FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RK Gradacac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li neko pouzdano je li onaj Ahmetovic sa Federalne pitar,lik je bukvalno puko sinoc dok je govorio o derbiju,prvo pogrijesi kada je rekao da je to bio 92 derbi po redu,a kakvu je facu slozio to je prica za sebe,kao da mu je sve u familiji pomrlo,i poslije price o derbiju,kada je govorio o ostalim sportskim zbivanjima jucerasnjeg dana,lik nije mijenjao facu hehe,kada je citao poredak na tablici-kada je dosao do Veleza posao je da kaze Zeljo pa se brzo skontao,nije lako kada pjena udari u glavu hehe......
- bistrikboy
- Kontakt:
Lik je naslopta je okrugla je napisao/la:Zna li neko pouzdano je li onaj Ahmetovic sa Federalne pitar,lik je bukvalno puko sinoc dok je govorio o derbiju,prvo pogrijesi kada je rekao da je to bio 92 derbi po redu,a kakvu je facu slozio to je prica za sebe,kao da mu je sve u familiji pomrlo,i poslije price o derbiju,kada je govorio o ostalim sportskim zbivanjima jucerasnjeg dana,lik nije mijenjao facu hehe,kada je citao poredak na tablici-kada je dosao do Veleza posao je da kaze Zeljo pa se brzo skontao,nije lako kada pjena udari u glavu hehe......

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Mislis?Ne bih ja rekao,po njegovoj faci sinoc i ponasanju hehe.....jesi siguran!?bistrikboy je napisao/la:Lik je naslopta je okrugla je napisao/la:Zna li neko pouzdano je li onaj Ahmetovic sa Federalne pitar,lik je bukvalno puko sinoc dok je govorio o derbiju,prvo pogrijesi kada je rekao da je to bio 92 derbi po redu,a kakvu je facu slozio to je prica za sebe,kao da mu je sve u familiji pomrlo,i poslije price o derbiju,kada je govorio o ostalim sportskim zbivanjima jucerasnjeg dana,lik nije mijenjao facu hehe,kada je citao poredak na tablici-kada je dosao do Veleza posao je da kaze Zeljo pa se brzo skontao,nije lako kada pjena udari u glavu hehe......
- bistrikboy
- Kontakt:
Ranije dolazio na tekme privatno,100% nas covjek,mozda ga je onaj aparat nesto zezao(tkz."idiot")
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
dođoh se nasmijati curicama 

- bistrikboy
- Kontakt:
Nekom njih dvojica,a nekom Skoro i Hiros

Slijedeca tekma u Sirokom

Slijedeca tekma u Sirokom

Pričao sam jednom s njim na tu temu. Povod je bio neki bajramski turnir na kojem sam imao osječaj da je njihov. Međutim, on kaže da nije ničiji. Ja mu kažem da je to nemoguće. Iz Visokog je nije iz Kranja pa da bude ničiji. Uglavnom nije se htio izjasniti.lopta je okrugla je napisao/la:Zna li neko pouzdano je li onaj Ahmetovic sa Federalne pitar,lik je bukvalno puko sinoc dok je govorio o derbiju,prvo pogrijesi kada je rekao da je to bio 92 derbi po redu,a kakvu je facu slozio to je prica za sebe,kao da mu je sve u familiji pomrlo,i poslije price o derbiju,kada je govorio o ostalim sportskim zbivanjima jucerasnjeg dana,lik nije mijenjao facu hehe,kada je citao poredak na tablici-kada je dosao do Veleza posao je da kaze Zeljo pa se brzo skontao,nije lako kada pjena udari u glavu hehe......
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Tuga i jad da se zanosite da ste nesto,cestitam na pobjedi ali osvjestite se da nemate ekipe za bilo sta ozbiljno.
Nase dvije precke vasa dva gola s tim da su horde zla napravile korak dalje u ovoj nasoj monotonj navijackoj sceni.
-
- Kontakt:
Ovaj mi je dobar sto sam cuo,pitarima je najomiljenija cokoladica TWIX-dolazi u dva komada!!!!!!
Meni stvarno neje jasno kako ovaj zeljo svaku na Grbavici odigra fenomenalno a u gostima isto nista ba...pa ko balerine pa de malo da se i u gostima potrude pa mozda bude i bolja plata za igrace...nemogu boda d auzmu u gostima ...CCC

mB!
Jeste u naćinu kidanju stolica , jadno.benajon je napisao/la:Nase dvije precke vasa dva gola s tim da su horde zla napravile korak dalje u ovoj nasoj monotonj navijackoj sceni.

