Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fudbalerXL
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la fudbalerXL » 18 okt 2013, 17:22

LenBias je napisao/la:ovaj dres skotske jeste dobar, moram priznati, opasno ga izvlaci ova zastava :D
Ma cjeli je dobar. Od boje, kragne, zastave na prsima i naravno ADIDAS. Napravi ti jedan krug sa Audijem i sa Škodom pa poredi. Ja mislim da se nam bukvalno smiju pojedine repke kad vide Legeu. Ok taj noviji još nekako na jedvite jade. A onaj što smo nosali godina, brukaaaa :( http://sportsport.ba/bh_fudbal/brazil-mi-stizemo/115976" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 17:23

Vecina Nike dresova je sablonski, i u Hrvata, i u Srba, Poljaka i ostalih je isti model dresa, jedino Engleska, Amerika i Brazil kolko sam ja uspio upratit imaju poseban dizajin. Znaci u Evertona i Hrvatske/Poljske/Srbije je isti model dresa. Kao sto neko rece sahovnica je sama po sebi unikatna pa se i dres cini unikatan. Adidas pravi unikatan dres jedino Njemackoj i nikome vise. Ostali dresovi su sablonski. Tako recimo dizajin dresa svjetskih prvaka je isti kao i u Shalkea. To je poenta price.

Pred svako prvenstvo izlaze nove serije dresova, ako mi budemo nosili Adidas dobit cemo iste dresove kao i ostali na prvenstvu koji nose Adidas (osim Njemacke).
Ista je situacija i kod Nike-a. Engleska, Amerika i Brazil ce dobiti poseban dizajn, a ostali sablon i zdraooo

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 18 okt 2013, 17:25

Head je napisao/la:Recimo,meni je ovo lijepo

slika

Samo umjesto ove pink cize ubaciti svijetlo plavu.
Ajde,ovo sto znaju raditi u PS nek odrade sa nasim grbom i plavom cizom da vidimo kako ce izgledati. :)
slika

Eto nešto na brzinu..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 17:26

predlazite dalje :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 18 okt 2013, 17:32

Mozambik je napisao/la:Vecina Nike dresova je sablonski, i u Hrvata, i u Srba, Poljaka i ostalih je isti model dresa, jedino Engleska, Amerika i Brazil kolko sam ja uspio upratit imaju poseban dizajin. Znaci u Evertona i Hrvatske/Poljske/Srbije je isti model dresa. Kao sto neko rece sahovnica je sama po sebi unikatna pa se i dres cini unikatan. Adidas pravi unikatan dres jedino Njemackoj i nikome vise. Ostali dresovi su sablonski. Tako recimo dizajin dresa svjetskih prvaka je isti kao i u Shalkea. To je poenta price.

Pred svako prvenstvo izlaze nove serije dresova, ako mi budemo nosili Adidas dobit cemo iste dresove kao i ostali na prvenstvu koji nose Adidas (osim Njemacke).
Ista je situacija i kod Nike-a. Engleska, Amerika i Brazil ce dobiti poseban dizajn, a ostali sablon i zdraooo
Slažem se. Zato treba uzet ŠABLONSKI ADIDAS sa malo dodataka ( kao Škotska ) i svi happy. Osim političara u savezu. I taj detalj zastave preko cjelog dresa ( prsa ) je poprilično unikatan + old school bijela kragna.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 18 okt 2013, 17:51

slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 17:54

fudbalerXL je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Vecina Nike dresova je sablonski, i u Hrvata, i u Srba, Poljaka i ostalih je isti model dresa, jedino Engleska, Amerika i Brazil kolko sam ja uspio upratit imaju poseban dizajin. Znaci u Evertona i Hrvatske/Poljske/Srbije je isti model dresa. Kao sto neko rece sahovnica je sama po sebi unikatna pa se i dres cini unikatan. Adidas pravi unikatan dres jedino Njemackoj i nikome vise. Ostali dresovi su sablonski. Tako recimo dizajin dresa svjetskih prvaka je isti kao i u Shalkea. To je poenta price.

