Ja nisam nista lose mislio o vasem stadionu, samo sam iznjeo svoje misjenje, al shvatam te, logicno da branis svoje

. Mozes procitat opet moj post, rekao sam da je stadion pod BB takodjer los, da je Grbavica gora i od vaseg stadiona, da su Vrapcici, Tusanj, Pirota takodjer losi, ovaj zadnji i losiji od vaseg, al oni se nadogradjuju i bit ce normalni koliko toliko. U Prijedoru je mali stadion, al je fin i kad zavrse onu jednu tribinu zadovoljit ce sve uvjete. Gledam tu sliku vaseg stadiona i vidim da se beton raspada, nema sve stolice, a ti poredis s Gabelom koja je tek zavrsila stadion, beton nov, sve stolica osim boksa za gostujuce navijace. Vecina prvoligasa moze samo pozelit onakav stadion. Onakve 2 tribine bi bile dovoljne za sve i jednog Premijerligasa. Mozda nisi upoznat da je stadion dovrsen, mozda mislis da je i dalje na pola rusevina, pa te shvatam

Evo par slika
Stolice s Maksimira
I Iskreno, svidja mi se taj vas stadion, kao i onaj u Bugojnu, mada ne volim stadione sa samo jednom tribinom. Da ta dva stadiona imaju 2 tako velike tribine bili bi odlicni i imali neki preduvjet da se nekad nadogradi i napravi pravi veliki nogometni stadion.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!