovdje da njemu noge podmecu oni s kojima je usao u sav posao nije bas tema za foruma. Afera u op nista novo samo su sad odlučili da hape vise neg inace pa je sve otišlo u eter. Ne hapa tu Azmir tu hapaju oni koji to tu rade godinama.
Ne znam bgm morate se borit za klub bar vi mladji ali mi nisu jasni ovi stariji da im je svedno ,svakom klubu treba NGG kao sto smo ga mi imali ,mi njima trebamo spomenik napravit,mladi,skolovani pismeni i vole Celik.
Oni su nama danima objasnjavali pisali romane da nam otvore oci .Ali danas mi nije jasno vi bodovno niste daleko da ste pobijedili 3 boda manje ali vas 300 na stadionu i to mi nije jasno to je po meni najveci poraz Tuzle .Sta je 3 boda tu ste a prazan stadion .Mi mi pisemo o Husicu jer nas je investitor pa skoro ugasio i nama je bio obecan Europski Celik i sta bi na kraju milionski dugovi bez marke u kasi ,mi saluna nismo imali u klubu i nama je osto samo Kanton jedini izlaz ali vi ne bi trebali ali prvo klub uzet u svoje ruke .

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 26 okt 2025, 22:09

convict35 je napisao/la:
26 okt 2025, 21:11
Et sad im ni ovaj trener Karic nevalja :rol: :rol: , citava 2 kola su ga hvalili hahaha.
Ublehe veće i prodavaca magle od Denisa Karica. To je jedan crv koji vec 20 godina sisa klub u ovom slučaju Slobodu

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 26 okt 2025, 22:27

26 okt 2025, 22:09
convict35 je napisao/la:
26 okt 2025, 21:11
Ublehe veće i prodavaca magle od Denisa Karica. To je jedan crv koji vec 20 godina sisa klub u ovom slučaju Slobodu
Kad je Janković podnio ostavku, ironično sam govorio da je vrijeme da se da prilika nekom novom imenu i kroz par dana vidim stručnjaci iz uprave donijeli ispravnu odluku.

Kako da se očekuje ikakav napredak kad se tu stalno vrte isti paraziti.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 okt 2025, 22:31

26 okt 2025, 21:55
26 okt 2025, 21:20
Ne znam bgm morate se borit za klub bar vi mladji ali mi nisu jasni ovi stariji da im je svedno ,svakom klubu treba NGG kao sto smo ga mi imali ,mi njima trebamo spomenik napravit,mladi,skolovani pismeni i vole Celik.
Oni su nama danima objasnjavali pisali romane da nam otvore oci .Ali danas mi nije jasno vi bodovno niste daleko da ste pobijedili 3 boda manje ali vas 300 na stadionu i to mi nije jasno to je po meni najveci poraz Tuzle .Sta je 3 boda tu ste a prazan stadion .Mi mi pisemo o Husicu jer nas je investitor pa skoro ugasio i nama je bio obecan Europski Celik i sta bi na kraju milionski dugovi bez marke u kasi ,mi saluna nismo imali u klubu i nama je osto samo Kanton jedini izlaz ali vi ne bi trebali ali prvo klub uzet u svoje ruke .
Posjeta danas je razlog upravo rezultat te podijeljenosti, onda jos kisa padne pa nemas naroda ostane kuci nece dovest dijete ili nece doc neki penzioner. Fukare ovo sto ima momaka to su momci sto su fanatici i sto su zaljubljenici i njih ne zanima ni ko je ni dta je ni kako je oni bi uvijek tu bili al njih je 50ak svega u tz. Nekada su fukare mogle pristojno popunit sjever i to I danas mogu kada bi neki spustili ponos i dosli na stadion oni su razbili ostale podgrupe. A onda tu je i raja koja dolazi kad su rezultati a sad nit imas rez kud svako malo neka afera drama i dobije danas šaku fukara i nas par sto dodjemo da ispostujemo i pogledamo tu utakmicu jer smo tako naučili.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 okt 2025, 23:12

Tzv987 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:42
Joj smoriše ovi pravo. Nego Krajišnici hoće li vam uzeti i ovaj zasluženi bod zbog onog pravila U-21???
Ma uzece 99%, al jbt ga, dzaba im i taj bod, zalosnije bi bilo da smo dobili a onda nam uzmu ta tri boda.

Ovako ni ti cemo uci ni ti ispasti iz lige pa nam svejedno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 okt 2025, 00:11

antisisoja1919 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:50
Da glupost ima svoj lik, crkvice bi bio maskota
Svakodnevno dokazuju da više mrze Slobodu, nego što vole svog mrtvog pikćeta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.