NK Zvijezda Gradačac
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovo nikud ne vodi.Vise se niko ne moze izvlaciti na to da se u nasoj ligi ne moze igrati u gostima.To najbolje pokazuju rezultati na pocetku prvenstva.
Pa evo Rudar,Buducnost,Olimpik uzimaju bodove na strani a igracki nisu jaci od nas.
Pa evo Rudar,Buducnost,Olimpik uzimaju bodove na strani a igracki nisu jaci od nas.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 21 okt 2010, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
OVO JE UCINAK ZORANA CURGUZA U ZVIJEZDI
28.02.2010 Premijer Liga 16 HSK Zrinjski Mostar NK Zvijezda Gradacac 0:1
06.03.2010 Premijer Liga 17 NK Zvijezda Gradacac FK Slavija Sarajevo 2:3
17.03.2010 Premijer Liga 18 FK Zeljeznicar Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 2:0
20.03.2010 Premijer Liga 19 NK Zvijezda Gradacac FK Rudar Prijedor 1:0
28.03.2010 Premijer Liga 20 FK Borac Banja Luka NK Zvijezda Gradacac 2:0
03.04.2010 Premijer Liga 21 NK Zvijezda Gradacac FK Sloboda Tuzla 2:2
10.04.2010 Premijer Liga 22 FK Modrica Maxima NK Zvijezda Gradacac 0:1
17.04.2010 Premijer Liga 23 NK Zvijezda Gradacac FK Velez Mostar 2:1
22.04.2010 Premijer Liga 24 FK Olimpik Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 1:0
25.04.2010 Premijer Liga 25 NK Zvijezda Gradacac FK Sarajevo 2:1
02.05.2010 Premijer Liga 26 FK Laktasi NK Zvijezda Gradacac 1:0
08.05.2010 Premijer Liga 27 NK Zvijezda Gradacac FK Leotar Trebinje 5:0
15.05.2010 Premijer Liga 28 NK Celik Zenica NK Zvijezda Gradacac 4:2
23.05.2010 Premijer Liga 29 NK Zvijezda Gradacac NK Siroki Brijeg 1:1
26.05.2010 Premijer Liga 30 NK Travnik NK Zvijezda Gradacac 4:1
31.07.2010 Premijer Liga 1 NK Zvijezda Gradacac NK Travnik 2:1
08.08.2010 Premijer Liga 2 FK Zeljeznicar Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 2:0
14.08.2010 Premijer Liga 3 NK Zvijezda Gradacac FK Leotar Trebinje 1:0
22.08.2010 Premijer Liga 4 NK Siroki Brijeg NK Zvijezda Gradacac 3:0
Obratite paznju na domace utakmice (boldovano) sve sto smo dobili jeste sa jedan razlike izuzev Leotara koji je dosao turisticki u Gradacac jer su obezbjedili opstanak a sa gostovanja nismo se vracali ispod tri gola u mrezi.
28.02.2010 Premijer Liga 16 HSK Zrinjski Mostar NK Zvijezda Gradacac 0:1
06.03.2010 Premijer Liga 17 NK Zvijezda Gradacac FK Slavija Sarajevo 2:3
17.03.2010 Premijer Liga 18 FK Zeljeznicar Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 2:0
20.03.2010 Premijer Liga 19 NK Zvijezda Gradacac FK Rudar Prijedor 1:0
28.03.2010 Premijer Liga 20 FK Borac Banja Luka NK Zvijezda Gradacac 2:0
03.04.2010 Premijer Liga 21 NK Zvijezda Gradacac FK Sloboda Tuzla 2:2
10.04.2010 Premijer Liga 22 FK Modrica Maxima NK Zvijezda Gradacac 0:1
17.04.2010 Premijer Liga 23 NK Zvijezda Gradacac FK Velez Mostar 2:1
22.04.2010 Premijer Liga 24 FK Olimpik Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 1:0
25.04.2010 Premijer Liga 25 NK Zvijezda Gradacac FK Sarajevo 2:1
02.05.2010 Premijer Liga 26 FK Laktasi NK Zvijezda Gradacac 1:0
08.05.2010 Premijer Liga 27 NK Zvijezda Gradacac FK Leotar Trebinje 5:0
15.05.2010 Premijer Liga 28 NK Celik Zenica NK Zvijezda Gradacac 4:2
23.05.2010 Premijer Liga 29 NK Zvijezda Gradacac NK Siroki Brijeg 1:1
