Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Android
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Android » 21 jul 2013, 20:07

Jozinovic je zasluzio poziv u repku ;)

Evo vam stream,slika je odlicna http://lonestarseeksgirlfriend.yolasite.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 21 jul 2013, 20:09

haris10 je napisao/la:jozo je za pivarica i ibaneza izmislio nogomet!
:lol: Na stranu što su i ova dvojica panjevi, ali opet bolji od Jozinovića. Pogotovo Ibanez koji je realno glup ko čep, ali koliko toliko to nadomjesti s agresivnošću i brzinom.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2013, 20:13

Sto nema Avdije ?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 jul 2013, 20:14

Neznam sta je smjesno,Jozinovic je najbolji lijevi bek u HNL-u

@arelinho Vrsajevic je ozlijedjen ;)

HRHB

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2013, 20:16

Android je napisao/la:Jozinovic je zasluzio poziv u repku ;)

Evo vam stream,slika je odlicna http://lonestarseeksgirlfriend.yolasite.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
a drug kako da ukinem ono nesto izbacuje mi placanje i onda moram stalno refresh stranicu ?

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 21 jul 2013, 20:20

Android je napisao/la:Neznam sta je smjesno,Jozinovic je najbolji lijevi bek u HNL-u

Vidjeli smo ga protiv Makedonaca. Ne može niti jednom probiti stranu. :) Sporiji je valjda i od Ahmada Sharbinija. :mrgreen:
Nije bezveze bio godinama rezerva u Hajduku koji nikad nije bio u nekoj idiličnoj situaciji.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 jul 2013, 20:23

Bertone7 je napisao/la:
Android je napisao/la:Neznam sta je smjesno,Jozinovic je najbolji lijevi bek u HNL-u

Vidjeli smo ga protiv Makedonaca. Ne može niti jednom probiti stranu. :) Sporiji je valjda i od Ahmada Sharbinija. :mrgreen:
Nije bezveze bio godinama rezerva u Hajduku koji nikad nije bio u nekoj idiličnoj situaciji.
OK

@arelinho neznam stvarno,meni nije to izbacivalo

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 jul 2013, 21:06

1-1 FT

Steta,jedna mala neopreznost i odose dva boda

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 jul 2013, 21:59

1:1
Eh, šteta, na kraju uzeše Riječani bod. Zasluženo. Al, šteta.
Utakmica je bila, onako, prosječna, ništa posebno.
Prvo poluvrijeme je bilo bolje i sa jedne i sa druge strane. Hajduk je držao loptu u nogama i strpljivo pokušavao doći do gola. Sve do gola Maglice u 28.minuti Hajduk nije opasno zaprijetio niti stvorio neku opasnu šansu. Tada, jedan riječki igrač (mislim da je Škarabot) gubi loptu na centru, Caktaš (mislim da je bio on) šalje odličnu dubinsku loptu u šesnaesterac, a brzi Kouassi ju stiže te vraća povratnu loptu do Maglice koji se nakon što je sretno riješio jednog igrača poslao loptu i donji lijevi kut. 3 minute poslije, Sušić je imao sto posto šansu kada sam izlazi pred golmana i gađa ga u noge. Nakon kornera Jozinović s lijeve strane odlično punom tuče, a Vargić još bolje brani. I to je bilo to od Hajduka. Obrana je ponovno bila visoko postavljena, na nekih 30 metara, što je Rijeka u 2-3 navrata mogla iskoristiti, al na sreću nije. Prvo je Alispahić imao finu šansu sa sredine 16 metara, ali lopta odlazi pored gola. U 44.minuti ubačaj Tomečaka za Benka koji sasvim sam, neometan, sa nekih 4-5 metara puca pored gola.

Drugo poluvrijeme je bilo dosta rascjepkano, sa dosta prekršaja i prekida. Rijeka je pokušavala nešto, ali sve je to bilo neozbiljno pa se uglavnom igralo na sredini terena. Sve do 79.minute kada igrači koji su netom ušli u igru kreiraju iznenađenje. Čulina sa lijeve strane ubacuje u 16, a Kvržić sam, glavom pogađa za konačnih 1:1. Rijeka je imala poslije još jednu šansu preko Čuline, al otišlo je pored gola. Na kraju je još Mujan u 90.min. imao dobru šansu kada je prošao kroz trojicu u šesnaestercu, ali je prošlo pored gola.

Uglavnom jedna solidna, prosječna utakmica sa ne mnogo prilika. Kod Hajduka među boljima su bili Mikanović koji bi mogao oteti Vršajeviću početno mjesto, Anđelković koji je zbog ozljede morao izaći iz igre u 50.min. i poslije njegovog izlaska Hajduk pada u igru, te Caktaš koji je par puta lijepo proigravao. Sušić je odigrao slabo, sad dosta pogrešnih dodavanja, imao je zicer koji je možda mogao riješiti utakmicu. Maloča je bio stvarno loš i krivac za gol. I kod Benkove šanse i kod gola, ostao je visiti i pustiti ih same u prostoru. Jozinović je puštao Tomečaka kako je htio i umio i tu je Rijeka bila najjača. Kiš neprimjetan. Maglici treba jedno 10 šansi da bi jednom i pogodio. Općenito, obrana se poigravala i griješila u prijenosu lopte. Odlično je kada se igra pas igra, ali to treba znati i umjeti.
Nisam ni zadovoljan, ni razočaran, jer ovoj mladoj ekipi koja je kratka sa klupom treba vremena i sigurno je da će biti i utakmica gdje će se popiti i koja trojka il četvrtica, ali neke dječje bolesti se moraju riješiti.

