PipiDugaCarapa je napisao/la:"Hej momci u plavom imam lošu vijest, ove godine ispada klubova šest."
Boli nas ku.rac.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Morao sam...wobly92 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:"Hej momci u plavom imam lošu vijest, ove godine ispada klubova šest."
Boli nas ku.rac.![]()
![]()
NKMramor je napisao/la:Morao sam...wobly92 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:"Hej momci u plavom imam lošu vijest, ove godine ispada klubova šest."
Boli nas ku.rac.![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHHAHA dobar dobar
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
20.000KM Dino pozuri! Poslan mail FK Sarajevo. Jos se ceka odgovor. Poslovnost 0.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Odustali su i od zajebancije, ugasice ih Tan kao komsija Sudo granapProbisvjet je napisao/la:20.000KM Dino pozuri! Poslan mail FK Sarajevo. Jos se ceka odgovor. Poslovnost 0.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Kako pade Veselinović, kao onaj igrač Zrinjskog protiv Čelika? Al' nama se ne svira. 
- amazon
- Kontakt:
Do utorka da se opustimo

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Specijalnooo od Azmira za Dinu,amidžu,Ibraka i punca i sve pitare..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Azmir Husić dobio odgovor..
Dino Selimović: "Nauči se ponašati Azmire, nisam ja s tobom kamione vozio!"
Sablja: "Pozdravio bih goste i da hairli dođu kući!"

Sablja: "Pozdravio bih goste i da hairli dođu kući!"
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je vozio dnevnicom bi to riješio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Azmir Husić dobio odgovor..
Sablja: "Pozdravio bih goste i da hairli dođu kući!"![]()
Pare vratiiii Dinoooo...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zabrinuo sam se za tebe. Razmišljam nešto, nije mu valjda zuhdija čeku spremio..High je napisao/la:
Ispalijao sam Zuhdiju. Sav je pomodrio. Zapamtio je bugarske kišobrane.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zabrinuo sam se za tebe. Razmišljam nešto, nije mu valjda zuhdija čeku spremio..High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mora da ti je jedan takav Aleksandrov poklonio, niste ga dzaba po Ferhadiji ganjali.High je napisao/la:
Ispalijao sam Zuhdiju. Sav je pomodrio. Zapamtio je bugarske kišobrane.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Na Tusnju spremna platforma na istoku, Mulalic moze rahat voditi utakmicu kao majmun na precki 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Miran budiSRSlavinovici je napisao/la:Na Tusnju spremna platforma na istoku, Mulalic moze rahat voditi utakmicu kao majmun na precki
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Što bi Fatmir rekao, zamisli ti to da postojiš 100 godina i drugi te palijaju. 
Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte 
Agentura
Agentura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.