26.05.2010 Premijer Liga 30 NK Travnik NK Zvijezda Gradacac 4:1
31.07.2010 Premijer Liga 1 NK Zvijezda Gradacac NK Travnik 2:1
08.08.2010 Premijer Liga 2 FK Zeljeznicar Sarajevo NK Zvijezda Gradacac 2:0
14.08.2010 Premijer Liga 3 NK Zvijezda Gradacac FK Leotar Trebinje 1:0
22.08.2010 Premijer Liga 4 NK Siroki Brijeg NK Zvijezda Gradacac 3:0
Obratite paznju na domace utakmice (boldovano) sve sto smo dobili jeste sa jedan razlike izuzev Leotara koji je dosao turisticki u Gradacac jer su obezbjedili opstanak a sa gostovanja nismo se vracali ispod tri gola u mrezi.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Neće uprava dati njemu lahko otkaz, kako znam čovjek ima ugovor na tri godine 
Jedino ako ne ponudi sam ostavku kao što je uradio i Ninković.
Jedino ako ne ponudi sam ostavku kao što je uradio i Ninković.
Dragon Town
ja mislim da ste dva puta dosli do gola Širokog
loši ste...sad neznam kakvi ste kući, al ak oovako igrate svako gostovanje, ne piše vam se dobro
loši ste...sad neznam kakvi ste kući, al ak oovako igrate svako gostovanje, ne piše vam se dobro
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
sb citizen
- Kontakt:
ko su vam onaj 22 i 19...naši su se navijači posebno svezali tog kosara 22., zejbancija živa, primi čovjek loptu živi smijeh i podjebavanje, hukanje...btw solidan igrač
a i onaj 19. wanna be beckham ok igrač
19 je, čini mi se, Branislav Nikić, sin Nikole Nikića..sb citizen je napisao/la:ko su vam onaj 22 i 19...naši su se navijači posebno svezali tog kosara 22., zejbancija živa, primi čovjek loptu živi smijeh i podjebavanje, hukanje...btw solidan igrača i onaj 19. wanna be beckham ok igrač
22? Hajde ga malo opiši, koja pozicija....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
mali, duga kosa,smeđa, mršav skrozMinistaR je napisao/la:19 je, čini mi se, Branislav Nikić, sin Nikole Nikića..sb citizen je napisao/la:ko su vam onaj 22 i 19...naši su se navijači posebno svezali tog kosara 22., zejbancija živa, primi čovjek loptu živi smijeh i podjebavanje, hukanje...btw solidan igrača i onaj 19. wanna be beckham ok igrač
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako je baš duga kosa, onda je Đorić. Samo mislim da je više crna nego smeđa, no dobro...Kevin je napisao/la:mali, duga kosa,smeđa, mršav skrozMinistaR je napisao/la:19 je, čini mi se, Branislav Nikić, sin Nikole Nikića..sb citizen je napisao/la:ko su vam onaj 22 i 19...naši su se navijači posebno svezali tog kosara 22., zejbancija živa, primi čovjek loptu živi smijeh i podjebavanje, hukanje...btw solidan igrača i onaj 19. wanna be beckham ok igrač
Zaboravih, čestitam vam na današnjoj, zapravo sada već jučerašnjoj pobjedi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ma i kod kuce ide na guranje...........zahvaljujuci treneru i njegovoj taktici btw koje nema hehehe... on i kad gubi igra bunker.....a jos veci doprinos tome daje ubojiti spic 22 inace njegov igrac.....daj kad dobije loptu...strah i trepet......umires od smijehaKevin je napisao/la:ja mislim da ste dva puta dosli do gola Širokog![]()
Nk Zvijezda
Broj 22 je igrao veznog,omanji igrac,crna duga kosa.Navijaci ga malo zajebavali kad primi loptu,netko mu dobacio da se osisa a on poceo raspravljat s navijacima.Barem nama nije bilo dosadno
.Jeli to taj Đorić?
To je taj!ŠB.TRN je napisao/la:Broj 22 je igrao veznog,omanji igrac,crna duga kosa.Navijaci ga malo zajebavali kad primi loptu,netko mu dobacio da se osisa a on poceo raspravljat s navijacima.Barem nama nije bilo dosadno![]()
![]()
.Jeli to taj Đorić?
Nk Zvijezda
Neka ste ga zajebavali,svaka castŠB.TRN je napisao/la:Broj 22 je igrao veznog,omanji igrac,crna duga kosa.Navijaci ga malo zajebavali kad primi loptu,netko mu dobacio da se osisa a on poceo raspravljat s navijacima.Barem nama nije bilo dosadno![]()
![]()
.Jeli to taj Đorić?
Ovih dana, a nakon neslavne epizode u Širokom, naši fudbaleri imaju kaznene treninge, bez lopte, istrčavanje šprintona 70 minuta, sklekovi, trbušnjaci, pa opet trčanja, bilo je i padanja u nesvijest od umora, jutarnji trenizi su u 12 kada je najveća žega itd.
Valjda će se opametiti pa skontati da je bolje trčati 1,5 sati sedmično nego svaki dan po 3-4 sata
Valjda će se opametiti pa skontati da je bolje trčati 1,5 sati sedmično nego svaki dan po 3-4 sata
nasi igraci su takodjer imali trening u 10 sati ujutro a dosli iz sirokog u 5 sati bogami curguz pravo zajeban tako i treba 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa konačno i on da nešto uradi, valjda vidi da ga najviše krive za takve rezultate.Fatko je napisao/la:nasi igraci su takodjer imali trening u 10 sati ujutro a dosli iz sirokog u 5 sati bogami curguz pravo zajeban tako i treba
Dragon Town
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Tako i treba,da se ja pitam nakon onakve igre u Sirokom trenirali bi tri puta dnevno i jos bi im odbio od plate,dok se neuozbilje.Pa u 90% premijerligasa igraci nemaju za smokija a kod nas dobijaju svakog prvog u mjesecu i jos traze povisicu.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Činjenica je da se u gostima ne igra sjajno, ali ne treba ni pretjerivati. Zašto niko ne spominje kakvo je bilo suđenje u Širokom do 60-e minute.Pa sudija nas je ubio sa suđenjem. Tek kada je bilo 3:0 onda je realno sudio. Ni TV nije baš realan. I Zvijezda je imala nekoliko šansi i dobrih šuteva ali ih niko ne spominje. Zašto ovi iz Širokog to ne potvrde. No dobro, ide se dalje i nadat je se boljim igrama. Nego kada će se stavljiti one betonske sjedalice i zašto je se stalo sa radovima, zna li netko.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zato sto nije istina. Imali ste fer sudjenje, cak je par puta mislim i na nasu stetu pogrijesio pri nedosudjenim zaledjima, ali nebitno, Zvijezda nigdje nesto ostecena nije bila, jednostavno je u nadigrana, tu negdje jest bio realan rezultat, ako ne i vise. Ako si bio na utakmici pa mozes pricati drugacije, eto, navedi mi sumnjive situacije te prilike Zvijezde naprema Širokog, pa usporedi, doci ces bez sumnje na isto ako si iole realan.
Naravno, nista osobno ka ostatku, cisto mi neobicno da se netko ima zaliti na tu utakmicu gdje je Zvijezda jednostavno lose izgledala, bila u podredjenom polozaju i to je to, iako sam im vec cestitao negdje na otvorenom gardu i pokusajem nadigravanja gdje su u nekoliko navrata zahvaljujuci losoj obrani dosli u odredjene prigode i poluprigode, no, to na Pecari se jedva doceka u biti.
Naravno, nista osobno ka ostatku, cisto mi neobicno da se netko ima zaliti na tu utakmicu gdje je Zvijezda jednostavno lose izgledala, bila u podredjenom polozaju i to je to, iako sam im vec cestitao negdje na otvorenom gardu i pokusajem nadigravanja gdje su u nekoliko navrata zahvaljujuci losoj obrani dosli u odredjene prigode i poluprigode, no, to na Pecari se jedva doceka u biti.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.