Ma gdje će i postići sa onakvim izbačajemfilip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel ovaj Eliyahu zna kako drugacije uputiti loptu prema kosu, osim ovih nekih ludjackih pokusaja?
ja se ne sjecam da je ikad trojku postigao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma gdje će i postići sa onakvim izbačajemfilip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel ovaj Eliyahu zna kako drugacije uputiti loptu prema kosu, osim ovih nekih ludjackih pokusaja?
Asteriks je napisao/la:Ma idu Talijani na 30 razlike.
Francuska, Srbija i pomenuti tri gl favorita za naslov.
Pa ja sam mislio da mu ono nije "izbacaj", nego eto tako reko mozda samo oko kosa, na YT nisam mogao naci ni jedan video da ima sut pa bar s poludistance...FaraonTM je napisao/la:Ma gdje će i postići sa onakvim izbačajemfilip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel ovaj Eliyahu zna kako drugacije uputiti loptu prema kosu, osim ovih nekih ludjackih pokusaja?
Ko kaze da se ne potencira ? Pa on se potencira jos pre nego sto je Bogdan stupio na scenu.Epidaurus je napisao/la:Zasto se Ale Gentile ne potencira kao veliki talenat europske kosarke ? Isto je godiste kao i Bogdan, a po meni bolji igrac, boljih fizikalija i bolje all rounder.
Zna biti presebičan i donisiti glupe odluke za razlika od Bogdana. Mada ako popravi to njega sigurno vidim u NBA s ovim fizikalijama. Danas je bila jedna od tekmi bez glupih odluka i vidjeli smo šta može.Paradajz je napisao/la: Ko kaze da se ne potencira ? Pa on se potencira jos pre nego sto je Bogdan stupio na scenu.
Nisam Bgm primjetio jer iskreno slabije pratim Euro kosarku i vecinom sam od pojave Bogdana vecinom slusao o njemu kao najvecem talentu generacije 92 (poslije JoVala naravno), a za Alea slabo. Moja greska onda.Paradajz je napisao/la:Ko kaze da se ne potencira ? Pa on se potencira jos pre nego sto je Bogdan stupio na scenu.Epidaurus je napisao/la:Zasto se Ale Gentile ne potencira kao veliki talenat europske kosarke ? Isto je godiste kao i Bogdan, a po meni bolji igrac, boljih fizikalija i bolje all rounder.
Očekivao sam od Galloa ovo. Podsjeća me na Bjelicu.Epidaurus je napisao/la: @Kawhi sta kazes na ove igre Galloa u toku turnira ? Na koga te najvise podsjeca ona nezaustavljivost na ulazima ? Ja bih za razliku od tebe volio finale Spanija-Italija jer se bojim da bi Francuzi prelagano ubili Italijane.
Đe si virt Allaha ti,pa jbem mu miša nije svijet stao ako je Andy ispao ?Virtu4l je napisao/la:Hoćeš li da ih ja navedemppppp je napisao/la:@kopi fc
Navedi mi jedan moj nacionalistički post i ja ću se iste sekunde samobanovati
Neću ba, neg' eto samo da te citiramppppp je napisao/la:Đe si virt Allaha ti,pa jbem mu miša nije svijet stao ako je Andy ispao ?
Navedi...
Bezobrazno je mocan u izolacijama, nema mu ravnog na prvenstvuu tomeKawhi je napisao/la:Očekivao sam od Galloa ovo. Podsjeća me na Bjelicu.Epidaurus je napisao/la: @Kawhi sta kazes na ove igre Galloa u toku turnira ? Na koga te najvise podsjeca ona nezaustavljivost na ulazima ? Ja bih za razliku od tebe volio finale Spanija-Italija jer se bojim da bi Francuzi prelagano ubili Italijane.Al fakat, obojica su nekakvi traljavi, izgledaju ko da će sami sebe saplesti, ali ne možeš ih braniti 1 na 1.
Cijenim tvoje mišljenje,šta očekuješ večeras ?Virtu4l je napisao/la:Neću ba, neg' eto samo da te citiramppppp je napisao/la:Đe si virt Allaha ti,pa jbem mu miša nije svijet stao ako je Andy ispao ?
Navedi...
hvalaskyisthelimit je napisao/la:Cestitke Hrvatskoj na pobjedi i prolasku u cetvrtfinale.. Zasluzeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.