Evo vam stream,slika je odlicna http://lonestarseeksgirlfriend.yolasite.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
haris10 je napisao/la:jozo je za pivarica i ibaneza izmislio nogomet!
a drug kako da ukinem ono nesto izbacuje mi placanje i onda moram stalno refresh stranicu ?Android je napisao/la:Jozinovic je zasluzio poziv u repku![]()
Evo vam stream,slika je odlicna http://lonestarseeksgirlfriend.yolasite.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidjeli smo ga protiv Makedonaca. Ne može niti jednom probiti stranu.Android je napisao/la:Neznam sta je smjesno,Jozinovic je najbolji lijevi bek u HNL-u
@arelinho Vrsajevic je ozlijedjen
OKBertone7 je napisao/la:Vidjeli smo ga protiv Makedonaca. Ne može niti jednom probiti stranu.Android je napisao/la:Neznam sta je smjesno,Jozinovic je najbolji lijevi bek u HNL-u
@arelinho Vrsajevic je ozlijedjenSporiji je valjda i od Ahmada Sharbinija.
![]()
Nije bezveze bio godinama rezerva u Hajduku koji nikad nije bio u nekoj idiličnoj situaciji.
Dinamo, Hajduk, Rijeka, Split + Slaven Belupo koji je godinama u samom vrhu ali trenutno nisu toliko financijski jaki da se nadmeću za prve pozicije, Lokomotiva koja je u vrlo brzom vremenu od lokalnog amaterskog kluba postala jedan od najboljih klubova u državi, Istra koja je postala konstantna u HNL-u, Osijek i Zadar protiv kojih nitko neće unaprijed upisivati bodove (pogotovo u gostima jer su to tradicionalno stadioni odakle se teško bodovi nose) i Hrvatski Dragovoljac kao još uvijek jedna enigma koja će se vjerovatno boriti za ostanak.Rodrigo je napisao/la:Napokon,nakon dugo dugo vremena u našem HNL-u pravi derbiji....Imamo tu naš Hajduk,Rijeku,Dinamo...Zasigurno mnogo zanimljivije će bit ovo prvenenstvo od prethodnik gdje će biti mnogo više brobe između tri navedena kluba.
I prijašnjih godina je Poljud imao vrlo dobru posjetu. Prošle sezone je prosjek bio 10-11 tisuća (pogledat ću pa ću staviti ovdje ali mislim da je tako nekako), tako da to nije ništa novo za Hajduk.Consigliere je napisao/la:Skoro pun Poljud!![]()
Mogao bi Hajduk ove godine napokon imati prosjek od nekih 10-15 000
Ova 2008-09 je ona sa Ibricicem i kompanijom u Evropa Ligi?dubrava je napisao/la:I prijašnjih godina je Poljud imao vrlo dobru posjetu. Prošle sezone je prosjek bio 10-11 tisuća (pogledat ću pa ću staviti ovdje ali mislim da je tako nekako), tako da to nije ništa novo za Hajduk.Consigliere je napisao/la:Skoro pun Poljud!![]()
Mogao bi Hajduk ove godine napokon imati prosjek od nekih 10-15 000
Pa nismo mi agregat da falsificiramo podatke x3![]()
Evo ga, našao sam (stranica nogometni magazin, možda ima još koji izvor ali mi se neda tražiti). Bilo je malo ispod 10 tisuća za prošlu sezonu i onu tamo pretprošlu.
2012-13 : 8588 (Ukupno: 146000 gledatelja)
2011-12 : 9433 (Ukupno: 141500 gledatelja)
2010-11 : 6600 (Ukupno: 99000 gledatelja)
2009-10 : 4300 (Ukupno: 64500 gledatelja)
2008-09 : 9088 (Ukupno: 154500 gledatelja)
2007-08 : 4882 (Ukupno: 83000 gledatelja)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.