muhamedhulk je napisao/la:
jao jao samo kazem da sacekamo petak. mi znamo info pausalno, tan i njegovi ljudi znaju sve u milimetar, sta se desava u Klubu, i ne sumnjam da ce izabrati najbolje za Klub. nase vodje su se pokazale nesposobnim za vodjenje sportskog dijela Kluba - ako mi to vidimo odavde, onda zamisli kako to vidi neko ko je zaduzen od strane tana da provjeri sta i kako se radilo?
Druze, dino ti je alfa i omega u klubu! On je taj koji je prodao duljevica! On je taj koji se pita za sve! On je taj koji ce i tana preveslat za licnu korist! On je kuga veca i od ibrakovica!
Zivi bili pa vidjeli sta ce bit na taj veliki petak, al evo unaprijed da ti kazem, JEDNO VELIKO NISTA! Rotacija fotelja, mazanje ociju navijacima, spinovanje.
Ne znam sta vise ocekujete kiji qurac!
Ako su syebali sve sto se moglo syebat do sad, vi ocekujete da postanu genijalci i odjednom pocnu vuc prave poteze.
Da su to postali nama sad trener ne bi bio Hurtic vec Slavko Petrovic. Dakle, nisu postali genijalci. I dalje su retardi koji pojma o fudbalu nemaju, ali su alfa i omega u klubu.
Zivim za dan kad ce kuga otici iz kluba. selimovicu kantardzicu kusturica! IZDALI STE!!!