NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Mirzoni89
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 jul 2013, 20:05

FK Sloboda Bosanski Novi - NK Jedinstvo - 1:3
30min - Arnes Besic - 0:1
43min - 1:1
57min - Uros Stojanov - 1:2
58min - Anes Nuspahic - 1:3
Zadnja izmjena: Mirzoni89, dana/u 28 jul 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 jul 2013, 20:26

Arnes se raspucao u ovim pripremama , da nas obraduje vise puta pod Borićima ove sezone . Bas sam nekako optimistican pred ovu sezonu .

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 avg 2013, 21:43

Želim da se ispričam što sam prethodno prozivao u vezi nepotrebnog pridavanja pažnje. Očigledno da fb stranicu kluba vodi neki klinjo, obzirom na formiranje rečenice, a zbog činjenice da je uopšte napisano takvo nešto.

slika

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 avg 2013, 00:01

Stranicu vode Aljo i Stambi. Stariji momci i sigurno balavci nisu ;)

A to sto su stavili... Sta fali? I neka su :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 avg 2013, 12:34

Znam obojicu, a ako samo oni vode, onda sam malo razočaran.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 avg 2013, 18:11

Casp3r je napisao/la:Želim da se ispričam što sam prethodno prozivao u vezi nepotrebnog pridavanja pažnje. Očigledno da fb stranicu kluba vodi neki klinjo, obzirom na formiranje rečenice, a zbog činjenice da je uopšte napisano takvo nešto.

slika
Kako ti brate peres sa tim vise, sta te boli briga sta se objavljuje na stranici Jedinstva, gledaj svoj klub i svoja posla, ni mi ne pisemo gluposti o Radnickom na vasoj temi, ljudi su stariji i nisu balavci i sam kazes da ih poznajes, nema potrebe da pises o ovome vise.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 avg 2013, 18:29

Ja te prvi ohrabrujem da kada neko službeno istupi na ovaj način u ime FK Radnički da prozoveš. Nisam došao sa uvredom, ali da je smiješno, smiješno je - ipak je Jedinstvo dosta već klub od Marjana i on treba na svom FB da objavljuje da navija za Jedinstvo, a ne obratno. Bezze ti je priča "šta te boli briga", to je tim koji se takmiči u istom rangu kao i Radnički, plus objava je javna i imam puno pravno garantovano ustavom da to komentarišem, žao mi je ako si se ti našao uvrijeđenim.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 avg 2013, 20:08

To je tim koji se takmici u istoj ligi kao i tvoj Radnicki ali nije tvoj klub, Marijan je to spomenuo i gotovo je sad, a to hoce li pisati na fb stranici Jedinstva jos o tome to je njihova stvar, i nema potrebe da vise pises o ovome, ne znam samo kako neko drugi ne pise o ovome na forumu osim tebe, koliko znam ovo ti je drugi put da to spominjes ali dobro primjetio sam ja da ti volis gurati nos gdje ti nije mjesto.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 03 avg 2013, 20:21

NK Jedinstvo - NK Crikvenica 5:0 (Stojanov, Peljvljak, Nuspahić 2x i Dizdarić)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 avg 2013, 20:22

@Lloris Pa eto mene zanima, a tiče se Jedinstva, a ako nisam pogriješio ovo je tema o već pomenutom klubu, a ti napravi od toga Fukušimu, mislim da je i tebi bez veze, ali da svejedno pokušavaš da izvadiš situaciju.

A to za guranje nosa, opusti se bolan, ovo je samo dio najvećeg sportskog forma u državi, dio u kojem je tema vezana za klub koji pratim, te naravno da me ostale stvari (klubovi koji imaju dodirne tačke s istim) zanimaju, DEAL WITH IT.

Sportski pozdrav i molim te da me ostaviš na miru ako nemaš ništa konkretno.

Još jednom ću da ponovim za one koji u svemu traže "između redova" a nekada je to čisto tako kako i stoji - Jedinstvo je jednostavno veče od nekog tamo komentatora koliko god on bio "legenda" ili šta već, koliko puta u prenosu Lige prvaka komentatori npr. spomenu Želju ili Sarajevo ili Široki na državnoj televiziji i to sa finim epitetima, ali ja nikada nisam vidio da je klub odmah nakon toga javno istupio i izjavio "komentator taj i taj spomenuo nas u prenosu utakmice koja nema veze sa nama".

Žao mi je ako ti misliš da je negativno to što se i navijači drugih klubova zanimaju u i oko Jedinstva.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 avg 2013, 20:53

Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.

- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.

Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.

Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
pozz za raju iz mog rodnog grada 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

2343

Post Postao/la 2343 » 03 avg 2013, 20:57

Casp3r je napisao/la:@Lloris Pa eto mene zanima, a tiče se Jedinstva, a ako nisam pogriješio ovo je tema o već pomenutom klubu, a ti napravi od toga Fukušimu, mislim da je i tebi bez veze, ali da svejedno pokušavaš da izvadiš situaciju.

A to za guranje nosa, opusti se bolan, ovo je samo dio najvećeg sportskog forma u državi, dio u kojem je tema vezana za klub koji pratim, te naravno da me ostale stvari (klubovi koji imaju dodirne tačke s istim) zanimaju, DEAL WITH IT.

Još jednom ću da ponovim za one koji u svemu traže "između redova" a nekada je to čisto tako kako i stoji - Jedinstvo je jednostavno veče od nekog tamo komentatora koliko god on bio "legenda" ili šta već, koliko puta u prenosu Lige prvaka komentatori npr. spomenu Želju ili Sarajevo ili Široki na državnoj televiziji i to sa finim epitetima, ali ja nikada nisam vidio da je klub odmah nakon toga javno istupio i izjavio "komentator taj i taj spomenuo nas u prenosu utakmice koja nema veze sa nama".

Žao mi je ako ti misliš da je negativno to što se i navijači drugih klubova zanimaju u i oko Jedinstva.
To je to! U potpunosti se slažem s tim, nisu trebali to objavljivati, ali to je već njihova stvar, oni vode stranicu ...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 avg 2013, 21:16

Napokon neko ko čita cijeli komentar, 2343 hvala ti!

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 03 avg 2013, 23:37

Jeste bezveze ovo na stranici. I za mene je kao da je neko dijete napisalo. Hajde kad su na forumu napisali rekao je da navija za nas, ali da je Ronaldo rekao, pa ne bi žalio. Ali obični komentator. Volim ga i ja i drago mi je da navija, ali nikakve koristi. Navija i čitav Bihać, pa opet šta imamo od toga.
Ovo što Sarajevo radi, e to treba staviti i na stranicu i na forum jer to je svaka čast.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 avg 2013, 04:30

Neka ljudi objavljuju sta hoce! Ovo za Sarajevo je vec objavljeno i imam u planu ici pogledati to :D

Jedinstvo - Crikvenica 5:0 ( Stojanov, Pjevljak, Nuspahic 2x, Dizdaric )

Slab protivnik, pravi ispit ce biti u prvom kolu. 18 igraca + 3 golmana, malen roster igraca.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 avg 2013, 13:12

Sn96 je napisao/la:Ovo što Sarajevo radi, e to treba staviti i na stranicu i na forum jer to je svaka čast.
Za to oba palca gore, nadam se da će akcija (obje utakmice) biti potpuni uspjeh!!!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 04 avg 2013, 16:07

Casp3r je napisao/la:@Lloris Pa eto mene zanima, a tiče se Jedinstva, a ako nisam pogriješio ovo je tema o već pomenutom klubu, a ti napravi od toga Fukušimu, mislim da je i tebi bez veze, ali da svejedno pokušavaš da izvadiš situaciju.

Slažem se s tobom. Ko je taj Marijan i ko ga ebe. Spominje nekakve tetke ujne, od prenosa pravi šprdačinu, i sad mi trebamo biti ponosni što on navija za Jedinstvo

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 05 avg 2013, 00:29

Jarane, jel imas sta protiv Marjana, on je jedan veliki gospodin komentator, covjek na svom mjestu, voli, cijeni i gotivi Jedinstvo i nas kraj, zna se zbog cega..:D...od Dzeke i reprezentacije je stvorio jedan brand (Dijamant, Zmajevi)...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 avg 2013, 11:52

Svaka mu čast na tome, ali zadnji put kad sam provjerio Jedinstvo je postalo brend prije nego se on sam i rodio, ipak su za Jedinstvo u evropi čuli prije nego što su za Marjana u njegovoj čaršiji, treba njemu da bude čast što je navijač Jedinstva, a ne obrnuto. Evo @BihacSN i @Sn96 su shvatili šta sam htio da kažem.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 05 avg 2013, 14:03

Marjanu svaka čast. Drag mi je komentator, jer uživam kad prenosi reprezentaciju. Nije mrtav kao i ostali naši komentatori. ALi sada da je on tolika ličnost pa navija za nas, nemamo se šta uzdizati Bgm. Ima vrijednijih stvari koje vrijedi spomenuti..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.