NK Vitez
Re: NK Vitez
@Jugend
Prica raja i dalje o tvojim skokovima. Lasta - 10
Prica raja i dalje o tvojim skokovima. Lasta - 10
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Dobarwhite1950 je napisao/la:Ide vlak...ide vlak...ideeee vlaaaak........najeb.o je ma-ni-jaaaaak.....PS.Nama je suđeno da im dolazimo za rođendane

Nije ni bod loš,mada ja očekujem sva 3?!Vratio se "tata" Kafadar u klub,Miše je tu,pojačanja došla,igrači "nabrijani" i premija za današnju pobjedu po igraču 1.500 km!!!Ja sam mala pit bull.... 

Godine prolaze jubav ostaje...
- hajdukovac
- Kontakt:
Željezničar danas gubi utakmicu protiv Viteza,Vitez će ih nadigrat 100% 

salu na stranu ,pustite djecu ...mogli ste skontati o cemu se radi
sretno vcrs,favoriti ste,to trebate opravdati na terenu ,a ne ovdje se svadati beze.sretno i vidimo se,u ovom utakmici ne ocekujem bodove,drini idemo i tamo treba poginuti za pozitivan rezultat.u teskoj smo situaciji al ostanak nece doci u pitanje,da smo od pocetka ovako s vodstvom kluba krenuli,bili bi opet sredina,mozda nesto poput slavije cak ove sezone ali otom potom.

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Vitez bez prave akcije i pravog suta u gol. Jedinu priliku imali iz penala i iskoristili.white1950 je napisao/la:Nije ni bod loš,mada ja očekujem sva 3?!Vratio se "tata" Kafadar u klub,Miše je tu,pojačanja došla,igrači "nabrijani" i premija za današnju pobjedu po igraču 1.500 km!!!Ja sam mala pit bull....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Drina-Vitez.
Koji rezultat ocekujete ?
Koji rezultat ocekujete ?
Drina 0-0 Vitez
Aj nije lose uzeli smo bod,mada sam prizeljkivao sva tri!
Slijedi Sloboda koju moramo kuci dobiti,druge opcije nema..bit ce tesko ,ali ne i nemoguce.Kapitena nam nece biti,valjda se oporavi netko od ozlijedenih i to je to.
Aj nije lose uzeli smo bod,mada sam prizeljkivao sva tri!

Slijedi Sloboda koju moramo kuci dobiti,druge opcije nema..bit ce tesko ,ali ne i nemoguce.Kapitena nam nece biti,valjda se oporavi netko od ozlijedenih i to je to.

TH 1950
- Al pashino
- Kontakt:
-
- Kontakt:
vitez igra svoje utakmice na obnovljenom gradskom terenu u vitezuAl pashino je napisao/la:gdje igra vitez domace tekme,je li jos u zenici ?
- Al pashino
- Kontakt:
E...mislim da je vrijeme da upišemo novu pobjedu i krenemo ka gornjem dijelu tabele!
Sve je spremno,plaća bila,ozljede se zaliječile,motiva ne nedostaje a Sloboda mi nešto "šteka" u posljednje vrijeme?!
U svakom slučaju priželjkujem dobar nogomet i čistu pobjedu(bez repova i sumnjivih penala).
Sve je spremno,plaća bila,ozljede se zaliječile,motiva ne nedostaje a Sloboda mi nešto "šteka" u posljednje vrijeme?!
U svakom slučaju priželjkujem dobar nogomet i čistu pobjedu(bez repova i sumnjivih penala).
Zao mi je sto nas kapiten nece igrati, ali uopce ne sumnjam u tri boda i Ante Misu koji ce znati motivirati nase igrace! Samo hrabro bijeli!!!
- hajdukovac
- Kontakt:
Tako je decki samo napadacki,nema kapitena al bit ce uz njih kao motivacija da im unese energiju da sto lakse dodju do tri boda. Uspjeh zagarantovan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
protiv nas vam nikakva motivacija ne trebajugend je napisao/la:Zao mi je sto nas kapiten nece igrati, ali uopce ne sumnjam u tri boda i Ante Misu koji ce znati motivirati nase igrace! Samo hrabro bijeli!!!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@staragarda Nije mi jasno pored vašeg onakvog dobrog starta i dobre atmosfere da je sve tako brzo nestalo?!
U svakom slučaju drago mi je da ste se vratili u PL i dobrodošli sutra u naš grad!
U svakom slučaju drago mi je da ste se vratili u PL i dobrodošli sutra u naš grad!
-
- Kontakt:
Idemo danas dobit lagano 2-1,2-0 

Mala barca ponovo pronasla recept za pobjede!!Sloboda uopce nije loshe igrala ali mi smo jednostavno zeljeli danas pobjedu.Idemo u srijedu dokrajciti Veleza,danas ih Zrinjski razmontira ko juniore :p
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dze bolan Sloboda nije lose igralawhite1950 je napisao/la:Mala barca ponovo pronasla recept za pobjede!!Sloboda uopce nije loshe igrala ali mi smo jednostavno zeljeli danas pobjedu.Idemo u srijedu dokrajciti Veleza,danas ih Zrinjski razmontira ko juniore :p

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Prvo poluvrijeme ste cak bili i bolji da nije bilo onoga gola!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.