FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Thorin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Thorin » 15 apr 2013, 14:43

Mah, taman da ga cijelog otkupe kakve koristi Inter ima od toga.. Jedino ako cika Moratti odvoji koji milioncic pa ulozi, u sto cisto sumnjam..

Povezivamo se sa Islom opet :roll:
Nezz je li odigrao 5 utakmica za manji klub iz Torina i treba da nam bude pojacanje :oops: jos plus izabrao njih prije nas proslo ljeto.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 15 apr 2013, 18:16

Spremite vazelin! Nisam siguran hoće li trebati vama ili nama, ali spremite! :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 apr 2013, 22:18

Zeman je napisao/la:Spremite vazelin! Nisam siguran hoće li trebati vama ili nama, ali spremite! :mrgreen:
Navikli smo se ove sezone, ulazi glat i bez vazelina.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2013, 22:33

Može Isla.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 apr 2013, 23:01

Icardi i Ibarbo uz Milita,Palacia i Longa bi bili odlicni..na centru Guarin,Paulinho i Kovacic,,zamislite nesto ovakvo(moju omiljenu 4-3-3 formaciju):

_____________Handanovic_____________
__J.Zanetti____Ranocchia__Juan Jesus__Pereira__
____Guarin______Kovacic____Paulinho_____
__Ibarbo_______Milito(Icardi)___Palacio____

Ja bih ipak ostavio jos jednu sezonu Alvareza jbg,nije on mensecini tolko los,samo izgleda mu vise odgovara pozicija alla Robben,,a ove Silvestre,Jonathan,Nagatomo,Mudingayi,Rocchi,Cassano,Stankovic,lijepo se zahvalit i nogirat,Stankovicu dat nek se igra sa kakvom djecom,,Jedino probat uvalit kako Schelotta Torinu i dovest Ogbonnu
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 apr 2013, 23:12

To ti Ado ozbiljno racunas na Zanettija i Pereiru za narednu sezonu?

Svaka cast argentincu (legenda je i nebrojeno puta je dokazao koliko je dobar), ali se i ove sezone vidjelo da ne moze uvezati dvije dobre utakmice, pogotovo kad je malo tezi raspored. Tako da ga ne vidim kao prvu opciju i naredne godine.

A Pereira je po meni veliki kloc. Najozbiljnije. Smatram ga malo boljom kopijom Grygere.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 15 apr 2013, 23:22

Pereira jeste los i ne znam bas da se na njega moze racunati u narednoj sezoni los je jednostavno Yuto je za njega premija :D sto se tice Schelotta u onim utakmicama sto je ulazio sa klupe pokazao je pune vise za 20-ak minuta nego neki igraci za utakmicu i bio je jedan od bolje ocijenjenih igraca ne znam da se pitam ja bi mu dao jos sansu da se dokaze nekako mi drag igrac pogotovo nakon onih suza poslije gola i onog sa Atalantom :D :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 apr 2013, 23:25

jbg Zanetti nece nikad otic dok ga neko ne podere skroz na skroz il ce da obori rekord u Serie A,Maldini mu bjezi tih nekih 46 utakmica,a ako ih ima jos 10 znaci tih 36 ce odigrati jos pa na silu ako treba,,Pereiru moraju otkupit,a ako ga otkupe,mora igrat,sta ce drugo sa njim,,prije ce poslat Nagatoma nego njega,ovom bar nije nista,ja ne znam je li se ikad lik povrijedio a trci ko lud,nekako mi je vise ratnicki od Yute i ima ljepsi cross od njega,jedino sto je Yuto brzi,,

slika
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 15 apr 2013, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 apr 2013, 23:25

SiamoNoi je napisao/la:Može Isla.
Ne moze.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 apr 2013, 23:33

evo popravio sam wikiju :mrgreen:

slika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 apr 2013, 23:34

adointer je napisao/la: _____________Handanovic_____________
__J.Zanetti____Ranocchia__Juan Jesus__Pereira__
____Guarin______Kovacic____Paulinho_____
__Ibarbo_______Milito(Icardi)___Palacio____
s ovim poluigračima 6.-7. mjesto ponovno plafon !
#Ausilio OUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 apr 2013, 23:42

ja mislim da ce Ranocchia igrat jos dosta vremena u Interu alla Materazzi,stavi mu desno Maicona pa ces da vidis kakav je,,,a ponavljam Pereiru moraju otkupit a igrac vrijedan(12? :roll: )miliona eura,budi siguran da ce da igra,,u Serie A po desnoj strani mi je Ibarbo nekako najbolji za povuc kontranapad,uz to mlad a i povisok je,a jos bitnije cijena mu ne bi trebala biti velika(a Morattiju mnogo bitna stvar),,ipak mi je bolji od Nianga :mrgreen: jbg volio bih i ja Lulica lijevo ili Hernanesa na centru al ne moze,,a zaboravih da ce i Campagnaro u odbranu zajedno sa Andreollijem,,tako da mozes eto Campagnara komotno umjesto Ranocchie ako ti se ne svidja hehe