Slažem se. Zato treba uzet ŠABLONSKI ADIDAS sa malo dodataka ( kao Škotska ) i svi happy. Osim političara u savezu. I taj detalj zastave preko cjelog dresa ( prsa ) je poprilično unikatan + old school bijela kragna.
Ovaj Skotski dres je unikatan jer je pravljen za jubilej njihovog saveza, ja mislim 60 godina il tako nesto, isto kao sto je Nike napravio "unikatan" dres Engleskoj (ustvari je kopija dresa zapadne njemacke iz 66) za 100 godina saveza. Vec iduce godine Skoti ce dobiti sablon, kao vjerovatno i englezi ka godinu dvije.
Nike preuzima primat u reprezentativnom fudbalu, poklopili su umbro i sponzorisu vecinu drzava, Adidas se jos drzi, ali polako pada. Adidas je za mene pojam dresova, jednostavno su jedan od simbola fudbala i najvise bih volio kad bi nas oni obalcili. Adidas je drzi u klupskom fudbalu (Real Madrid, Bayern itd) ali u reprezentativnom ce tesko izdrzati, cak sam citao negdje da je Njemacka dobila puno vecu ponudu Nike-a, pa su iz Adidasa porucili da se ne mogu financijski nositi sa Nike-om, al su Svabe iz patriotskih razloga odbili Nike i nastavili saradnju sa Adidasom

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 18:00

slika
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 18 okt 2013, 18:02

Čak ni Pumin dres nije za bacit. Važan je kvalitet ane neke slikice. Ovaj pumin dres je ko priljepljen na tijelo nije ko Legea vreča. Zamjenit u plavo bijeli i to je to.

http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... ?pid=94921" onclick="window.open(this.href);return false;
ane ovo
http://www.limundo.com/kupovina/Sportsk ... -/13560741" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali ko što kaže Mozambik ADIDAS je majka. Ako ne dobijemo NIKE unikat što vjerovatno nečemo dobit nikad.
Adidas obični je zakon al ne kuže to ljudi.

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 18 okt 2013, 18:07

LenBias je napisao/la:predlazite dalje :mrgreen:
Evo par finih, nisu svi u našim bojama al' et..
slika
Ovaj HSV-ov nije loš, samo kod gostujućeg umjesto svijetlo plave stavit zlatnu :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 okt 2013, 18:30

Sve je bolje od ovog'

slika
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 okt 2013, 18:33

Ovaj bijeli od HSV-a bi bio odlican. :D
Ja ne mogu da vjerujem da je nekom ova Legea lijep dres. Samo su nam protiv Francuske i Portugala napravili finu kombinaciju. Sve ostalo vrece.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 okt 2013, 18:34

Treba nam u plavoj boji, ali sa slikom bana Kulina:
slika

Evo i golmanski:
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 okt 2013, 18:35

Pa da neko, nedaj Bože, padne u epileptični šok, gledajući to na golmanu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 18 okt 2013, 18:37

Head je napisao/la:Sve je bolje od ovog'

slika
Na ovoj slici je premija kako izgleda na igračima :roll: ubije moral za igrom odmah :mrgreen:

kakav je ovo združđo iznad mog posta :lol: :lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 okt 2013, 18:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa da neko, nedaj Bože, padne u epileptični šok, gledajući to na golmanu :mrgreen:
To je sve dio taktike. Necemo primiti gola na svjetskom. :D

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 18 okt 2013, 18:41

Consigliere je napisao/la:Ovaj bijeli od HSV-a bi bio odlican. :D
Ja ne mogu da vjerujem da je nekom ova Legea lijep dres. Samo su nam protiv Francuske i Portugala napravili finu kombinaciju. Sve ostalo vrece.
Šta fali ovom bez one velike zastave na prsima.
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... rtal=&cmp=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... ?pid=98953" onclick="window.open(this.href);return false;

Bolji najlošiji Adidas/Audi nego najbolja Lada/Legea. I to je 100 % isto kod ove 2 marke dresova. Kvalitet matirala, design, izdržljivost, i generalni dojam
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 18 okt 2013, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2013, 18:41

Consigliere je napisao/la:Ovaj bijeli od HSV-a bi bio odlican. :D
Meni su oni protiv Belgije ubjedljivo najbolji. I ovi, malo stariji:

slika
slika

Al znaju i sa vrecama nekim izletit, boze sacuvaj. Ni ranije im to nije bilo strano :mrgreen:

slika

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 okt 2013, 18:43

Vid' Bolica k'o ona leteca vjeverica. :D

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 18 okt 2013, 18:44

AzRimiRzA je napisao/la:Vid' Bolica k'o ona leteca vjeverica. :D
hehehe, eto ti Legee :lol: :lol: vreča ipo.
**** majku ako nije čak i LOTTO bolja,poznatija marka od LEGEE.

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=20463" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 26 gostiju.