xbox je napisao/la:Ahmetovic i Hodzic da su bilo gdje drugo otisli bilo bi opet uprava ne valja. Sad i kad su kod nas opet ne valja. Vama ne noze niko ugoditi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- prdimahovina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
" srce na teren i pamet u glavu "
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sto je Fazlija u strijeljastvu to je Melunovic u fudbalu... Al pusti njeg, zamisli da nam se vrate Said i Komazec uh uh...Fudo je napisao/la:Taman da imamo snajperistu sa 11 metaraMouse je napisao/la:Melunovic vidjen danas u gradu...
1946~
Al' ce biti ovih tuzlaka u ekipi Bekici, Ahmetovic, abd i Said, jest da je iz Zvornika al u Tuzli zivi. 
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobrodosao Ahmetovic! Nije rang kao Benko, ali nije ni krampa kao recimo Kramar. Dobra zamjena Benki (nadam se da ostaje).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hvala pasa na odgovoru uz benku imamo sigurno dobrog i kvalitetnog napadaca visinu ima i sve ostalo sto bih ja rekao nas bosanski " ibra"ThrillerHz je napisao/la:Timski igrac sa ogromnim iskustvom, igrao u Ruskoj Ligi dugo godina, u Slobodi bio kljucni igrac, ali na polusezoni nije htio da produzi ugovor pa je prebacen na klupu i po meni je to velika greska koja je kostala slobodu oba trofeja... Ukoliko budemo igrali s 2 napadaca, ovaj drugi napadac ce imati ogromnu korist od Ahmetovica jer je visok, zna primit, zagradit i spustit loptu, ima dobar pas, a i zna gol pogodit... ukratko poslije Benke najbolji napadac ligesarajlija je napisao/la:Kakav je ovaj ahmetovic u par recenica da mi neko pojasni hvala?, sem da znam da je igrao u slobodi ?
04.10.2009 !!
- bordoakapitar
Ako ne otjeraju Benku, ne bi nikoga iz lige. Stavljao bih malog Catakovica pa i Veladzica s njim. Radije bih Komazeca vratio nego bilo koga iz lige...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Almir Hurtić u intervju za portal 'Fokus': “Ono što je sigurno jeste da ćemo imati kvalitetan tim za iduću sezonu. Rano je još da baratamo s imenima, ali kvalitet za sami vrh ćemo sigurno imati."
(Izmjene u igračkom kadru): “Benki ugovor ističi u januaru, i nismo toliko neozbiljni da započeno sezonu s napadačem koji na polovini prvenstvene utrke može da ode bez dinara obeštećenja. A, on želi da ide vani. Što se Duljevića tiče, njegov kvalitet je neupitan, pokazao je to i u posljednje dvije utakmice u dresu reprezentacije BiH. Mnogi se slažu, pa i Hurtić, puno više nego u većem dijelu prošle sezone u dresu Sarajeva. Haris se zasitio ove lige, to je evidentno. Njegov kvalitet je neupitan, to se najbolje vidi u nastupima za državni tim. Vrlo je moguće da će nas na ljeto napustiti, naravno, uz adekvatno obeštećenje."
(Vizija i plan za budućnost): “Imat ćemo 26 igrača pod ugovorom iduće sezone, od toga tri golmana. Sedam superkvalitetnih igrača s jakom plaćom, te 10 igrača koji su proizvod Akademije FK Sarajevo. Ostatak tima činit će igrači koji imaju potreban kvalitet za Premijer ligu BiH. U budućnosti Sarajevo će se sve više oslanjati na igrače iz svoje Akademije. To je jedini ispravan put."
(Izmjene u igračkom kadru): “Benki ugovor ističi u januaru, i nismo toliko neozbiljni da započeno sezonu s napadačem koji na polovini prvenstvene utrke može da ode bez dinara obeštećenja. A, on želi da ide vani. Što se Duljevića tiče, njegov kvalitet je neupitan, pokazao je to i u posljednje dvije utakmice u dresu reprezentacije BiH. Mnogi se slažu, pa i Hurtić, puno više nego u većem dijelu prošle sezone u dresu Sarajeva. Haris se zasitio ove lige, to je evidentno. Njegov kvalitet je neupitan, to se najbolje vidi u nastupima za državni tim. Vrlo je moguće da će nas na ljeto napustiti, naravno, uz adekvatno obeštećenje."
(Vizija i plan za budućnost): “Imat ćemo 26 igrača pod ugovorom iduće sezone, od toga tri golmana. Sedam superkvalitetnih igrača s jakom plaćom, te 10 igrača koji su proizvod Akademije FK Sarajevo. Ostatak tima činit će igrači koji imaju potreban kvalitet za Premijer ligu BiH. U budućnosti Sarajevo će se sve više oslanjati na igrače iz svoje Akademije. To je jedini ispravan put."
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eh ovako, da bacim i ja komentar u vezi prvog pojačanja.
