FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ti si mi puno bolji. Vidim poceo si dizati hajku na upravu vec nekoliko dana. Vodi ga kuci ako ti je dobar. Bedevija obicna, najgori igrac koji je bio na toj poziociji, cak je Dino Muharemovic bolji od njega u jos goroj situaciji od ove trenutne. Ti mozes svaki dan napisati da situacija nije najbolja, da je uprava losa i slicno. Jel ti neko nesto rekao?
Da ponovim, najveca bedevija trenutno u Zelji. S njim ne bi ipotpisao ugovor jer za njega niko ne bi dao pola marke. Isplatit mu sta je po ugovor i nabit ga nogom.
Da ponovim, najveca bedevija trenutno u Zelji. S njim ne bi ipotpisao ugovor jer za njega niko ne bi dao pola marke. Isplatit mu sta je po ugovor i nabit ga nogom.
možemo se mi ne slagati o njegovom igračkom doprinosu. ali kakav je da je, ne daje mu pravo da se ponese kako se ponio. a to kako se ponio - opet nije važnije od višeg cilja...
S obzirom da se u savezu ku.rce, neka igraju bez nas tekmu.
Jes al Dino Muharemoviv nikom nije valjao iako je bio kostolomac. Al zato vam je Culum valjao. Dino glavom na kopacku isao, i sad bi nam valjao.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Citao sam juce Oslobodjenje, i skontao sta Ligata pokusava i pravi se pametan. Pa iste se price prosipaju po forumima.
On bi da suspenduje upravu, i on ce se pitati ko ce njih suspendovati. Vise mi imamo neprijetalja izmedu nas, ma mi smo sami sebi neprijatelji. Jedva se doceka nesto da se pljuje po medijima.
I posto nisu upuceni ni u sta bolje, da pisu pametnije stvari. Sto sam rekao prije 10 dana, Antolovic bi mogao ici ako ne bude velika odsteta. Nek se raspitaju jel istina, reci ce im Eldar(drug iz kafane).
I posto nisu upuceni ni u sta bolje, da pisu pametnije stvari. Sto sam rekao prije 10 dana, Antolovic bi mogao ici ako ne bude velika odsteta. Nek se raspitaju jel istina, reci ce im Eldar(drug iz kafane).
Zadnja izmjena: BijeliLuk, dana/u 07 maj 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
da valja ne bi završio karijeru sa 23 godine. sad mu je tek 29, da valja igrao bi. a ćulum igra i to dobro.Minjore je napisao/la:Jes al Dino Muharemoviv nikom nije valjao iako je bio kostolomac. Al zato vam je Culum valjao. Dino glavom na kopacku isao, i sad bi nam valjao.
- Neandertalac
- Kontakt:
Previse likova kao sto si ti Bijeliluk@, koji su tu samo zato sto imaju korist. Previse je ova uprava dopustila da se pojedini likovi priblize klubu. Kada bude vakat pricat ce se o tome, sada nije, a svi vi vrlo dobro znate o cemu pricam, svi koji su imalo blize. Menadzeri, "investitori", navijaci itd. Tu pricu o pljuvanju tati i mami, meni je neces spocitavati, jel jasno, poltron!
Taj Hasanovic, sa kojim uzgred receno nikad kafe u zivotu nisam popio, je bod iza prvoplasiranog zajedno sa ostalima zasluzan za mjesto na tabeli, nase dijete, igra srcem bori se, zna koliko zna i nemamo boljeg trenutno. Pljuvati ga svaku utakmicu, skoro svaku utakmicu od strane navijaca Zelje je sramotno. Umjesto podrske dobije uvrede, kako bi se vi osjecali?
Taj Hasanovic, sa kojim uzgred receno nikad kafe u zivotu nisam popio, je bod iza prvoplasiranog zajedno sa ostalima zasluzan za mjesto na tabeli, nase dijete, igra srcem bori se, zna koliko zna i nemamo boljeg trenutno. Pljuvati ga svaku utakmicu, skoro svaku utakmicu od strane navijaca Zelje je sramotno. Umjesto podrske dobije uvrede, kako bi se vi osjecali?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hasanovic je igrac koji je spor i trom do bola, okretan ko doner, ali ne treba zaboraviti da u ovom momentu nemamo boljeg od njega, nemamo iskusnijeg od njega na toj poziciji, nije neki kvalitet ali se bori kao i svi ostali igraci, glupo je sad pred kraj sezone bilo kojeg igraca pljuvati i bilo bi neozbiljno sa naše strane da u sljedecim utakmicama ubacimo juniora Dinu Hasanovica umjesto Eldara jer momak nema iskustva u seniorskoj konkurenciji, pitanje je kako bi se snašao, a i Enis Sadikovic meni nije nešto za tu pozicju, mnogo je bolji na štoperu, bar meni. Mislim da ce se dosta pozitivnih stvari desiti u klubu u narednom periodu ali o tome svemu treba razmišljati na kraju sezone, sad se okrenut našoj sljedecoj utakmici protiv Veleža, probati u Mostaru doci do pobjede..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Upravo tako smori aldin, sad je eldo taj na kojem je pik kako nema dade, al niko ne vidi da ovu polusezonu igramo defanzivno neuporedivo bolje i to je takodzer velika zasluga elde koji igra dobro i koji je kao sto kažeš poginuo sam protiv borca na sredini al et moramo mi pljuvat po nečem tako smo navikli takva smo go.vna od ljudiNeandertalac je napisao/la:A nigdje veze. Sve rekla kazala. A situacija nije bas najsjanija oko ovih prodaja igraca, ali da vidimo zvanicne cifre pa cemo pricati. Ko, kako i koliko.Virtu4l je napisao/la:Najgore je kad ti ovako super i pile bace udicu
Bijeli Luk@ smori hajkom na Hasanovica, na jednog od standardnijih u ekipi koja poraza u proljece nema. Svi zasluzni samo on nije, treba ga mijenjati jer je eto hudnik trazio pare, neke. Kakav idiot.