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 15 apr 2013, 23:48

..................Batmanovic.................

Zanetti.....Campagnaro/Rano......JJ.......Pereira

....Guaro.........Kovačić......Nainggolan....

...Palacio..............................Sanchez

...............Icardi.........................

Sancheza na rate..ako ne, onda zadrzati Cassana pa on i Botta da pokrivaju tu poziciju..

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 apr 2013, 23:49

daj uozbiljite se,,,Sanchez u interu,,pa ko jos hoce da igra u ligi evrope,,ako i to ostvarite,,,

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 apr 2013, 23:54

ja molim Boga da se nikad u nju ne kvalifikujemo dok je ne promjene i ne bude vrijedna toga

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 apr 2013, 01:09

cini mi se da je perreira kupljen a ne posudjen

kad smo vec kod sastava
handanovic
zanetti-ranoccha-juan-nagatomo
guarin-kovacic-naingolan
alvarez-icardi-palacio

drugi sastav
Belec
Mbaye-campagnaro-andreolli-perreira
Obi-benassi-cambiasso
Cassano-milito-longo/botta

Vratit jos duncana i livaju a chivu, stankovicu, samuelu, rocchiu i ostalim nehljebovcima se zahvalit pa probat ovako izborit 3. mjesto..ugl. nevjerujem da ce dovest neko veliko pojacanje..bio bi zadovoljan sa icardijem i naingolanom, mozda jos kakav desni bek
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 apr 2013, 01:58

pa jest al nije jos placen,,sad ce morat

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 apr 2013, 08:46

tanka je to odbrana opet.
nagatomo i ranocchia su uljezi i kvalitetom bi trebali biti samo squad igraci jednog intera a nikako starteri. kvalitetan, iskusan stoper (od nekih 28 godina) koji bi dopunjavao nedostatke i neiskustvo isusovo i lijevi ili desni bek bi podigli tu odbranu na neki visi nivo. baciti udicu na povratak santona bi bio jako dobar potez i isao bi u korak s tim sistemom kupovanja mladih igraca kojeg uprava forsira (iako bi se tome dalo diskutovati).

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 apr 2013, 10:38

hau jes nou,neko ko izjavi da navija za Milan,budi siguran da se nece vratit u Inter :) normalno da je tanka,svaka je tanka kad se brani,,da bi odbrana bila dobra,moras imat napad dobar,centar dobar,,jer kad se neko brani nema vremena da te napada,,samim tim imas odbranu extra ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 apr 2013, 10:57

a cuj, razumijem ja osnove fudbala i jasno mi je kako odbrana i napad jedne ekipe funkcionisu ALI ako ti je jedan od stopera kiks igrac (sto ranocchia jeste) koji jednim potezom moze rjesiti utakmicu onda je to problem, zar ne? misljenja sam da ono sto je nekada bio burdisso u interu danas je to ranocchia, i jedina razlika je temperament tj talijan nema tu sklonost da prima crvene kartone zbog nekih gluposti ali sto se tice razmisljanja, citanja igre i same kvalitete kao stopera njih dvojica su tu negdje - odigraju jednu, dvije odlicne utakmice a onda te u sljedecoj kostaju bodova. burdissa ste se tako lahko rjesili a u ranocchiu imate toliko vjere . . . to mi nikada nece biti jasno. sto se tice santona, njegovih izjava i vaseg rivalstva ne mirisem to ni sekunde jer jedino pravo rivalstvo (barem sto se tice timova iz gornjeg doma talijanskog fudbala) je ono izmedju rimskih klubova. mislim, posudjujete jedni drugima igrace, razmjenjujete ih svaki drugi mercato i vama sad kao smeta sto je santon izjavio to sto je izjavio!? :mrgreen:
cinjenica je: santon > nagatomo, perreira.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []