FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma najbitinij su bodovi,kazu zahlađenje sledece sedmice znaci bit ce nam momci svjezi. Idemo po bodove u Sanski Most danas ih malo sunce sprzilo ovi mladi nema to nije se jos do kraja razvilo treba jos da rade i rade,a starij godine stigle. Sad kad krene hladnije vrijeme i Balaba se vrati postavit cemo mi stvari na svoje mjesto
bitna je pobjeda danas a igra ce doci da je samo izgurat ovu polu sezonu pri vrhu i onda se adekvatno pojacati i imat cemo lijepe sanase za povratak iako mi samo o povratku razmisljamo mada bice pravo zaebano doci prvi do cilja...
i kakva smo mi publika (pojedinci) pa ja ne znam ima li gdje veceg pritiska na igrace od pojedinih nasih "strucnjaka" sa tribina, taman se rijesimo koliko toliko jednog degena (fazla) dodje jos gori i veci debil (pozega) pa jbt dobro ljudi uopste hoce da igraju za nas klub, ono danas je jedna velika SRAMOTA
i kakva smo mi publika (pojedinci) pa ja ne znam ima li gdje veceg pritiska na igrace od pojedinih nasih "strucnjaka" sa tribina, taman se rijesimo koliko toliko jednog degena (fazla) dodje jos gori i veci debil (pozega) pa jbt dobro ljudi uopste hoce da igraju za nas klub, ono danas je jedna velika SRAMOTA

Dobro smo danas pobijedili ali stvarno je bila losa igra nasih momaka, ali kako god bitna je pobjeda i sad lagano u Sanski Most ,ocekujem barem bod ali i sva tri boda.
Nego ko je onaj degen sto psuje Ibrakovicu dok je bio u lozi, pa ono treba protjerat jbt. katastrofa kakvi se likova ima za ne povjerovati.
Nego ko je onaj degen sto psuje Ibrakovicu dok je bio u lozi, pa ono treba protjerat jbt. katastrofa kakvi se likova ima za ne povjerovati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vrijeme je da se na strani uzmu bodovi,ako izgubimo i u Sanskom Mostu treba razmisljat da od PL nema nista,pa vidite ljudi da gracanica nema poraza,namjesta im se na sve strane.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
mislim da kad Stana dobije pravo nastupa da ce to biti druga i puno bolja Sloboda ... ne znam ljudi ja sam optimista iako sam cuo da Jedinsvo ima vec zavrsene neke bodove sa strane , vec se ogovara uveliko !!! Nasim igracima treba podrska , a ne psovke kao danas upucene igracima od pojedinaca , TZ glupana , luzera ... !!
treba podrzati trenera i igrace jer to je ono sto mi imamo trenutno , da smo imali milione , mali bi i bolji sastav i sudije na svojoj strani ... ovako OSTAJU NAM SAMO DLANOVI I GLAS DA PODRIMO , nismo u situaciji da pljujemo po nasim igracima i treneru vec u 3 kolu !!!
slazem se igra je losa , ali bolje losa igra i bodovi , nego dobra igra i poraz ( sto je znalo biti slucaj )
treba podrzati trenera i igrace jer to je ono sto mi imamo trenutno , da smo imali milione , mali bi i bolji sastav i sudije na svojoj strani ... ovako OSTAJU NAM SAMO DLANOVI I GLAS DA PODRIMO , nismo u situaciji da pljujemo po nasim igracima i treneru vec u 3 kolu !!!
slazem se igra je losa , ali bolje losa igra i bodovi , nego dobra igra i poraz ( sto je znalo biti slucaj )
taj degen je kao sto sam maloprije napiso pozegafukara87 je napisao/la:Dobro smo danas pobijedili ali stvarno je bila losa igra nasih momaka, ali kako god bitna je pobjeda i sad lagano u Sanski Most ,ocekujem barem bod ali i sva tri boda.

slazem se sa SCUDETOM , ono danas je velika sramota i vjerujte dobro igraci sa strane hoce da igraju za SLOBODU , pritisak sa tribina je nevjerovatan , jako je tesko igrati na Tusnju kad ti neko 90min psuje majku , djecu itd kao gore pomenuti dvojac OD kojih je jedan napao Ibrakovica danas . Takvi likovi tipa Fazle su i unazadili SLOBODU ... i vec sad kvare dobar ambijent i stvaraju nerovozu na terenu
scudetto je napisao/la:bitna je pobjeda danas a igra ce doci da je samo izgurat ovu polu sezonu pri vrhu i onda se adekvatno pojacati i imat cemo lijepe sanase za povratak iako mi samo o povratku razmisljamo mada bice pravo zaebano doci prvi do cilja...
pa đe fazla ...nije valjda da ne dolazi na utakmice...i to bas sad kad nema njegovog ljubimca Mujkića

