FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
OFFICIAL: Carrizo; Zanetti, Ranocchia, Juan, Pereira; Stankovic, Gargano; Schelotto, Guarin, BENASSI; Palacio.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Biće dobra tekma večeras, kao i i Kupu.
Bologna ima par vrsnih igrača i po nekoj logici ne bi se trebali za opstanak boriti, ali eto. Iako je Inter loš, očekujem pobjedu Nerazzurra, jer je Milan dobio i nemaju puno prostora za kiskeve. Uglavnom, biće dobra tekma.
Bologna ima par vrsnih igrača i po nekoj logici ne bi se trebali za opstanak boriti, ali eto. Iako je Inter loš, očekujem pobjedu Nerazzurra, jer je Milan dobio i nemaju puno prostora za kiskeve. Uglavnom, biće dobra tekma.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
umjesto da Benassija stavi na poziciju Gargana ili Stankovića on ga stavlja na lijevo krilo ????sanjingr je napisao/la:OFFICIAL: Carrizo; Zanetti, Ranocchia, Juan, Pereira; Stankovic, Gargano; Schelotto, Guarin, BENASSI; Palacio.
ja neznam šta više lik radi iz utakmice u utakmicu, ali postaje žalosno....
ako Guarin nebude na nivou Bologna lagano uzima...
#SuningOUT
Mi smo ofanzivno osakaceni i moramo gledat ova izmisljanja pozicija.
Cassano ne moze igrat citavu utakmicu i bolje je da udje u drugom poluvremenu,a ne upratih sta je sa Rickya
Ocekujem tesku pobjedu,u kojoj ce Bologna vodit igru,mi cekat kontru i svoju sansu i doci do neke pobjede 3 : 1 otprilike.
Hajmo do pobjede za rodjendan i 600. nastup Boga.
Cassano ne moze igrat citavu utakmicu i bolje je da udje u drugom poluvremenu,a ne upratih sta je sa Rickya

Ocekujem tesku pobjedu,u kojoj ce Bologna vodit igru,mi cekat kontru i svoju sansu i doci do neke pobjede 3 : 1 otprilike.
Hajmo do pobjede za rodjendan i 600. nastup Boga.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
KOJI KRETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!
Pa ljudi jel moguce da ovaj debil ima kakve veze s fudbalom??????
Pa ljudi jel moguce da ovaj debil ima kakve veze s fudbalom??????
Samo strpljivo. 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Dobar vam je ovaj stoperski par
Kako se pisalo čovjek pomisli da je riječ o novom Nesti i Luciju u najmanju ruku, no dobro mladi su, vrijeme je na njihovoj strani...

Kako se pisalo čovjek pomisli da je riječ o novom Nesti i Luciju u najmanju ruku, no dobro mladi su, vrijeme je na njihovoj strani...
Gargana ni BH timovi nebi smatrali pojačanjem... toliko glup i tužan igrač da je to strašno, ali u Strame intelektualca je glavni kotačić
tuga i jad od igre, Bologna trebala vodit već 2 razlike...

#SuningOUT
Kakvi su nam igraci odlicno igramo.
Lose,lose,prelose.
Nismo prilike imali u ovih 30 i nesto minuta.
Nismo prilike imali u ovih 30 i nesto minuta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ja ne znam stvarno koju k.urac se desava sa Guarinom. Vec nekoliko tekmi ga uopste nema na terenu :S
Gdje je nestala ona zvjerka i nasa pokretacka masina
Gdje je nestala ona zvjerka i nasa pokretacka masina

