NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

marseille_unique
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la marseille_unique » 12 jan 2011, 06:04

ja mrzim college sportove znaci mrzim ih ne podnosim ih organski jos kad stanu dan noc pricati o njima najradije bih povratio katastrofa ne podnosim college sportove pogotovo r\tzv strucxnjake koji to komnetarisu na jihovim ovim tv-ima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 07:35

pa dobro college sportovi su onaj nizi nivo i zato se nama ne svidja, ali ti znaj da je ovo sto oni posjeduju velika prednost svih sportista...care moj i mi kada bi u skolama imali nesto slicno kao oni, vjeruj mi da bi imali sportiste vrhunske...ameri su danas u svakom sportu dobri, pa cak im i ovaj soccer sve bolji i bolji.

Znaci meni i tebi je bezveze to gledati svakako, ali ipak velika je prednost za njih sto imaju i sto ulazu i posvecuju paznju sportu na collegu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 jan 2011, 13:16

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi ko je to rekao da Atlanta nema sanse :)..najbolji su bili tokom sezone i samo iz tog razloga i kazem da bi volio da vas Packersi izbace, jer bi mi igrlai kuci i vece su nam sanse...da ti nesto kazem zadnji put kada smo igrali protiv vas tamo bas nismo imali srece :(.... nevjerovatna je bila utakmica... mi smo 11 sekundi postigli TD, bi poslije, Rayan vise ocajnim pokusajem prevario nasu odbranu i vi se postigli taj FG za pobjedu ... nevjerovanto u 11 sekundi sta se sve desilo
Evo i te cuvene utakmice :(

[youtube][/youtube]
Fakat drama :D Znas li jos nekoliko ovakvih ili slicnih tekmi da postavis, volim ovo gledat.. :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 13:46

Ima ova brate :)....Cardionals-Bears :)....jarane koje ludilo je bilo uhhhh Monday nigh football je bio...Bearsi su te godine igrlai super bowll i bili su zaista u odbrani ubjedljivo ispred svih te godine....Cardinalsi su nas razvaljivali i pogledaj sa kojim rezultatom, ali sta znaci imati odbranu i Hestera i odmah ti se utakmica preokrene :)...pazi skoro svi TD sto smo napraivli bili su zahavljujuci odbrani :)

Arizona vodila 21:0 :)... ja bio kod starog gledo utakmicu bili neki gosti isto kod njega pa ono ovdje ti je monday night football kao praznik ebiga... sjedili gledali ja otisao reko gotovo ebiga odo kuci :)... zove stari mene na telefon dere se kaze napravili smo 3 td ahahhahaha u pet minuta haman ebiga ..PAZI SAMO Arizone puna navijaca Bearsa :)...Vidi samo Mika BROWNA kako uzima loptu ebote kako sam ovog covjeka pozelio :(... dok smo njega imali nismo imali problema u secondary... covjek je vazda bio na pravom mjestu :(
Znaci pva dva TD je odbrana dala Brown i Tillman, a zatim i Hesterov let :)... mozes mislit dobit utkamiocu Grossman izgubio 6 lopti i bez offensa dobiti jednu ovakvu utkamicu.....Phila je dobila vise zahvaljujuci Vicku, ali ovo je zaista za mene puno puno jace od onoga imajuci u obzir kakve smo poene postigli :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 12 jan 2011, 21:05

marseille_unique je napisao/la:ja mrzim college sportove znaci mrzim ih ne podnosim ih organski jos kad stanu dan noc pricati o njima najradije bih povratio katastrofa ne podnosim college sportove pogotovo r\tzv strucxnjake koji to komnetarisu na jihovim ovim tv-ima
Ova konstatacija ti je glupa kao noc jarane. College football je pravo dobar, i skoro sva raja koja prati profesionalni football prati i college. Prvo momci igraju srcem, nisu placeni zato, cak sta vise oni tehnicki placaju da igraju, jer placaju da se skoluju u tim unverzitetima. Svi profesionalni igraci su dosli s univerziteta. Znaci da nije college-a nebi bilo ni profesionalnog footballa, jer tako ide. Cam Newton kad izadje i kad ode u NFL smijem garantovati da ce postati jedan od najboljih QB svih vremena, frajer je tek junior a osvojio je sve moguce nagrade sto se mogu osvojiti. Mislim ja vise volim profesionalni football, ali college je bar meni pravo dobar.