SAMO ŽELJO
Rezltat glasi 2:precka za Zelju naravno, sto nisi brojao kornere, slobodne udarce i tako to..Demir Hotic kaze vidi se da je sarajevo dobra ekipa za evrope hahahha.I narvno ako niste vec dobili tekmu onda ste bili bolji na tribinama, ljepse ste prelazili ulicu, mnogo bolje ste popili kafu imali bolje frizure i tako to...Niko to nije rekao da se broje golovi....benajon je napisao/la:Nase dvije precke vasa dva gola s tim da su horde zla napravile korak dalje u ovoj nasoj monotonj navijackoj sceni.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
jaooo oplakah nemojte se vise pitari na ovu temu javljat bezveze ste skroz aaaaaa cestitka ovom komentarulenovo je napisao/la:Rezltat glasi 2:precka za Zelju naravno, sto nisi brojao kornere, slobodne udarce i tako to..Demir Hotic kaze vidi se da je sarajevo dobra ekipa za evrope hahahha.I narvno ako niste vec dobili tekmu onda ste bili bolji na tribinama, ljepse ste prelazili ulicu, mnogo bolje ste popili kafu imali bolje frizure i tako to...Niko to nije rekao da se broje golovi....benajon je napisao/la:Nase dvije precke vasa dva gola s tim da su horde zla napravile korak dalje u ovoj nasoj monotonj navijackoj sceni.
-
- Kontakt:
Koji tebi jos dokaz treba da bi skontao da je ovo domacinska liga,da se stimaju tekme,da ti lome noge u gostima,sudije te kradu,plus kada se uzme u obzir katastrofalno stanje u klubu tokom cijele sezone,dugovanja prema igracima,imamo dosta kloceva u ekipi,a i zato su krivi kokosari iz uprave koji su doveli te kloceve itd itd......treba li jos da nabrajam,kako mi ide na zivce kada likovi gledaju na stvari crno-bijelo.......sve mogu da shvatim,ali to da jos ima likova koji ne kontaju o kakvoj se kukuruz ligi radi-to nikako ne mogu da shvatim,pojedinim izgleda treba da neko javno na tv-u prizna da stimaju se tekme,ni tada nekima ne bi bilo jasno......Mukiol je napisao/la:Meni stvarno neje jasno kako ovaj zeljo svaku na Grbavici odigra fenomenalno a u gostima isto nista ba...pa ko balerine pa de malo da se i u gostima potrude pa mozda bude i bolja plata za igrace...nemogu boda d auzmu u gostima ...CCC![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar uz par promjena, odnosno dovodjenjem kvalitetnih igraca moze se ukljuciti u borbu za naslov ove lige. Meni neki navijaci Sarajeva na ovom forumu nisu jasni (cast izuzetcima) koji velicaju svoje precke i kidanje stolica (ne znam sta se tacno desilo pa necu ulaziti u detalje), ali kao prvo trebate pocistiti pred svojim vratima pa onda pricati o drugima. Zeljeznicar koji se nalazi u svojoj najvecoj krizi od svog osnivanja (700 dana bez pobjede na gostujucem terenu, u upravi sjede lopovi, ne dovodjenje adekvatnih pojacanja, prosipanje bodova na Grbavici, promjena trenera, na terenu ima par kvalitetnih igraca itd.) opet ima snage da "velikom" Sarajevu uzme 4 boda u jednoj sezoni. Izgubili smo sve utakmice na strani (osim Veleza), ali napustimo Kosevo neporazeni. Time zelim reci da niste nista veci od Zelje sto se nalazite "velikih" sedam bodova ispred Zelje, a ponasate se kao da ste osvojili LP, bili suverno prvi u ligi u kojoj igra jedna Barcelona, Manchester itd. Zato prvo pogledajte sebe pa onda komentariste o drugima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- el-fighter
- Kontakt:
Ni meni nije jasno. Nisu valjda i oni počeli prodavat utakmice. Pa u gostima nisu pobijedili ima dosta vremena.Mukiol je napisao/la:Meni stvarno neje jasno kako ovaj zeljo svaku na Grbavici odigra fenomenalno a u gostima isto nista ba...pa ko balerine pa de malo da se i u gostima potrude pa mozda bude i bolja plata za igrace...nemogu boda d auzmu u gostima ...CCC![]()
![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
treba nasim mladim nadama davati vise prilike za igru, h.beslija stanic redzepi zeba omerovic sve su to momci na kojima se treba graditi temelj za svijetlu Zeljinu buducnost 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
kolko sam puta ih gledo pogotovo na gostovanjima i kolko su mi puta pojeli zivce malo je reciAmauri je napisao/la:treba nasim mladim nadama davati vise prilike za igru, h.beslija stanic redzepi zeba omerovic sve su to momci na kojima se treba graditi temelj za svijetlu Zeljinu buducnost
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...