Više sam zadovoljan, nego nezadovoljan, nije loše ako će ostati Benko, bili bi solidan tandem njih dvojica.
S obzirom kakvu ekipu imamo, ovo je odlično pojačanje.
Da se radilo kako je trebalo i da nisu maximalno srozali ekipu, Ahmetović bi sigurno bio dobar sa rotacije, ovako odlično pojačanje.
Pratio sam Ahmetovića, u prvom dijelu sezone je bio fantastičan i tad ste ga, većina, pljuvali naveliko, bez razloga. Drugi dio sezone je dosta lošije odigrao, čak dosta utakmica je bio na klupi.
U suštini, nije loš igrač, napadač kakvog odavno nismo imali tj. da je visok i da dobro barata sa loptom.
Eh sada, ako ovakvi igrači budu svrstani u one "najkvalitetnije" i najplaćenije, imat ćemo ekipu za vrh tabele, Evropa realna, ali za titulu ili kup, teško, može ako se baš bude imalo sreće i da se često rezultati poklope. Naravno, nerealno je za sljedeću sezonu očekivati trofej, jer treba promjeniti cijelu ekipu.
Bilo bi odlično kada Ahmetović ne bi spadao u grupu 7 najkvalitetnijih i najplaćenijih igrača, ali vidjet ćemo, nadam se.
I da, ne treba se čuditi i radovati na činjenici da se doveo igrač od ekipe koja je bila bolja prošle sezone, koja nas je razvalila u međusobnim omjerima i koja je izborila Evropu. Naravno, svi igrači iz Slobode, Radnika ili Čelika bi više volili igrati u Sarajevu, Želji, Zrinjskom ili Širokom, bez obzira na to da imaju jaču ekipu od ova 4 nabrojana kluba.
Više sam zadovoljan, nego nezadovoljan, nije loše ako će ostati Benko, bili bi solidan tandem njih dvojica.
S obzirom kakvu ekipu imamo, ovo je odlično pojačanje.
Da se radilo kako je trebalo i da nisu maximalno srozali ekipu, Ahmetović bi sigurno bio dobar sa rotacije, ovako odlično pojačanje.
Pratio sam Ahmetovića, u prvom dijelu sezone je bio fantastičan i tad ste ga, većina, pljuvali naveliko, bez razloga. Drugi dio sezone je dosta lošije odigrao, čak dosta utakmica je bio na klupi.
U suštini, nije loš igrač, napadač kakvog odavno nismo imali tj. da je visok i da dobro barata sa loptom.
Eh sada, ako ovakvi igrači budu svrstani u one "najkvalitetnije" i najplaćenije, imat ćemo ekipu za vrh tabele, Evropa realna, ali za titulu ili kup, teško, može ako se baš bude imalo sreće i da se često rezultati poklope. Naravno, nerealno je za sljedeću sezonu očekivati trofej, jer treba promjeniti cijelu ekipu.
Bilo bi odlično kada Ahmetović ne bi spadao u grupu 7 najkvalitetnijih i najplaćenijih igrača, ali vidjet ćemo, nadam se.
I da, ne treba se čuditi i radovati na činjenici da se doveo igrač od ekipe koja je bila bolja prošle sezone, koja nas je razvalila u međusobnim omjerima i koja je izborila Evropu. Naravno, svi igrači iz Slobode, Radnika ili Čelika bi više volili igrati u Sarajevu, Želji, Zrinjskom ili Širokom, bez obzira na to da imaju jaču ekipu od ova 4 nabrojana kluba.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
pa Ahmetovic spada u grupu PL a Said spada u grupu 7 najkvalitetnijih 
Pyro is not a crime !
Dzemaludin Berberovic u kategoriji akademaca. 
- franklampard8
- Kontakt:
Gdje si to vidio?BosnianKingdom je napisao/la:Sad mi je Ahmetovic malo draži,čim sa vidio da je uzeo 9ku
1946
Nije tacno, zaduzio je dres s brojem 24.
Lakoste je napisao/la:Dzemaludin Berberovic u kategoriji akademaca.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je nosio 24 prije Ahnetovica?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Benko vidjen danas kod runde u pekari
Lakoste je napisao/la:Al' ce biti ovih tuzlaka u ekipi Bekici, Ahmetovic, abd i Said, jest da je iz Zvornika al u Tuzli zivi.
Jos da je dovesti Ordagica i taman bi bilo.
Sto se tice Ahmetovica super igrac,a da nam dođe Ibrahimovic jedno 30% bi mu ovde manu našlo.
Sto se mene tice Merso dobro nam došao.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jun 2016, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kobe Bryant.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je nosio 24 prije Ahnetovica?
on je akademac u glaviadem993 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Dzemaludin Berberovic u kategoriji akademaca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
[emoji85] [emoji86] [emoji87]Lakoste je napisao/la:Kobe Bryant.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je nosio 24 prije Ahnetovica?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], Hamagara, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Vanja8 i 42 gosta.