I onda mu se pridruzi par objektivnih i vrsnih poznavalaca fudbala, jer dao je tri losa pasa, i trci ko curica. Fuj.
Sam drzao sredinu proti Borca. Znaci sam u sredini 70 minuta, radi sve, pogino momak. Jok, hajmo mu hebat mater.
Kako to nesposbna uprava, uprava bez marke, obezbjedila licencu? Svi fol vole Zelju, vole doci na zapad, folirat se i glumit navijace, prijatelje. Niti sam rekao da ova uprava radi dobro, niti mislim da su najbolji ali mi se povrca na te price, posebno po novinama.
Zadnja izmjena: BijeliLuk, dana/u 07 maj 2015, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
I sta je sad sa derbijem...necemo valjda pustit igrace da idu igrat za repku

=\_1921_/=
- Neandertalac
- Kontakt:
Svaka cast za svaki pozitivan potez, kapa dole. Situacije je teska i tesko je naci novce za sve troskove koje imamo. Kako se pare nalaze, i koliko ce nas to kostati, pokazace vrijeme. Nikada vise lesinara i interesdzija oko kluba nije bilo.
Dosta od mene na ovu temu, vuces me za jezik a ne zelim da nam se dusmani nasladjuju.
Dosta od mene na ovu temu, vuces me za jezik a ne zelim da nam se dusmani nasladjuju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I ti neki ljudi su vise dali para Zelji, sto neki mozda na zapadu ne plate ni 15 KM kartu. Mozda su losi ljudi, mozda nemaju pravo na neke stvari, ali nismo mi tu da sudimo, posebno ne po medijima. Da se jedva doceka da se napise tekste kako bi se popljuvala uprava iz licnih stvari(ili Boga pitaj cega). A podloga je Eldar, kao on neki igrac. Kakav je bolan on dao doprinos. Da nema Bajica, a sad Kokot i Djelmica, taj Hasanovic ne bi mogao zaustaviti moju nanu.
I da, pisao sam o igrackim kvalitetima Hasanovica, a ne da pisem o nebitnim stvarima na forumu zaista.
I da, pisao sam o igrackim kvalitetima Hasanovica, a ne da pisem o nebitnim stvarima na forumu zaista.
pošto vidim da nemaju namjeru dogovarati se sa nama oko ovih igraca, ne damo im da idu i mirna bosna 
Željezničar živimo !
To će biti mnogo teška odluka, jer jaka je veza između Želje i reprezentacije, naši igrači dominiraju u svim selekcijama i baš zato sam mislio da će savez uspjeti da nešto izvede na obostrano zadovoljstvo.invincible1921 je napisao/la:I sta je sad sa derbijem...necemo valjda pustit igrace da idu igrat za repku![]()
![]()
![]()
Amir nije dobio poziv, ali Memija i Beganović će izgleda propustiti derbi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a šta ako dobijemo veleža i ta tekma bude odlučivala o prvaku ??? samo tako ih pustit ?? Ma reci im ne mozete igrati i caoVirtu4l je napisao/la:To će biti mnogo teška odluka, jer jaka je veza između Želje i reprezentacije, naši igrači dominiraju u svim selekcijama i baš zato sam mislio da će savez uspjeti da nešto izvede na obostrano zadovoljstvo.invincible1921 je napisao/la:I sta je sad sa derbijem...necemo valjda pustit igrace da idu igrat za repku![]()
![]()
![]()
Amir nije dobio poziv, ali Memija i Beganović će izgleda propustiti derbi.
Željezničar živimo !
Svi mi koji pratimo Zelju vidimo koliko Hasanovic moze i koliko zna.Ono sto je tacno jeste da je on dosta spor, al' takodjer je igrac koji se bori i gine za nas grb.Tako da vecina navijaca to cijeni.Svi mi znamo da boljeg nemamo u trenutnom rosteru, tako da ne vidim razlog ovolikom "pljuvanju" po njemu.Ako pogledamo ovaj proljetni dio prvenstva mi smo primili samo 6 golova.U svemu ovome ima i Eldarove zasluge, tako da bih ja volio njega vidjeti i u narednim mecevima od pocetka.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
I ja sam tako razmišljao u početku, ali mi smo Željezničar, ne stoji nam da izmišljamo povrede igrača pa da se oni preko noći oporave kao što drugi rade....katakomba je napisao/la:a šta ako dobijemo veleža i ta tekma bude odlučivala o prvaku ??? samo tako ih pustit ?? Ma reci im ne mozete igrati i cao
Ovdje bi cijena koju ćemo platiti mogla biti preskupa, ali jbg, tako nam je....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa bar smo izasli u susret, htjeli se nagoditi, pronaci neko rjesenje, a oni glatko odbiju. e pa evo vam K***, da ste hiljadu puta repkaVirtu4l je napisao/la:I ja sam tako razmišljao u početku, ali mi smo Željezničar, ne stoji nam da izmišljamo povrede igrača pa da se oni preko noći oporave kao što drugi rade....katakomba je napisao/la:a šta ako dobijemo veleža i ta tekma bude odlučivala o prvaku ??? samo tako ih pustit ?? Ma reci im ne mozete igrati i cao
Ovdje bi cijena koju ćemo platiti mogla biti preskupa, ali jbg, tako nam je....
Željezničar živimo !
Klub mora da insistira da igraci ostanu, na kraju krajeva nismo ih duzni pustiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa, mavi, svrakino1921 i 19 gostiju.