PAZZA INTER !!!
Sredina ljudi...sredine nemamo...Gargano omG
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kako je schelotto ogranicen Boze dragi..
Ne mogu da pojmim kako je moguce da su igraci ovako lose fizicki pripremljeni.. Ili je do treninga ili kondicioni treba da pakuje kofere..
Ne mogu da pojmim kako je moguce da su igraci ovako lose fizicki pripremljeni.. Ili je do treninga ili kondicioni treba da pakuje kofere..
kako ovo lose izgleda, tesko cemo ovako do 3 pozicije do kraja, nada ostaje. poraz mogu prihvatiti, desava se, ali ovaku igru i postavku od strane trenera ne mogu nikako, ovako povuceno igrati je bruka za renome kluba kakav je inter. strama je vrhunski za primaveru, da je tamo ostao veliki plus, da razvija igrace za prvi tim. nikad nisam reko da strama ne valja, ono sto tvrdim da nije dovoljno za klupu intera
Stvarno ste dosadni vise sa Garganom,et on je glavni razlog za ovakvo izdanje,ja ne primjetih niti jednog igraca sem njeg da trci,ostali trckaraju,a druga je stvar sto on ne zna sa loptom al to zna i on i trener i svi mi,al kome da preda loptu kad setkaju i kriju se iza igraca.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Benassi na lijevom krilu totalni promašaj... Deki nemože meda,a o Gargano sam već sve rekao.. to je jedini zadnji vezni u svijetu koji nezna točno dodat loptu... ali eto bitno je da trči
Schelloto se jadan trudi, ali vidi se da je lik operisan od sporta...
uglavnom tugaa i jad od prvog poluvremena i od sastava...
drugo poluvrijeme probat Kovačića umjesto urugvajskog parazita i možda Cassana umjesto Stankovića pa da to izgleda nekako ovako Kovačić, Benassi, Guarin na sredini, a naprijed Schelotto, Palacio, Cassano...

Schelloto se jadan trudi, ali vidi se da je lik operisan od sporta...
uglavnom tugaa i jad od prvog poluvremena i od sastava...
drugo poluvrijeme probat Kovačića umjesto urugvajskog parazita i možda Cassana umjesto Stankovića pa da to izgleda nekako ovako Kovačić, Benassi, Guarin na sredini, a naprijed Schelotto, Palacio, Cassano...
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 10 mar 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
- stomaklija
- Kontakt:
Pratim Inter vec nekih 15 godina, ali ovo veceras:tuga, jad i čemer. Gargano, Schelotto, Guarin.WTF??? Ne znam da li se ikada sastavila gora 11-ka od ove veceras. Jedna Bologna ubi brašno u tebi. Moratti umjesto da iskešira nekih 15-20 milki i uzme Diamantija koji jede djecu zadnje 3 godine on kupuje Schelotta. Gledam lika i ne znam koju poziciju on moze igrati. Je... desetke nema ni s glave, ne znam kako Inter moze do gola:prekid ili penal?? Ali kako doci do 16. O magistru na klupi ne bih trosio rijeci, jos jedanput ponavljam Moratti mora praviti cistku, Samir i jos 3,4 igraca, ostalo noga ukljucujuci i Stramu majstora.. UZAS!!!
Ne kužim ove komentare.Izgleda da ne gledamo istu utakmicu.
Kako god...
Da sam na Straminom mjestu prvi kandidat za izlazak bi mi bio Stanković jer nije dao ništa posebno + nervozan je i ima žuti.Odmah nakon njega Benasssi i Schelotto.
Što se tiče ulaska...Kovačić/Kuzmanović i Cassano su prvi kandidati.Možda i Cambiasso.Budemo vidjeli...
Prema nazad uglavnom sve zatvoreno,treba sad nešto i prema naprijed napraviti.
Kako god...
Da sam na Straminom mjestu prvi kandidat za izlazak bi mi bio Stanković jer nije dao ništa posebno + nervozan je i ima žuti.Odmah nakon njega Benasssi i Schelotto.
Što se tiče ulaska...Kovačić/Kuzmanović i Cassano su prvi kandidati.Možda i Cambiasso.Budemo vidjeli...
Prema nazad uglavnom sve zatvoreno,treba sad nešto i prema naprijed napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.