FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po meni Guli ili Soldo.
Sretno Nidale
Sretno Nidale
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najbolje bi bilo da to bude Renato, jeste da je novi tu, ali iskustvo, kvalitet su na njegovoj strani ali i sa pojavom je lider ekipe. Sa druge strane opet defanzivcima ne bih davao traku jer očekuje se pritisak na sudije kad nas zajebbavaju pa im ide odmah žuti karton čim progovore. Dakle defanziva ništa. Vidim Guli je kapiten na pripremnim i to je rizično jer će dobit žuti čim priđe sudiji, a pogotovo ako se bliže utakmice protiv vicinih miljenika čitaj borac, zrinjski i željo. A šta će Guli jadan priđe Kazlagiću, Njegomiroviću, Jeliću šta oni znaju od engleskog mogu ga samo blijedo gledat. Beganović nije za kapitena, vezni red sterilan, nemaju autoritet neki tako da hajd ti sad tu budi pametan, daj je Rogi i nek šuti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:43Obzirom da je Celik prodat da pokrenemo novu diskusiju,koga ocekujete/bi voljeli kao novog kapitena
Djurickovic sto je bio prije njega takodjer otisao
Vjerovatno je to Guli jer je sljedeci za prodaju. Posle njega Mirza Mustafic, ionako ima gadnu narav, mogao bi fasovat crveni ali i nekom familiju spomenut od sudijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:43Obzirom da je Celik prodat da pokrenemo novu diskusiju,koga ocekujete/bi voljeli kao novog kapitena
Djurickovic sto je bio prije njega takodjer otisao

Potpisan novi ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom
FK Sarajevo s ponosom objavljuje da je potpisan novi, višegodišnji ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom, kapitenom svoje selekcije u Akademiji FK Sarajevo i reprezentativcem Bosne i Hercegovine. Vrban se istaknuo izuzetnim radom i zalaganjem, zbog čega je pozvan da se pridruži prvom timu na pripremama.
Ovaj dječak rodjen 19.9.2008. već nekoliko godina je član Akademije FK Sarajevo, a na nedavno odigranoj utakmici Omladinske lige prvaka postigao je gol protiv Trabzona.
Trener prve ekipe, Zoran Zekić, izjavio je:
- Radi se o izuzetno talentovanom igraču koji pokazuje ozbiljnost na terenu. Njegova posvećenost i profesionalnost u ovim godinama su na visokom nivou, a siguran sam da ga čeka sjajna karijera. Ovo je samo prvi korak.
Ovaj ugovor potvrđuje posvećenost FK Sarajevo razvoju mladih talenata koji su spremni postati važan dio budućnosti kluba.