@Takticar
Ne znam kako ide sa tv prenosima, ali imas stranicu atdhe.net, gdje mozes gledati sve tekme svih sportova online dzaba.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 jan 2011, 21:30

U pregovorima NFL-a sa unijom igrača došlo je do velikog zastoja, a glavni razlog je proširenje regularnog dijela sezone na 18 utakmica. Liga to želi zbog dodatnih prihoda, a igrači ne zbog većeg rizika od povrijeda. Možda bi pristali, ako bi dobili produženje plaćenog zdravstvenog osiguranja nakon odlaska u igračku penziju. Sada je taj period 5 godina nakon prestanka igranja. Kako sada stvari stoje najvjerovatnije ćemo početak naredne sezone dočekati sa lockoutom :(
"Float like a butterfly, sting like a bee"

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 12 jan 2011, 21:37

Taktičar je napisao/la:U pregovorima NFL-a sa unijom igrača došlo je do velikog zastoja, a glavni razlog je proširenje regularnog dijela sezone na 18 utakmica. Liga to želi zbog dodatnih prihoda, a igrači ne zbog većeg rizika od povrijeda. Možda bi pristali, ako bi dobili produženje plaćenog zdravstvenog osiguranja nakon odlaska u igračku penziju. Sada je taj period 5 godina nakon prestanka igranja. Kako sada stvari stoje najvjerovatnije ćemo početak naredne sezone dočekati sa lockoutom :(
tako nesto prijeti i NBA u narednoj sezoni,...

moguce je jer se desavalo vec u NHL,..

sta mislite nakon poraza jetsa protiv patriotsa prije par sedmica kako ce sad proci jetsi
WHUFC

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 12 jan 2011, 21:58

samovasposmatram je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:U pregovorima NFL-a sa unijom igrača došlo je do velikog zastoja, a glavni razlog je proširenje regularnog dijela sezone na 18 utakmica. Liga to želi zbog dodatnih prihoda, a igrači ne zbog većeg rizika od povrijeda. Možda bi pristali, ako bi dobili produženje plaćenog zdravstvenog osiguranja nakon odlaska u igračku penziju. Sada je taj period 5 godina nakon prestanka igranja. Kako sada stvari stoje najvjerovatnije ćemo početak naredne sezone dočekati sa lockoutom :(
tako nesto prijeti i NBA u narednoj sezoni,...

moguce je jer se desavalo vec u NHL,..

sta mislite nakon poraza jetsa protiv patriotsa prije par sedmica kako ce sad proci jetsi
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... _headlines

Previse pricaju. A Brady je najbolji kad je pod pritiskom i kad ga prozivaju, tako da ce ovo vjerovatno ponovo izgledati jako ruzno.
Ovaj Cromartie fakat zaboravio sta mu je Branch uradio proslu utakmicu, Cromartie mi je jedan od najmrzih igraca u ligi, ne samo sto igra za Jetse, ne volim ga i od prije, ali kad je Branch zabio TD, pozelio sam mu poslati jedan kompas da zna sljedeci put Where is that Deion Branch?? :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 12 jan 2011, 23:28

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi ko je to rekao da Atlanta nema sanse :)..najbolji su bili tokom sezone i samo iz tog razloga i kazem da bi volio da vas Packersi izbace, jer bi mi igrlai kuci i vece su nam sanse...da ti nesto kazem zadnji put kada smo igrali protiv vas tamo bas nismo imali srece :(.... nevjerovatna je bila utakmica... mi smo 11 sekundi postigli TD, bi poslije, Rayan vise ocajnim pokusajem prevario nasu odbranu i vi se postigli taj FG za pobjedu ... nevjerovanto u 11 sekundi sta se sve desilo
Evo i te cuvene utakmice :(

[youtube][/youtube]
Ovo je bila jedna od onih tekmi za srcani .U sekundama je citav Ga Dome bio na nogama ,pa je sve propalo u vodu i onda euforija na kraju. Opsta ludnica .Srce me zamlo nije opalilo.I prosle godine je tekma koliko se sjecam zavrsila nesto slicno ovom .Ove godine Falconi su imali previse takvih utakmica(Ravens,GB,Tampa,49ers) sezona za srcani samo takav. Al taj osjecaj kad 70 hiljada ljudi se grli posle tekme neopisiv svi ti dodzu ko familija.

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 12 jan 2011, 23:37

Zeljovac_1921 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ja mrzim college sportove znaci mrzim ih ne podnosim ih organski jos kad stanu dan noc pricati o njima najradije bih povratio katastrofa ne podnosim college sportove pogotovo r\tzv strucxnjake koji to komnetarisu na jihovim ovim tv-ima
Ova konstatacija ti je glupa kao noc jarane. College football je pravo dobar, i skoro sva raja koja prati profesionalni football prati i college. Prvo momci igraju srcem, nisu placeni zato, cak sta vise oni tehnicki placaju da igraju, jer placaju da se skoluju u tim unverzitetima. Svi profesionalni igraci su dosli s univerziteta. Znaci da nije college-a nebi bilo ni profesionalnog footballa, jer tako ide. Cam Newton kad izadje i kad ode u NFL smijem garantovati da ce postati jedan od najboljih QB svih vremena, frajer je tek junior a osvojio je sve moguce nagrade sto se mogu osvojiti. Mislim ja vise volim profesionalni football, ali college je bar meni pravo dobar.

