FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: FK Partizan
U zrebu za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona izvukli smo za protivnika pobednika duela Valeta (Malta) - Lusitans (Andora).
Mislim da nikad nismo dobili slabijeg rivala i da ce ovo biti samo priprema za 3. kolo. Prvu utakmicu cemo igrati u gostima a revans u Beogradu.
Mislim da nikad nismo dobili slabijeg rivala i da ce ovo biti samo priprema za 3. kolo. Prvu utakmicu cemo igrati u gostima a revans u Beogradu.
-
- Kontakt:
Partizan nije mogao dobiti lakšeg protivnika(e) u 2.pretkolu...Ovaj FK Luzitanos ekipa Portugalaca što radi u Andori
imaju grb kao i FS Portugala,identičan
Osnovani 1999,stadio kapaciteta 900 mjesta
Osvojili kup Andore 2002 i šampioni ove godine.Ovo im je treći nastup u evropi ,dosad su igrali u kvalifikacijam za LE..2010 sa Rabotničkim ( 0-6 i 0-5) te prošle sezone sa NK Varaždin (0-1 i 1-5)..Ekipa sastavljena uglavnom od Portugalaca,Andoraca i pokoji Španac i Argentinac...znači Boranija...Ovaj drugi eventualni klub dosta "iskusniji" i "poznatiji" ali realno mnogooooooo slabi od nas..Malo "krupnija Boranija" od Luzitanosa
..Valeta je treći najtrofejniji klub sa Malte(Iza Slieme i Floriane),osnovani su 1943,igraju na stadionu koji ima kapacitet 18 000( opa
)...Šampioni su bili 21 put,osvajači kupa 12 puta te 8 puta su uzimali superkup ostrva Templara...U evropskim takmičenjima učestvuju od davne 1963 i dosad su upisali 70 nastupa,čak 6 puta pobjedili
,11 puta remizirali i "samo" 53 puta bili poraženi
..gol razlika simaptična..čak 46 datih i "samo" 208 primljenih golova
Prošle sezone igrali isto kvalifikacijma za LŠ,1 pretkolo "satrali" Tre Fiori iz San Marina sa 2-1 i 3-0, a onda nesrećno ispali od Litvanskog Ekranasa 2-3 kući i 0-1 u Ekranasu...Kad se sve sabere i oduzme izgleda ćemo prvu utakmicu u Evropi ove sezone igrati na Malti i realno,objektivno trebamo ovima uvaliti bar 5-6 golova,Šamrok nam se više ne može i ne smije dešavati!

Prošle sezone igrali isto kvalifikacijma za LŠ,1 pretkolo "satrali" Tre Fiori iz San Marina sa 2-1 i 3-0, a onda nesrećno ispali od Litvanskog Ekranasa 2-3 kući i 0-1 u Ekranasu...Kad se sve sabere i oduzme izgleda ćemo prvu utakmicu u Evropi ove sezone igrati na Malti i realno,objektivno trebamo ovima uvaliti bar 5-6 golova,Šamrok nam se više ne može i ne smije dešavati!

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Odlicno...
Jedan smesan protivnik koji ce posluziti za uigravanje i jednu bar peticu na JNA.

Jedan smesan protivnik koji ce posluziti za uigravanje i jednu bar peticu na JNA.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pozdrav Grobari
Na tribini sam od 2000. godine i život dajem za PFC.
Što se tiče protivnika u 2. kolu,dobili smo boraniju, šo se žeka pišaj po sirotinji....
Vermezović je iskusan trener i petardu očekujem u oba duela....
Nešto što takođe moramo uradit je dovest štopera,ne sme da se čeka rival u trećem kolu bez štopera.
Na tribini sam od 2000. godine i život dajem za PFC.
Što se tiče protivnika u 2. kolu,dobili smo boraniju, šo se žeka pišaj po sirotinji....
Vermezović je iskusan trener i petardu očekujem u oba duela....
Nešto što takođe moramo uradit je dovest štopera,ne sme da se čeka rival u trećem kolu bez štopera.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
E da vas pita
ako Partizan dođe do 4 pretkola (1 kolo
) lige prvaka, hoce li biti nositelj??

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pa ako ispadne dinamo i još poneko možda...Tritolone je napisao/la:E da vas pitaako Partizan dođe do 4 pretkola (1 kolo
) lige prvaka, hoce li biti nositelj??
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Jack777Pott
- Kontakt:
Da bi Partizan bio nositelj moraju ispast cetiri kluba od ovih - Zilina, Cluj, Dinamo, Salzburg, BATE, Celtic, Anderlecht i Basel. Dakle, pola ovih mora otpast, nemoguca misija, maximalno ce dva odletit.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Kao što žeka ovaj Dantes sve zavisi od toga ko će ispast od ovih sa boljim koefom.
Realno je da to mogu biti i Dinamo i Cluj,Bate i Zilina,i mi onda nosioci...
U svakom slučaju mislim da je nama svejedno što se tiče tog mesta nosioca,setimo se Newcastlea,Anderlechta.Tada smo gostovali i pobedonosno završili kvalifikacije.
Naša najveća pobeda bi mogla biti nova lica iz omladinske škole, svakog leta na pripreme ide po 3-4 talentovana klinca i tu je naša snaga....Nažalost uveliko se priča kako bi Aksentijević mogao u Firenzu,nadam se da od toga neće bit ništa
p.s. Rekli su mi da nije tifo forum,tako da neću o nečem o čemu sam hteo. Svaka čast braći Grobarima!
Realno je da to mogu biti i Dinamo i Cluj,Bate i Zilina,i mi onda nosioci...
U svakom slučaju mislim da je nama svejedno što se tiče tog mesta nosioca,setimo se Newcastlea,Anderlechta.Tada smo gostovali i pobedonosno završili kvalifikacije.
Naša najveća pobeda bi mogla biti nova lica iz omladinske škole, svakog leta na pripreme ide po 3-4 talentovana klinca i tu je naša snaga....Nažalost uveliko se priča kako bi Aksentijević mogao u Firenzu,nadam se da od toga neće bit ništa

p.s. Rekli su mi da nije tifo forum,tako da neću o nečem o čemu sam hteo. Svaka čast braći Grobarima!

Fudbaleri Partizana stigli u privremenu gajbu u Pohorje,gde ćemo odigrat par pripremnih tekmi.
Aksentijević i definitivno potvrdio da nije spreman da igra omladinsko prvenstvo...
Aksentijević i definitivno potvrdio da nije spreman da igra omladinsko prvenstvo...
Partizan igra protiv Aluminija u Kidricevu 30.6 od 18:00,zatim Wiener Neustadta 1.7 u Dravogradu od 17:00,pa protiv Pollaua 3.7 u 18:00 ne zna se gde,zatim Zorya 4.7 u Kidricevu od 18:00,pa Videoton 6.7 u Slovenskoj Bistrici od 18:30,pa Sturm 7.7 u Grazu od 17:30 i na kraju Lokomotiva iz Moskve 10.7 u Slovenskoj Bistrici od 18:00
Vermezoviću rodjus.
Inače nije baš bio zadovoljan jučerašnjim odnosom momaka prema dresu na treningu.....
Ovih 7 tekmi dobro će doći jer veliki broj igrača je na pripremama,svi će dobit šansicu.
Inače nije baš bio zadovoljan jučerašnjim odnosom momaka prema dresu na treningu.....
Ovih 7 tekmi dobro će doći jer veliki broj igrača je na pripremama,svi će dobit šansicu.
Ostvarena i prva pobeda u pripremama,pobeđen Aluminij 4-2....
Između ostalog blistali naši klinci Jojić i Brašanac.
Između ostalog blistali naši klinci Jojić i Brašanac.

- NukeR_G1970
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ostvarena i druga pobeda u pripremnom periodu.
Pobeđena austrijska ekipa Nojštat sa 2-1. Strelci za Partizan Stefke Šćepović i Tomić....
Pobeđena austrijska ekipa Nojštat sa 2-1. Strelci za Partizan Stefke Šćepović i Tomić....
- NukeR_G1970
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- NukeR_G1970
- Kontakt:
ŽURNAL: Anži broji milione za Šćepovića
Napadač Partizana mogao bi da se preseli u bogati ruski klub za devet miliona evra, piše "Sportski žurnal".

Marko Šćepović u tandemu sa Samjuelom Etoom?
"Sportski žurnal" tvrdi da je na pomolu jedan od najvrednijih transfera u istoriji Partizana i da bi crno-beli za potencijalnog reprezentativca mogli da inkasiraju čak devet miliona evra.
Šćepović, koji je i dalje u fazi oporavka od operacije ukrštenih ligamenata kolena, kaže da je čuo za interesovanje Anžija.
"Prve informacije sam dobio dok sam bio na rehabilitaciji u Nemačkoj, a onda mi je i Marko Lomić preneo da se u Rusiji priča o tome. Čast mi je što me želi tako moćan i ambiciozan klub", rekao je "Žurnalu" Šćepović.
On se ogradio izjavom da bi na realizaciju transfera trebalo sačekati decembar, ili još realnije, jun 2013. godine.
Prema istom izvoru, Šćepović je već dogovorio godišnju platu od milion i po evra.
Anži je "na krilima" neograničenih novčanih resursa vlasnika Sulejmana Kerimova pre godinu dana doveo Samjuela Etoa iz Intera, kasnije Žirkova iz Čelsija i Sambu iz Blekburna, dok je funkcija šefa stručnog štaba poverena slavnom Holanđaninu Gusu Hidinku.
Napadač Partizana mogao bi da se preseli u bogati ruski klub za devet miliona evra, piše "Sportski žurnal".

Marko Šćepović u tandemu sa Samjuelom Etoom?
"Sportski žurnal" tvrdi da je na pomolu jedan od najvrednijih transfera u istoriji Partizana i da bi crno-beli za potencijalnog reprezentativca mogli da inkasiraju čak devet miliona evra.
Šćepović, koji je i dalje u fazi oporavka od operacije ukrštenih ligamenata kolena, kaže da je čuo za interesovanje Anžija.
"Prve informacije sam dobio dok sam bio na rehabilitaciji u Nemačkoj, a onda mi je i Marko Lomić preneo da se u Rusiji priča o tome. Čast mi je što me želi tako moćan i ambiciozan klub", rekao je "Žurnalu" Šćepović.
On se ogradio izjavom da bi na realizaciju transfera trebalo sačekati decembar, ili još realnije, jun 2013. godine.
Prema istom izvoru, Šćepović je već dogovorio godišnju platu od milion i po evra.
Anži je "na krilima" neograničenih novčanih resursa vlasnika Sulejmana Kerimova pre godinu dana doveo Samjuela Etoa iz Intera, kasnije Žirkova iz Čelsija i Sambu iz Blekburna, dok je funkcija šefa stručnog štaba poverena slavnom Holanđaninu Gusu Hidinku.
Treba biti budala pa tako nesto napisati, mada to je i jedan od preduslova da bi se radilo u Zurnalu.
Steta samo 9 miliona.
Ocekivao sam bar Eta + 9 miliona.

Uz neki dobar procenat ala Ranko Stojic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.