ma da ima kakvo osiguranje odma dato izvede
danas ga moje usi ne cuse hvala bogu i da zavrsimo sa ovim i slicnim bolidima vratimo se temi, znaci u SM samo hrabro i u kost jer drugacije haman u ovoj ligi i ne mozes pogotovo na gostovanjimaKulin je napisao/la:scudetto je napisao/la:bitna je pobjeda danas a igra ce doci da je samo izgurat ovu polu sezonu pri vrhu i onda se adekvatno pojacati i imat cemo lijepe sanase za povratak iako mi samo o povratku razmisljamo mada bice pravo zaebano doci prvi do cilja...
pa đe fazla ...nije valjda da ne dolazi na utakmice...i to bas sad kad nema njegovog ljubimca Mujkića![]()
????RUDARSKA2 je napisao/la:mislim da kad Stana dobije pravo nastupa da ce to biti druga i puno bolja Sloboda ... ne znam ljudi ja sam optimista iako sam cuo da Jedinsvo ima vec zavrsene neke bodove sa strane , vec se ogovara uveliko !!! Nasim igracima treba podrska , a ne psovke kao danas upucene igracima od pojedinaca , TZ glupana , luzera ... !!
Od onih protesta (kad smo bili pred raspadom kluba) smo rekli:
- hoćemo da se igra nogomet, znači nema kupovanja utakmica i ostalih malverzacija pa i pod cijenu ispadanja u kantonalnu ligu
- hoćemo da domaći igrači čine većinu u ekipi
Ispunjena su oba zahtjeva. Sa sigurnošću mogu reći da od tada nije dogovorena ni jedna utakmica (u ovih 8 mjeseci), a mislim da se ni neće u narednom periodu ! Ekipa je jaka i sigurno mogu sa svakim igrati ravnopravno.
Uostalom, u Bihaću sve sve brzo sazna, pa tako bi i to da ima nekih namještanja ( kad se u PL namještalo, čitav Bihać je bio po kladionicama, ali to nije nešto čime se treba ponositi

Ako misliš na ove kantonalne "derbije", tu je isti slučaj kao i sa vašom prošlom utakmicom, nema bodova lako !
P.S.
Čestitam na pobjedi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dado82 je napisao/la:svaka cast jedini realan sa komentarima,sa ovom igrom nema sanse da na gostovanju iscupamo igdje bod,gdje treba zapeti 150% u ovoj ligiMakeTZ je napisao/la:Ljudi imaju pravo iskazivati nezadovoljstvo, igra je katastrofalna.
de se ti momak izjasni ili kad vec zelis da da petljas onda se saberi

dobro fizicki spremni u Gracanici nisu mogli hodati, a u Krajini nema bodova:)))) tu cete vidjeti osrinu zvanu krajiska krv
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da se nadovezem za psovanje majki.NE PODRZAVAM psovanje majke ibrakovicu,ali itekako podrzavam psovanje majke semiru musicu(kojem je doticni danas psovao majku)pa dokle ce vise babini sinovi igrat ebemu majku u pi...pa i treba im psovat i prijetit (ne Ibrakovicu)nego ostalim da znaju da nemaju pravo da se igraju sa institucijom zvanom SLOBODA.sto se tice sastava gore po meni bi trebalo izgledat ovako
Smigi-Babala-Jackson
Mesic
to bi mi onako extra izgledalo dok se Stana ne vrati
Smigi-Babala-Jackson
Mesic
to bi mi onako extra izgledalo dok se Stana ne vrati

-
- Interni moderator
- Kontakt:
lose,prelose...nije problem za domace pobjede...na strani se uzimaju bodovi za ulazak u miki maus ligu...a mi te snage sa ovom igrom nazalost nemamo..ovo je trenutno ekipa za domace pobjede i poneki bod sa strane...vidjet cemo u sanskom mostu gdje smo...naravno,tu podrazumjevam da se za razliku od one stoke od kvazi igraca u gracanici moze igrat...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:lose,prelose...nije problem za domace pobjede...na strani se uzimaju bodovi za ulazak u miki maus ligu...a mi te snage sa ovom igrom nazalost nemamo..ovo je trenutno ekipa za domace pobjede i poneki bod sa strane...vidjet cemo u sanskom mostu gdje smo...naravno,tu podrazumjevam da se za razliku od one stoke od kvazi igraca u gracanici moze igrat...
staragarda jedan od najvecih navijaca SLOBODE u TZ , veliko postovanje brate . ostavi mi svoj br na PP .
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas kao sto si rekao, mnogo vise treba za prvo mjesto i PL.staragarda je napisao/la:lose,prelose...nije problem za domace pobjede...na strani se uzimaju bodovi za ulazak u miki maus ligu...a mi te snage sa ovom igrom nazalost nemamo..ovo je trenutno ekipa za domace pobjede i poneki bod sa strane...vidjet cemo u sanskom mostu gdje smo...naravno,tu podrazumjevam da se za razliku od one stoke od kvazi igraca u gracanici moze igrat...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Iskreno očekujem 3 boda u Banovicima i 3 boda u Lukavcu i to je 6 bodova, a sad valjda negdje jos uzmem 3 boda ili po neki bod pa vidjet cemo, liga je tek pocela. Nadam se barem bodu sad u Sanskom Mostu.
Nego znal neko sta ce bit sa Nikolicem i Ahmetovicem ? sa ovim Nikolicem vazda neki problemi oko papira
Mesic ako bude onako igrao treba ga stavit na klupu.
Nego znal neko sta ce bit sa Nikolicem i Ahmetovicem ? sa ovim Nikolicem vazda neki problemi oko papira

Pa Mesic citav zivot tako igra, nezainteresovano 

Ima srece sto nema neke konkurencijekavaz_ je napisao/la:Pa Mesic citav zivot tako igra, nezainteresovano

- Probisvjet
- Kontakt:
Nama sada trebaju borci, a ne manekeni.kavaz_ je napisao/la:Pa Mesic citav zivot tako igra, nezainteresovano
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.