Nisam čitao ovo, mislim znao sam da su priajtelji iz djetinjstva, sa obzirom da ovaj ima cijelu pjesmu praktično posvećenu Afflalu
Kad ti ovako dobra pjesma nije dovoljno dobra da se nađe na albumu, tačnije da bude samo bonus
Moderator/ica: insider
Nisam čitao ovo, mislim znao sam da su priajtelji iz djetinjstva, sa obzirom da ovaj ima cijelu pjesmu praktično posvećenu Afflalu
imao sam nekad želju da budem ozbiljan jutjuber ali srećom nisam krenuo tim putemmiki_92 je napisao/la:sta fali, nek uzimaju pare na budalama
Sta se ovaj magarac dernja?DANTES je napisao/la:
Znak ozdravljenja drzave ce biti kad se seljaci budu raspravljali oko ski-skakaca Kasaija. On ce vjerovatno i tada skakati.Hendo je napisao/la:Pratim pažljico na fb, seljak iz Kamenice kod Zvornika se svađa sa seljakom iz Gračanice kod visokog zbog sudije Kasaija.
I čudimo se što nam država nije dobra.
Ma čini ti se... Čak je i Vanimy rekao da neće i krenuo u priču i kaže e jbg evo i ja sam... Bar je priznao.Gunner4 je napisao/la:Sta se ovaj magarac dernja?DANTES je napisao/la:
Dobro je pa da on na osnovu djevojcice ne skuplja suskrajbere.
? са GT-I9300 уз - &
Puno zdravije je kad se svadjaju zbog Erdogana i Trumpa.Hendo je napisao/la:Pratim pažljico na fb, seljak iz Kamenice kod Zvornika se svađa sa seljakom iz Gračanice kod visokog zbog sudije Kasaija.
Početak majaKawhi je napisao/la:Kad je?Bosniacum Lilium je napisao/la:Kavaje, idemo na koncert Ace Lukasa. No me interesa.
Politikom se druže svako mora baviti, to je jedna od najbitnijih nauka danas. Kada se ne baviš politikom, onda će se drugi baviti. U zadnjih 100 godina znamo kako je to.jasmin10 je napisao/la:Puno zdravije je kad se svadjaju zbog Erdogana i Trumpa.Hendo je napisao/la:Pratim pažljico na fb, seljak iz Kamenice kod Zvornika se svađa sa seljakom iz Gračanice kod visokog zbog sudije Kasaija.
totalno....artemis77 je napisao/la:Podsjetila me ova glupost s ovom djevojcicom na jedan dio tarzanijinog clanka. Nesto je bilo u fazonu za ljude koji komentarisu "haha ne zna koji je glavni grad Srbije" i tako zadovoljavaju svoj ego jer su bolji od nekog. Lako je bit pametniji od amebe. Nazalost ovdje su ljudi pokazali da su gluplji od tog djeteta.
Ja koliko znam Njemačka je superiorna i to dobro u segmentu života.Hendo je napisao/la:Pratim pažljico na fb, seljak iz Kamenice kod Zvornika se svađa sa seljakom iz Gračanice kod visokog zbog sudije Kasaija.
I čudimo se što nam država nije dobra
to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.