@Takticar
Ne znam kako ide sa tv prenosima, ali imas stranicu atdhe.net, gdje mozes gledati sve tekme svih sportova online dzaba.
Slazem se sa tom sem ovog bold ,on je tip QB poput Vince Young i JaMarcus Russell tako da nevidim njega sa nekim vecim uspjehom u NFl,mada se nikad nezna mozda i bude sta od njeg,al sve vec frka ovo uzimanja novca ga baca iz prve runde drafta tako da tesko moze bit uspjesan QB ko sto je bio u Auburn.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 13 jan 2011, 00:05

@Takticar
I ja se slazem sa svim, sam konstatacija nije glupa kao noc, nego kao on. :lol: :lol: :mrgreen:

@Zeljovac i @FCS-Falcons, vidim novi ste ovde, hocetel trenirat americki fudbal?

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 13 jan 2011, 01:47

EdinTM87 je napisao/la:

@Takticar
I ja se slazem sa svim, sam konstatacija nije glupa kao noc, nego kao on. :lol: :lol: :mrgreen:

@Zeljovac i @FCS-Falcons, vidim novi ste ovde, hocetel trenirat americki fudbal?
Ma ja sam malo prestar za treniranje al bi volio vidjet nase momke uvom sportu,znam da je prije par godina za Georgria Tech igro neki nasi momak bio Offensive linemen al nikad nije izaso na draft. I da je za ovaj draft jedan od top prospects nas momak iz Atlante.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2011, 02:30

ne moze mo mi iz USA trenirati ebiga dole sa vama :(... sto rece covjek mi smo u godinama vec 30 kuka ebiga bojimo se povreda :)

Nego druze iz Atlante eto ako bog da vidimo se na utkamici BiH-Mexico u Atlanti ako bog da
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 13 jan 2011, 03:00

To obavezno 9 februara Atlanta ce bit preplavljena bosancima, ludilo se sprema ovde.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 jan 2011, 06:21

FKS-Falcons je napisao/la:To obavezno 9 februara Atlanta ce bit preplavljena bosancima, ludilo se sprema ovde.

ma to ce biti sranje samo da ovi zi saveza uzmu pare i dovedu tu iz poremier lig eigrace kako bi zaradili sta para i da se prodaju , sajajna kombinacija a mi hajmo putovati daba pare potrosit i izgubit zivce dok oni trljaju ruke mamau im je.... to mogu nekim nepismenim pordavati ali ja ne idem nema sanse je... im sve
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2011, 08:30

kakve bolan crne pare?... utkamicu organizuje Mexico, a ne nas savez :)...hoce Mehe pokupit pare, a ne mi...jest da ce nam oni platiti sve troskove kako su se dogovorili

Kako moze biti sranje utakmica dolazi ti reprezetacija nigdje veze...to nije tek onako prijateljska utkamica, vec je to po fifinom i uefinom kaledaru...naravno zivjeti u usa i da ti dolazi repoka i ne otici na tu utakmicu je beze...pa taman i da dolaze igraci iz premier lige.... hajde ako oni budu dolazili, mozda Joge ili neko iz slobode dodje, pa mozes ga odvest na pice i td... ali ti si brate ono cudan lik skroz i bas bi te volio vidjeti dole da dodjes u Atlantu i ti sa nama .... evo bice Falcons ,ovaj Zeljeznicar 1921 i on je u Texasu, ja , pa naravno i tebi nista nefali da dodjes
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 13 jan 2011, 09:05

Da Salty, u pravu si da je tekma protiv Meksika u FIFA-inomterminu za odigravanje međunarodnih susreta, tako da se s pravom možete nadati dolasku svih A-reprezentativaca u Atlantu. Ali vi ćete u SAD-u imati priliku gledati i premijerligaške igrače jer naša selekcija sačinjena od njih dolazi tamo na turnir 8 reprezentacija od 12. do 20. februara. Biće tih 10-ak dana baš praznik bh. nogometa u SAD-u.
Skrenusmo sa teme, ali bh. reprezentacija ima svugdje i uvijek prednost ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 13 jan 2011, 18:09

Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvu :D Dosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima :D

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 13 jan 2011, 18:31

Taktičar je napisao/la:Da Salty, u pravu si da je tekma protiv Meksika u FIFA-inomterminu za odigravanje međunarodnih susreta, tako da se s pravom možete nadati dolasku svih A-reprezentativaca u Atlantu. Ali vi ćete u SAD-u imati priliku gledati i premijerligaške igrače jer naša selekcija sačinjena od njih dolazi tamo na turnir 8 reprezentacija od 12. do 20. februara. Biće tih 10-ak dana baš praznik bh. nogometa u SAD-u.
Skrenusmo sa teme, ali bh. reprezentacija ima svugdje i uvijek prednost ;)
Imas pravo to sam i ja nes konto ovih dana da bi se tako nes moglo desit.Jedino sto me vadi jest da Mexico igra svake godine tekmu repke u USA sa prvim timom.Prije dvije godine su igrali ovde protiv Venezuela i bilo je 60 hiljada na stadionu.Kako god raja se nalozila karte su odavno kupljene **** nista nam ne ostaje nek da se lozimo.

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 13 jan 2011, 18:34

EdinTM87 je napisao/la:Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvu :D Dosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima :D
To je cool pravo ,jos da nam ligu organizuju hehe .

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.