Nisam brucošChaosX je napisao/la:Za brucose cijela sl. sedmica(po njihovim obavjestima), al to mozes uradit i u naredne 3< sedmice (molba-uplatnica cudo)
Studiranje
Moderator/ica: insider
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Studiranje
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma i svugdje je ja msm od 14- 18 i socijala i upis, al kako upisat
... molba, uplatnica i u decembru pred novu godinu nece odbit xd
Mia San Mia
Ako nisi brucos upis pocinje od 28.
Ako jesi 21.
uplatnica
Ako jesi 21.
uplatnica
Kod nas je upis za II, III godinu itd. do 02.10. (farmacija UNTZ).
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Na MF upis od 14.9. do 18.9.
Prva mi socijala i nije moglo gore biti, danas prijavim, vec sutra i prekosutra ispiti koje sam prijavio
Prva mi socijala i nije moglo gore biti, danas prijavim, vec sutra i prekosutra ispiti koje sam prijavio
Nakon što se ispostavilo da je Dex bio u pravu, imam još pitanja za istog.
Koliko košta stanarina i kako se plaća u septembru?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
150 i koju km, i plaća ti se pola sept i pola jula, pa poslije normala svaki mjesecOtelo je napisao/la:Nakon što se ispostavilo da je Dex bio u pravu, imam još pitanja za istog.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Meni kolegica reće kao da plaćam sad septembar i oktobar, što bi bilo oko 300 + kmDex je napisao/la:150 i koju km, i plaća ti se pola sept i pola jula, pa poslije normala svaki mjesecOtelo je napisao/la:Nakon što se ispostavilo da je Dex bio u pravu, imam još pitanja za istog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja sam plaćo oba odjednom, jer sam došo tek 10 oktobra 
Ja idem u četvrtak, tj. zaduživam se i odmah ostajem 
Taman da ja probam sve cure i tebi ostanu ostaciDex je napisao/la:Ja ću tek 10og doć
Uzmi i ostatke, ženim seOtelo je napisao/la:Taman da ja probam sve cure i tebi ostanu ostaciDex je napisao/la:Ja ću tek 10og doć
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel se pronaso ko
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prosao ovo jer sam jedini znao nestotuzlak1987 je napisao/la:Kakav sam ispit danas radio, ostalo nas od 30, 15 sto nije polozilo. Dodjem na ispit kada samo nas 4 izaslo..krenem raditi svi predaju, ko nisu ucili. Ja ostanem sat i pol sam sa prof i ast u ucionici da se vadimvaljda bude sta.. kontam mozda me pusti kada vidi da ostali nisu ucili xd
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gotovo sve s 2. godine, + ocistio jedan predmet s 3. vec

Da i mene malo krene, koliko me je prva **** xD
Da i mene malo krene, koliko me je prva **** xD
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja se nisam mogao sjetiti kako se racuna usrani momenat inercije kod fizickog klatna, tako da nisam najlaksi zadatak uradiotheboss_RD07 je napisao/la:Razvalio sam danas fizikuDaj boze uslov
Uradio sam ostala tri, valjda su dva tačna
- tuzlak1987
- Kontakt:
U biti cesto ispadne da uradis ono ceg se najvise pribojavas, a da ti kroz maglu bude ono sto nisi ponavljao zadnje dane 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Strah me bilo samo fotoelektričnog efekta i prigušenih oscilacija, hvala bogu nije ništa od toga bilo. Na kraju me zajebala oblast koju sam mislio da znam, ali me pamćenje izdalotuzlak1987 je napisao/la:U biti cesto ispadne da uradis ono ceg se najvise pribojavas, a da ti kroz maglu bude ono sto nisi ponavljao zadnje dane
Muka mi je bilo dok sam počinjao sa nuklearnom fizikom i tom oblasti cijelom, ali na kraju sam prekucao i bohra i comptona i raspade. Ali eto iz nekog razloga fotoelektrični efekat ne mogu ni da smislim.
A prigušenih oscilacija nema u zbirci iz koje sam vježbao, zamolio bih dexa da me opskrbi adekvatnom literaturom na tu oblast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.