Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Covjeku je ocigledno zadatak da coskari. Cekaj, ako budes otvoren za tricu, dobit ces loptu. Inace neces nikako. Dok evidentno slabiji igraci imaju vecu slobodu.
Nema to objektivnosti ni prostora za pravi iskorak. Pod hitno napustiti ovaj klub, cak i pod cijenu da se vrati u Bihac i igra petu federalnu ligu.
Nema to objektivnosti ni prostora za pravi iskorak. Pod hitno napustiti ovaj klub, cak i pod cijenu da se vrati u Bihac i igra petu federalnu ligu.
care protiv zvezde ni de kolo ne može više u pionirukobe24 je napisao/la:Napravio dva brza faula, a u napadu se jedno sastao sa loptom i izgubio je. Lose je ovo skroz bilo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne radi se o tome. Jasno je da su od Zvezde u Pioniru padale i mnogo jace ekipe, ali mi je krivo sto gotovo da nije ni dotakao loptu. Zanimalo me da li je u stanju igrati s loptom u rukama protiv vanjskih igraca Zvezde, koji igraju fenomenalnu odbranu. Vjerovatno cu ostati uskracen toga u ovoj utakmici. Btw, ipak ima samo jedan faul.DANTES je napisao/la:care protiv zvezde ni de kolo ne može više u pionirukobe24 je napisao/la:Napravio dva brza faula, a u napadu se jedno sastao sa loptom i izgubio je. Lose je ovo skroz bilo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ali moze printezis, kosta vas F8DANTES je napisao/la:care protiv zvezde ni de kolo ne može više u pionirukobe24 je napisao/la:Napravio dva brza faula, a u napadu se jedno sastao sa loptom i izgubio je. Lose je ovo skroz bilo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nas?nerminh74 je napisao/la:Ali moze printezis, kosta vas F8DANTES je napisao/la:care protiv zvezde ni de kolo ne može više u pionirukobe24 je napisao/la:Napravio dva brza faula, a u napadu se jedno sastao sa loptom i izgubio je. Lose je ovo skroz bilo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedinibput kada je ima loptu i pokusao ulaz izgubio ju je od lazica, a inace odavno ja isto pisemkobe24 je napisao/la:Ne radi se o tome. Jasno je da su od Zvezde u Pioniru padale i mnogo jace ekipe, ali mi je krivo sto gotovo da nije ni dotakao loptu. Zanimalo me da li je u stanju igrati s loptom u rukama protiv vanjskih igraca Zvezde, koji igraju fenomenalnu odbranu. Vjerovatno cu ostati uskracen toga u ovoj utakmici. Btw, ipak ima samo jedan faul.DANTES je napisao/la:care protiv zvezde ni de kolo ne može više u pionirukobe24 je napisao/la:Napravio dva brza faula, a u napadu se jedno sastao sa loptom i izgubio je. Lose je ovo skroz bilo.
Dantes kada pises da ni de colo ne moze u pioniru, onda da vas

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
daleko bilo..nerminh74 je napisao/la: Jedinibput kada je ima loptu i pokusao ulaz izgubio ju je od lazica, a inace odavno ja isto pisem
Dantes kada pises da ni de colo ne moze u pioniru, onda da vas

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kao sto sam ocekivaonerminh74 je napisao/la:Eto dobio je prvih 4'5 minute nije nesto pokazao, ocekujem da ce ga ubaciti isto tako krajm 3/4
Kad ekipa nema kvalitetnog igraca koji ce stati na loptu, proigrati, bez problema prevesti preko pola i smjelo ici 1 na 1 u prodor, sta ocekivati protiv ovakve odbrane...
Pet igraca se izrotira na pozicijama jedan i dva i ne mogu da organizuju doslovno ni jedan napad. Poslije toga uvodi Musu, koji garantujem igra s loptom bolje od svih njih, ali ga hebeni Babic i Tomas guraju u cosak i opet ne daju da prevede loptu. Jasno im kao dan da ne znaju i da ne mogu, tonu napada vec upropastili, ali svejedno ne daju loptu da se nesto drugo proba...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zali boze minuta coskarenja,dok Tomas privatizuje utakmicu i Zganec sutira dvojke.Katic nije ni za Sirokog.
- JohnCleese
- Kontakt:
Odigrao poprilicno dobru odbranu.
Za igru u napadu ostaje ne ocjenjen.
Sramota, covjek je peta opcija u napadu.
Saigraci ga i ne pogledaju
Za igru u napadu ostaje ne ocjenjen.
Sramota, covjek je peta opcija u napadu.
Saigraci ga i ne pogledaju

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
boze dragi, slusam trenera Mega Leksa, nevjerovatno kako covjek prica
dajte mu Dzanana, kod njega bi Dzanan igrao svoju igru, a ne coskario i sutirao trojke
dajte mu Dzanana, kod njega bi Dzanan igrao svoju igru, a ne coskario i sutirao trojke
Upravo to i ja htio napisati. On prica, a ja zamisljam Musu u takvom jednom okruzenju. Covjek je postao respektabilan i u okvirima NBA, s obzirom na to koliko igraca je 'prebacio' tamo. Aferim Dejane!Chinaglia je napisao/la:boze dragi, slusam trenera Mega Leksa, nevjerovatno kako covjek prica
Hrvati tamo po forumima ponovo kritikuju Musu, pisu kako se krio po terenu i kako se us*ao u gace. Ne kontam sta je mogao napraviti kad jedan Tomas drzi loptu u rukama 20 sekundi gotovo svaki napad, a ovamo ljudi pokrili svaki djelic terena. Pogodio frajer na pocetku neke suteve na srecu i onda umisli da je Westbrook. 

Koliko prilika tokom cijele sezone su dobili katic, kruslin i zganec, a daj boze da ijedan postane ozbiljan evropski igrac
nema potpisa
ni minut u prvom pol, umri Mrsicu, a i ti zabarski klosaru, zoru ne docekali dabogda
Pa nemoj tako,ipak moraju da igraju Hrvatski antitalenti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Katic se povrijedio mozda zaigra, ali pod hitno u megu kod trenera
pretpostavljam da moze raskinut ugovor na vlastitu stetu, neka to ucini, cisto sumnjam da bi ovi klosari pristali na sporazumni raskid ugovora, mozda ga cak ne bi htjeli ni prodat
jbala ga Cedevita vise, o cemu misli to dijete i dal uopste misli, ko brine o njegovoj karijeri jebt
jbala ga Cedevita vise, o cemu misli to dijete i dal uopste misli, ko brine o njegovoj karijeri jebt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.