BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Trenutne temperature u Evropi : u Torinu -7, u Munchenu -16, u Madridu -7 !
BvB Echte Liebe !!!
Dobro dosao ! Nur der BvB !djenno je napisao/la:samo da se prijavim kao jos jedan vijerni navijac Borussie
BvB Echte Liebe !!!
Steta za Kocha, kazu da je ubjedljvo najbolji igrac Cvajte ove sezone. Nesto razmisljam kako bi nam trebao izgledati sastav za sljedecu sezonu. Ja bih prodao Zidana (1 milion), Hajnala (1 milion), Feulnera i Kringea (po 0,5 miliona), i rijesiti se Owomoyele i Da Silve kojima isticu ugovori. Na ljeto nam dolaze Koch i Leitner. Pokusao bih dovesti Reusa i Gundogana. Ako M'gladbach ispadne mogli bi ga dovesti za 8-9 miliona, a Gundogan ima ugovor do 2012 i ovo ljeto je prilika Nurnbergu da sta zaradi i 5-6 miliona bi trebalo biti dovoljno. Reus je rođen u Dortmundu i on bi jedva docekao da se vrati u Dortmund. Pitanje je kakav ce se Kagawa vratiti nakon pauze i ne bi bilo lose imati Gundogana ako ovaj zakaze. Kakva bi to bila ekipa s Reusom, Kagawom i Goetzeom:
------------------Roman----------------
Piscze-----Neven----Mats---Schmelle
-----------Bender-----Sahin------------
Reus-----------Kagawa---------Goetze
-----------------Barrios-----------------
Rezerve:
Golman: Langerak
Odbrana: Koch, Santana, Sobiech, Dede
Veza: Kehl, Kuba, Gundogan, Grosskreutz, Leitner
Napad: Lewandowski, Le Tallec, Ginczek
Imali bi vise opcija na krilima: Kevin, Goetze, Reus, Kuba, Leitner. Na poziciji desetke: Kagawa, Gundogan, Goetze pa i Reus za nevolju. Leitner i Koch mogu odigrati i zadnjeg veznog za nevolju, uz Kehla, Bendera i Sahina. Valjda ce Kehl spojiti jednu sezonu bez povreda, svake godine kazemo Kehl nam je najvece pojacanje i svake godine covjek provede vrijeme po rehabilitacijama.
Sumnjam da cemo ikog prodavati od igraca iz prve postave, jedino da ne dođe neko s mega cifrom. Ali Sahina, Hummelsa, Goetzea i Bendera ne smijemo prodati ni za kakvu cifru. Subotica i Barriosa bih prodao ako bi dosla bas mega cifra 25 mio+, jer imamo Santanu koji nije nista losiji od Subotica i Lewandowskog za kojeg ja tvrdim da ce za godinu dvije biti novi Dzeko.
Rezerve:
Imali bi vise opcija na krilima: Kevin, Goetze, Reus, Kuba, Leitner. Na poziciji desetke: Kagawa, Gundogan, Goetze pa i Reus za nevolju. Leitner i Koch mogu odigrati i zadnjeg veznog za nevolju, uz Kehla, Bendera i Sahina. Valjda ce Kehl spojiti jednu sezonu bez povreda, svake godine kazemo Kehl nam je najvece pojacanje i svake godine covjek provede vrijeme po rehabilitacijama.
Sumnjam da cemo ikog prodavati od igraca iz prve postave, jedino da ne dođe neko s mega cifrom. Ali Sahina, Hummelsa, Goetzea i Bendera ne smijemo prodati ni za kakvu cifru. Subotica i Barriosa bih prodao ako bi dosla bas mega cifra 25 mio+, jer imamo Santanu koji nije nista losiji od Subotica i Lewandowskog za kojeg ja tvrdim da ce za godinu dvije biti novi Dzeko.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
ovo bi bio fin sastav i sa back-up-ovima ali moramo jednog napadaca dovest to je deff....oslonit se samo na Barriosa ovog Lewata ne shvatam za ozbiljno lik je propusta sve zivo i mrtvo ....Klopp je napisao/la:Steta za Kocha, kazu da je ubjedljvo najbolji igrac Cvajte ove sezone. Nesto razmisljam kako bi nam trebao izgledati sastav za sljedecu sezonu. Ja bih prodao Zidana (1 milion), Hajnala (1 milion), Feulnera i Kringea (po 0,5 miliona), i rijesiti se Owomoyele i Da Silve kojima isticu ugovori. Na ljeto nam dolaze Koch i Leitner. Pokusao bih dovesti Reusa i Gundogana. Ako M'gladbach ispadne mogli bi ga dovesti za 8-9 miliona, a Gundogan ima ugovor do 2012 i ovo ljeto je prilika Nurnbergu da sta zaradi i 5-6 miliona bi trebalo biti dovoljno. Reus je rođen u Dortmundu i on bi jedva docekao da se vrati u Dortmund. Pitanje je kakav ce se Kagawa vratiti nakon pauze i ne bi bilo lose imati Gundogana ako ovaj zakaze. Kakva bi to bila ekipa s Reusom, Kagawom i Goetzeom:
Rezerve:

Mogu reći da se Dortmundu potrefilo, kao nikome u historiji Bundeslige. Ovako loši Schalke, Werder, Stuttgart, HSV nikada zajedno nisu bili. Bayern u prvom dijelu igrao bez pola glavnih igrača. Kada smo se počeli vraćati, tu su sudije da nas spriječe u najvažnijem trenutku.
Sve zajedno dobijemo ekipu koja nikad uz veću dozu sreće nije podigla pehar.
Čuj Lewandowski će biti kao Džeko. Besmislice se nastavljaju. A kritike na račun Lewandowskog se nastavljaju, potpuno bespotrebno.
Šta bi vi, da kupite igrača za 3-4 miliona, a da on redovno para protivničke mreže, redovno pravi driblinge, kvalitetne pasove, ne znam šta očekujete od njega.
Ehej, ne može to tako. dajte ljudi vratite se u realnost, puno ste odlutali.
Čuj Lewandowski će biti kao Džeko. Besmislice se nastavljaju. A kritike na račun Lewandowskog se nastavljaju, potpuno bespotrebno.

Pa ti nemas veze sa fudbalom, jesil ti svijestan sta je Borussia u Njemackom fudbalu, svaka cast treneru koji je super poslozio ekipu, Salke se kao fol pojacavao sve neke propale igrace i starce dovodili te Werder misli da moze uvijek proci bez vecih ulaganja! Bayernu je ocitana prava lekcija i ljudi su zasluzeno prvi znaci nema tvog Bayerna ni na mapi za titulu, sto prije shvatis biti ce ti lakse!Klare je napisao/la:Mogu reći da se Dortmundu potrefilo, kao nikome u historiji Bundeslige. Ovako loši Schalke, Werder, Stuttgart, HSV nikada zajedno nisu bili. Bayern u prvom dijelu igrao bez pola glavnih igrača. Kada smo se počeli vraćati, tu su sudije da nas spriječe u najvažnijem trenutku.
Čuj Lewandowski će biti kao Džeko. Besmislice se nastavljaju. A kritike na račun Lewandowskog se nastavljaju, potpuno bespotrebno.Šta bi vi, da kupite igrača za 3-4 miliona, a da on redovno para protivničke mreže, redovno pravi driblinge, kvalitetne pasove, ne znam šta očekujete od njega.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Nekako mi vas sad zao. Da ikako moze ja bih vam sad dao titulu. Jbg niste imali pola igraca, sudije vas ostetise, citava liga igra lose, niko ne zasluzuje titulu. Stvarno bih vam dao tu titulu da ikako moze.Klare je napisao/la:Mogu reći da se Dortmundu potrefilo, kao nikome u historiji Bundeslige. Ovako loši Schalke, Werder, Stuttgart, HSV nikada zajedno nisu bili. Bayern u prvom dijelu igrao bez pola glavnih igrača. Kada smo se počeli vraćati, tu su sudije da nas spriječe u najvažnijem trenutku.
Čuj Lewandowski će biti kao Džeko. Besmislice se nastavljaju. A kritike na račun Lewandowskog se nastavljaju, potpuno bespotrebno.Šta bi vi, da kupite igrača za 3-4 miliona, a da on redovno para protivničke mreže, redovno pravi driblinge, kvalitetne pasove, ne znam šta očekujete od njega.
I ti bi ukazao povjerenju Benderu ispred zdravog Kehla.Klopp je napisao/la:Steta za Kocha, kazu da je ubjedljvo najbolji igrac Cvajte ove sezone. Nesto razmisljam kako bi nam trebao izgledati sastav za sljedecu sezonu. Ja bih prodao Zidana (1 milion), Hajnala (1 milion), Feulnera i Kringea (po 0,5 miliona), i rijesiti se Owomoyele i Da Silve kojima isticu ugovori. Na ljeto nam dolaze Koch i Leitner. Pokusao bih dovesti Reusa i Gundogana. Ako M'gladbach ispadne mogli bi ga dovesti za 8-9 miliona, a Gundogan ima ugovor do 2012 i ovo ljeto je prilika Nurnbergu da sta zaradi i 5-6 miliona bi trebalo biti dovoljno. Reus je rođen u Dortmundu i on bi jedva docekao da se vrati u Dortmund. Pitanje je kakav ce se Kagawa vratiti nakon pauze i ne bi bilo lose imati Gundogana ako ovaj zakaze. Kakva bi to bila ekipa s Reusom, Kagawom i Goetzeom:
Rezerve:

Što se tiče pojačanja, i ja mislim da je krilo prioritet, a želja mi je upravo ''naš'' Reuss. Tu se nema šta puno pričati, mali razara ove sezone i idealno bi se uklopio u naš sistem igre. Od mladih krilnih igrača, još mi se sviđa Hegeler iz Nurnberga koji im je posuđen iz L'kusena. Moja druga želja je Trasch, koji je upotrebljiv na više pozicija i s njim u timu, ne bi bilo bojazni od novih povreda Kehla. Gundogan je strašan igrač, ali ja bih njega doveo samo u slučaju prodaje Sahina (ne daj Bože).
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Samo se nadam da ovaj Bender nikad nece otici u Englesku. Mogu vec sad zamisliti pjesme protivnickih navijaca. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Druze, ja ne bih imao obraza staviti Bendera na klupu. Ono sto on pokazuje ove sezone je gotovo perfekcija. Postavljanje, citanje protivnika, trcanje, jednostavno se ne moze bolje igrati na poziciji zadnjeg veznog.
Klare je napisao/la:Poraz vam je sudbina, a onda očekujem da kola krenu nizbrdo velikom brzinom. Osjeti se da niste ista ekipa kao u prvom dijelu, fali tu širine.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dobar momak !!!Hare_BvB je napisao/la:Klare je napisao/la:Poraz vam je sudbina, a onda očekujem da kola krenu nizbrdo velikom brzinom. Osjeti se da niste ista ekipa kao u prvom dijelu, fali tu širine.![]()
![]()

Iako sam navijač Barcelone, Dortmund volim mnogo, tako sam se jučer radovao kada su dobili Bayern. Svaka čast, titula je u pravim rukama, napokon
P.S. Nuri je izrastao u pravog igrača.

P.S. Nuri je izrastao u pravog igrača.
mes que un club
EVO PISEM PO DRUGI PUTA ISTU STVAR ZNAM DA SAM DOSADAN ALI ZAR JE BAS Anton1983-u MOGAO ZAKAZAT NET U OVOM TRENUTKU

- anton 1983
- Kontakt:
kaj, sad da netražim?HzBvB je napisao/la:EVO PISEM PO DRUGI PUTA ISTU STVAR ZNAM DA SAM DOSADAN ALI ZAR JE BAS Anton1983-u MOGAO ZAKAZAT NET U OVOM TRENUTKU![]()
![]()
![]()
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Nail for Real
- Kontakt:
Fali tu sirineHare_BvB je napisao/la:Klare je napisao/la:Poraz vam je sudbina, a onda očekujem da kola krenu nizbrdo velikom brzinom. Osjeti se da niste ista ekipa kao u prvom dijelu, fali tu širine.![]()
![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma to su ti Bayernovi strucnjaciHzBvB je napisao/la:Dobar momak !!!Hare_BvB je napisao/la:Klare je napisao/la:Poraz vam je sudbina, a onda očekujem da kola krenu nizbrdo velikom brzinom. Osjeti se da niste ista ekipa kao u prvom dijelu, fali tu širine.![]()
![]()
![]()
![]()

BvB Echte Liebe !!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
[quote="Saurman"][img
Vidi ovog mucenika idi ti bolan prati svoje prstenove tamo znas da smo se dogovorili da za tebe nije fudbal aj cojka majko nesreco jedna nesretna kao prvo ovu utakmicu nisi ni ti ni ja ni niko s ovog foruma dozivio, pa da se mozes silit s ovim, dalje i da je ovo bilo prosle sezone na kraju krajeva sta ti vrijedi sta imas od tog, to je proslost to se ne broji i to ne boli, znas sta tebe sad boli sad ce tebi tvoj drug rec evo ovo ...
- 16 ( ubi zima jelde hahaha )

Vidi ovog mucenika idi ti bolan prati svoje prstenove tamo znas da smo se dogovorili da za tebe nije fudbal aj cojka majko nesreco jedna nesretna kao prvo ovu utakmicu nisi ni ti ni ja ni niko s ovog foruma dozivio, pa da se mozes silit s ovim, dalje i da je ovo bilo prosle sezone na kraju krajeva sta ti vrijedi sta imas od tog, to je proslost to se ne broji i to ne boli, znas sta tebe sad boli sad ce tebi tvoj drug rec evo ovo ...
- 16 ( ubi zima jelde hahaha )
BvB Echte Liebe !!!
van gall je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi cestitam na zasluzenoj tituli...
Hvala lijepo druze, jedini si bavarac ti koji je dosao ovdje i iskreno i kako treba cestitao, ovo je za veliku pohvalu, nadam se da ce se na ovo ostali bavarci ugledati ...
BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.