Na kraju treba samo pohvaliti Torcidu i publiku. 22-23 tisuće gledatelja, nešto sjajno i vrijedno divljenja!!! 8-)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 jul 2013, 00:59

Bravo za Torcidu, impresivna cifra. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2013, 01:12

Skoro pun Poljud! 8-)
Mogao bi Hajduk ove godine napokon imati prosjek od nekih 10-15 000
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 22 jul 2013, 10:10

Napokon,nakon dugo dugo vremena u našem HNL-u pravi derbiji....Imamo tu naš Hajduk,Rijeku,Dinamo...Zasigurno mnogo zanimljivije će bit ovo prvenenstvo od prethodnik gdje će biti mnogo više brobe između tri navedena kluba.

Istina,Jučer šteta za prokockana 2 bitna boda ali nema veze idemo dalje u Makedoniju pa ćemo vidjet 8-)
Samo Hajduk zivi vjecno!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 22 jul 2013, 10:29

Rodrigo je napisao/la:Napokon,nakon dugo dugo vremena u našem HNL-u pravi derbiji....Imamo tu naš Hajduk,Rijeku,Dinamo...Zasigurno mnogo zanimljivije će bit ovo prvenenstvo od prethodnik gdje će biti mnogo više brobe između tri navedena kluba.
Dinamo, Hajduk, Rijeka, Split + Slaven Belupo koji je godinama u samom vrhu ali trenutno nisu toliko financijski jaki da se nadmeću za prve pozicije, Lokomotiva koja je u vrlo brzom vremenu od lokalnog amaterskog kluba postala jedan od najboljih klubova u državi, Istra koja je postala konstantna u HNL-u, Osijek i Zadar protiv kojih nitko neće unaprijed upisivati bodove (pogotovo u gostima jer su to tradicionalno stadioni odakle se teško bodovi nose) i Hrvatski Dragovoljac kao još uvijek jedna enigma koja će se vjerovatno boriti za ostanak.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 jul 2013, 10:49

[youtube][/youtube]

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 jul 2013, 11:23

Consigliere je napisao/la:Skoro pun Poljud! 8-)
I prijašnjih godina je Poljud imao vrlo dobru posjetu. Prošle sezone je prosjek bio 10-11 tisuća (pogledat ću pa ću staviti ovdje ali mislim da je tako nekako), tako da to nije ništa novo za Hajduk.
Pa nismo mi agregat da falsificiramo podatke x3 :mrgreen: :lol:

Evo ga, našao sam (stranica nogometni magazin, možda ima još koji izvor ali mi se neda tražiti). Bilo je malo ispod 10 tisuća za prošlu sezonu i onu tamo pretprošlu.

2012-13 : 8588 (Ukupno: 146000 gledatelja)
2011-12 : 9433 (Ukupno: 141500 gledatelja)
2010-11 : 6600 (Ukupno: 99000 gledatelja)
2009-10 : 4300 (Ukupno: 64500 gledatelja)
2008-09 : 9088 (Ukupno: 154500 gledatelja)
2007-08 : 4882 (Ukupno: 83000 gledatelja)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 jul 2013, 11:50

Anđelkovića i Kouassia su sinoć Riječani dobro istukli tako da su morali na poluvremenu izaći. Anđelković je dobio gips na ruci koja mu je već bila ozlijeđena, a Kouassi je ozlijedio gležanj.
:x :cry:
Pozitivno je što će se Andrijašević vratiti u četvrtak protiv Makedonaca...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 jul 2013, 12:01

Broj pretplata jutros:

slika

:D

HRHB

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2013, 12:31

dubrava je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Skoro pun Poljud! 8-)
I prijašnjih godina je Poljud imao vrlo dobru posjetu. Prošle sezone je prosjek bio 10-11 tisuća (pogledat ću pa ću staviti ovdje ali mislim da je tako nekako), tako da to nije ništa novo za Hajduk.
Pa nismo mi agregat da falsificiramo podatke x3 :mrgreen: :lol:

Evo ga, našao sam (stranica nogometni magazin, možda ima još koji izvor ali mi se neda tražiti). Bilo je malo ispod 10 tisuća za prošlu sezonu i onu tamo pretprošlu.

2012-13 : 8588 (Ukupno: 146000 gledatelja)
2011-12 : 9433 (Ukupno: 141500 gledatelja)
2010-11 : 6600 (Ukupno: 99000 gledatelja)
2009-10 : 4300 (Ukupno: 64500 gledatelja)
2008-09 : 9088 (Ukupno: 154500 gledatelja)
2007-08 : 4882 (Ukupno: 83000 gledatelja)
Ova 2008-09 je ona sa Ibricicem i kompanijom u Evropa Ligi?
A, vidi se da se povecava broj gledalaca sto je Hajduk vise u krizi. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 jul 2013, 12:38

zeznu vas ova zadnja kola kad sve bude rijeseno i kad hajduk izgubi bitku,tu vaa padne posjeta,drzi te je preko 10 milja i vise,i odna zadnjih nekoliko kola kad je sve rijeseno bude slaba sto utice na ukupnu,steta sto klub ne prati navijace.Kad na obicne ligaske utakmice moze doc preko 20 milja pokazuje da ekipa ima rezutlat da bi to haos.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 jul 2013, 13:02

2010/11 je bila sezona kad smo igrali Europa Ligu.

ciza, da tako je. Ma kad bi povezali par pobjeda i dobrih rezultata i npr. u 12. kolu budemo prvi, pa ja sam siguran da bi protiv Zadra, Dragovoljca, Osijeka bilo 30 tisuća. A i ovako bude po 15-tak tisuća što je sjajan rezultat. Taj mentalitet, takav fanatizam za klub je nešto nevjerojatno.

A ova slika (na dan 19.srpanj) govori sve o ljubavi navijača prema klubu. Akcija prikupljanja priloga koja traje od 09. srpnja. Fantastično 8-)
slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.