FK Sarajevo s ponosom objavljuje da je potpisan novi, višegodišnji ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom, kapitenom svoje selekcije u Akademiji FK Sarajevo i reprezentativcem Bosne i Hercegovine. Vrban se istaknuo izuzetnim radom i zalaganjem, zbog čega je pozvan da se pridruži prvom timu na pripremama.
Ovaj dječak rodjen 19.9.2008. već nekoliko godina je član Akademije FK Sarajevo, a na nedavno odigranoj utakmici Omladinske lige prvaka postigao je gol protiv Trabzona.
- Radi se o izuzetno talentovanom igraču koji pokazuje ozbiljnost na terenu. Njegova posvećenost i profesionalnost u ovim godinama su na visokom nivou, a siguran sam da ga čeka sjajna karijera. Ovo je samo prvi korak.
Ovaj ugovor potvrđuje posvećenost FK Sarajevo razvoju mladih talenata koji su spremni postati važan dio budućnosti kluba.
-
- Kontakt:
Cestitke Fk Sarajevo i Nidalu. Ispravan put kojim treba ići u budućnosti.
Ovo je ozbiljan transfer, najozbiljniji zadnju deceniju iz PL.
Mali je jos zelen ali npr evropu je odigrao kapitenski,definitivno ima potencijal da bude vrhunski igrač posebno jer je otišao u ozbiljan klub koji je u vrhu francuskog fudbala i koji zna napraviti i prodat igraca,.. Nisu ga dzaba kupili i fine novce dali.
Ako se ispravno razvije, konacno bi i repka mogla dobiti štopera koji lici na stopera na duze staze.
Ovo je ozbiljan transfer, najozbiljniji zadnju deceniju iz PL.
Mali je jos zelen ali npr evropu je odigrao kapitenski,definitivno ima potencijal da bude vrhunski igrač posebno jer je otišao u ozbiljan klub koji je u vrhu francuskog fudbala i koji zna napraviti i prodat igraca,.. Nisu ga dzaba kupili i fine novce dali.
Ako se ispravno razvije, konacno bi i repka mogla dobiti štopera koji lici na stopera na duze staze.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- egocentrik
- Kontakt:
Ne bih volio na golmanu vidjeti kapitensku mozda Bubanja..
Sta je s Beganovicem niko ga ne spominje meni je on zahvalan i dobar igrac od kad je dosao nijednu utakmicu nije preko k odigrao poprilicno je konstantan i nepravedno zapostavljen igrac
Sta je s Beganovicem niko ga ne spominje meni je on zahvalan i dobar igrac od kad je dosao nijednu utakmicu nije preko k odigrao poprilicno je konstantan i nepravedno zapostavljen igrac
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
U jednom intervjuu je spomenuo kako je fasciniran kadetom iz akademije i poprilicno sam siguran da je to bio VrbanBigZlatan je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:01Potpisan novi ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sretno Nidal!
Je li 2M € i plus 15% od narednog?
Je li 2M € i plus 15% od narednog?
Nek se Celik pokaze tamo pa da im tusnemo Gulija za 5 mil eura na ljeto

-
- Kontakt:
Mene se jedinonon svidja,pisao sam prije bas aktivan na terenu,nema straha a tek mu je 16 godina.egocentrik je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:05U jednom intervjuu je spomenuo kako je fasciniran kadetom iz akademije i poprilicno sam siguran da je to bio VrbanBigZlatan je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:01Potpisan novi ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom![]()
S obzirom na godine, odigrao je super. Ne znam šta očekuje raja, da bude ko Yamal…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:17Mene se jedinonon svidja,pisao sam prije bas aktivan na terenu,nema straha a tek mu je 16 godina.egocentrik je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:05U jednom intervjuu je spomenuo kako je fasciniran kadetom iz akademije i poprilicno sam siguran da je to bio VrbanBigZlatan je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:01Potpisan novi ugovor sa 16-godišnjim Vrban Kenanom![]()
-
- Kontakt:
Ko je taj sto iz Rijeke dolazi?
-
- Kontakt:
Ma ljudi gledaju povrsno kao i za Celika,ocekuju da igraju bez greske sto nikad nije bilo realno niti ce biti sa 16 ili 18 godina. Hoces mladog igraca onda moras da trpis 101 gresku.tabba77 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:20S obzirom na godine, odigrao je super. Ne znam šta očekuje raja, da bude ko Yamal…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:17Mene se jedinonon svidja,pisao sam prije bas aktivan na terenu,nema straha a tek mu je 16 godina.egocentrik je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:05
U jednom intervjuu je spomenuo kako je fasciniran kadetom iz akademije i poprilicno sam siguran da je to bio Vrban
Vrban je blizi rodjak malog Alajbegovica iz Bayera. Yebena genetika izgleda 
Po meni novi kapiten treba biti Beganovic !
Po meni novi kapiten treba biti Beganovic !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Guliša ili Began kapitensku
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Meni malo glupo da svakih pola godine, godinu mijenjamo kapitena jer nam se kapiteni prodaju. Daj kapitensku neko ko će ostati narednu sezonu.
Sretno Nidale, hvala ti za sve, aBd da u liverpulu zaigras
Svani nedjeljo! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da je iz nekog Immergeila ovdje bi bio vrhunski talent, bilo bi - sa toliko godina kapiten, vec toliko utakmica u prvoj postavi itd itd. Englezi svakog svog Panja hvale na sva usta, cim uputi precizan pas vrijedi 50milki. Mi sve sto je domace ismijavamo. Sretno Majstore da te zdravlje posluzi i potpises za Liverpool abd
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: alacious, benko21, mosarajvosa83, Proximic, ubipara i 62 gosta.