NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ja dosadne utakmice, da mi je vidjet priliku pa na bilo kojoj strani
Tvrda utakmica, prava prvenstvena.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
Kakvi znamo bit na gostovanjima ovo je ok skorz, nismo neke sanse posebne imali al nisu ni oni za sad
ko je ovaj nas bilmez sto se dere stalno i 'daje upute' igracima. Lik je dno dna, ne prilici ovo Celiku:-)
@celicni
Ovo je odlično s obzirom na sve do sada. Puno vise energije pokazuje ekipa, trci se svo vrijeme i zato ti je Gradina toliko “losa”.
Možda pokusat Masica uz Pehilja zadnjih 30 minuta.
Ovo je odlično s obzirom na sve do sada. Puno vise energije pokazuje ekipa, trci se svo vrijeme i zato ti je Gradina toliko “losa”.
Možda pokusat Masica uz Pehilja zadnjih 30 minuta.
Imali smo jedan polu sut na gol i mozda jos dva dolaska do gola. Oni nisu cestito ni do gola dosli u prvom. Dvije podjednako lose ekipe. Jos uvijek mislim da imamo kapacitet da odnesemo sva tri boda. Ovdje bi Celik iz prosle sezone zabio par golova.
Ma ovde se mogu odnjeti 3 boda, samo da se uveže par dodavanja da se dođe do 16 i samo opucat kakvu frljoku.Gradina jako loša, veze s vezom nemaju.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ta jako losa Gradina ima vise od nas 4 boda. I u top 5 je na tabeli. Igramo u gostima od ekipe koja se bolje pokazala od nas.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Sreca pa je i Gradina jako losa. Ovakvom igrom mozemo izvuc remi i ocekivat neku gresku ko protiv Banovica i to je to. Samo me strah nasih gresaka preko bekova, jer Davud i Dzenan imaju gresaka i ne postavljaju se dobro.
Ja ne znam sta pojedini gledaju al meni je Skols najbolji bio prvo poluvrijeme.
Ja ne znam sta pojedini gledaju al meni je Skols najbolji bio prvo poluvrijeme.
Jedinstvo je bilo zadnje na tabeli pa nas ubili, Bayern bili za nas, a koji smo mi bili.Gradina rinaka danas, tabela pokazuje tako, ali danas na terenu druga slika.prisonbreak je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:31Ta jako losa Gradina ima vise od nas 4 boda. I u top 5 je na tabeli. Igramo u gostima od ekipe koja se bolje pokazala od nas.
-
- Kontakt:
Utakmica bas za glavobolju i onda ti se otvori onakva sansa, da je on nabije preko gola.
Ovdje jedan go sve rjesava, na obe strane.
Ovdje jedan go sve rjesava, na obe strane.
Pravda za flash-a!!!
Kako glupe igrace imamo, to je za izucavanje i za zabrinutost
Standardna igra, nista ni sa cim, gubljenje sat i po vremena zivota.

Standardna igra, nista ni sa cim, gubljenje sat i po vremena zivota.
Ovo penal?
Pa mamu ti **** nesoposobnu lopovsku..
Pa mamu ti **** nesoposobnu lopovsku..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kontra 4vs3 i lik u gol aut odee nevjerovatnoo.
Nikakve kordinacije nogomente intelgencije da ih razvuku da neko napdne prostor da odvuce lailahe
Nikakve kordinacije nogomente intelgencije da ih razvuku da neko napdne prostor da odvuce lailahe
Klasika za ovo smeće od lige.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, nebeskasila i 11 gostiju.