nemoj kasnit koju sekunduarelinho je napisao/la:Sutra navecer u 20:00 cu ja otvoriti prvu ligu.![]()

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
nemoj kasnit koju sekunduarelinho je napisao/la:Sutra navecer u 20:00 cu ja otvoriti prvu ligu.![]()
arelinho je napisao/la:Sutra navecer u 20:00 cu ja otvoriti prvu ligu.![]()
Eld0rado je napisao/la:arelinho je napisao/la:Sutra navecer u 20:00 cu ja otvoriti prvu ligu.![]()
![]()
P.S ko igra 5 sati dnevno, nema potrebe prije 20 sati otvarati manager i cekati
Čestitam AC Milan , KAA Gent i FK Željezničar na ulasku u prvu ligu!black64 je napisao/la:ostvaren je glavni cilj - plasirati se u prvu ligu
cilj za sl sezonu - ne ispasti iz prve lige
nista ispod 8 satiEld0rado je napisao/la:arelinho je napisao/la:Sutra navecer u 20:00 cu ja otvoriti prvu ligu.![]()
![]()
P.S ko igra 5 sati dnevno, nema potrebe prije 20 sati otvarati manager i cekati
takoder i za A.C MILAN isto vazi i cestitke na ulasku i nadam se da ce mo uspjeti ostvariti svoj cilj za sl sezonu - ne ispasti iz prve ligeblack64 je napisao/la:ostvaren je glavni cilj - plasirati se u prvu ligu
cilj za sl sezonu - ne ispasti iz prve lige
1 sat analiziras kondiciju i moralCeltic je napisao/la:Molio bih strucnjake da mi kazu ,kako uspiju na dan igrati 3 do 5 sati,ovu igru,pa nije FM![]()
ja prije svega odvojim 3-4 sata da izanaliziram igru protivnika(pogledam zadnje 2-3 utakmice) pa tek onda idem na taktiku i ostalo sto je kolega @Sarmelino napisao...Celtic je napisao/la:Molio bih strucnjake da mi kazu ,kako uspiju na dan igrati 3 do 5 sati,ovu igru,pa nije FM![]()
Ja igrao 5 minuta dnevno , vjerovatno sam zbog toga 12.S-Y-L-A-R je napisao/la:Upravo, ja do sad nisam mogao odvajati više od 4 sata dnevno i vidi se jasna razlika, jedva opstajao. Od naredne sezone sam slobodniji pa ide makar duplo više. Dosta je više prosjeka!
Ma +20 će biti na kraju sezonePegi10 je napisao/la:Samo vi zajebavajte covjeka, kad se on naljuti pa bude igrao po 10. sati necemo mu gola dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.