Beledija je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:04Aha...igraju u srijedu poslije naše utakmice.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56Pa valjda je logicno ako igras dan prije ,da dan vise imas za regeneraciju ili ti odmor. Ako igraju sa nama u Subotu, ostaje im odmor Nedelja, Ponedeljak i Utorak, po meni tri dana, jer Srijedu igraju sa Zeljom. Ako igraju Petak sa nama, onda ostaje im odmor Subota,Nedelja,Ponedeljak i Utorak, kako god saberem to je dan vise ako igraju Petak![]()
Ko pita ne skita
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
Nema.Ali kad bi gledali prošlu sezonu ,pustili smo im na Tušnju 1-2 u 30. kolu 06.05.23.Poslije tog su imali dva poraza i u 33. kolu im je dao Borac u Doboju pa su došli na spasonosnih 37 bodova.To što smo mi njima dali je bila "cesija" tako da oni nama ništa ne duguju.Naravno,ni mi njima.Bit će utakmica oprave.I naša pobjeda AkoBogda.Molim Boga da Ordaga odigra poluvrijeme.husrefbeg je napisao/la: ↑11 sep 2023, 18:08Imal dugova tuzlac il se igra od pravetuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
Ova bi utakmica mogla biti oproštajna za Jagodića.Zakuhalo se kod njih u svlačionici pravo na relaciji trener -igrači. Naravno igrači uvijek mogu smijeniti trenera.
Sloga je dovela nedavno Tonija Jovića kojem je zadnji klub bio Posušje u prošloj sezoni.Na pozajmicu su od Zrijskog dobili mladog 19-godišnjeg Adnana Berbića.Jović(32)je krilni napadač a Berbić špic.Očito da su samo 2 gola koje je Sloga postigla do sada razlog za ova pojačanja.Odbranu pojačavaju sa 33-godišnjim Josipom Kvesićem koji stiže iz Šibenika.Ne vjerujem u neki blic krig i brzo uklapanje novajlija.Pogotovo ovih starijih igrača.
U sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje nas duel između Sloge i Tuzla Citya u Doboju.
Utakmicom u Doboju, koja se igra u petak od 16:00, otvara se sedmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Domaća ekipa Sloge se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi. U posljednje četiri utakmice ubilježila je četiri poraza. Trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli. Svaki bod u narednim utakmicama će joj biti od ogromne važnosti.
Sa druge strane, ekipa Tuzla Citya je nakon tri vezana poraza slavila pobjedu u prošlom kolu. Savladan je Igman rezultatom 3:1. Tuzla City se trenutno nalazi na osmom mjestu tabele.
U susret predstojećoj utakmici, javnosti se obratio i Milenko Bošnjaković, šef stručnog štaba Tuzla Citya:
“Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Sloga se nalazi u seriji loših rezultata, ali ti loši rezultati nas neće uljuljkati. Znamo da su kod kuće izuzetno kvalitetna ekipa. Idemo da pokušamo da u jednoj muškoj, fer i korektnoj utakmici ostanemo neporaženi. To bi nam u ovom momentu mnogo značilo.”
Utakmicom u Doboju, koja se igra u petak od 16:00, otvara se sedmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Domaća ekipa Sloge se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi. U posljednje četiri utakmice ubilježila je četiri poraza. Trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli. Svaki bod u narednim utakmicama će joj biti od ogromne važnosti.
Sa druge strane, ekipa Tuzla Citya je nakon tri vezana poraza slavila pobjedu u prošlom kolu. Savladan je Igman rezultatom 3:1. Tuzla City se trenutno nalazi na osmom mjestu tabele.
U susret predstojećoj utakmici, javnosti se obratio i Milenko Bošnjaković, šef stručnog štaba Tuzla Citya:
“Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Sloga se nalazi u seriji loših rezultata, ali ti loši rezultati nas neće uljuljkati. Znamo da su kod kuće izuzetno kvalitetna ekipa. Idemo da pokušamo da u jednoj muškoj, fer i korektnoj utakmici ostanemo neporaženi. To bi nam u ovom momentu mnogo značilo.”
Vukoja potpisao za Zvijezdu. Jedan od bolji igraca ove lige. Ja lige i kurca kad takav igrac ode tamo...sta li ima tamo dobro u Zvijezdi. 

Vukoja je sebe precijenio, niko ga nije htio pod njegovim uslovima pa na kraju daj šta daš a da nije bitno ko daje.Od glavnog igrača stabilnog kluba do Zvijezde 09 nije dalek put.
Ps: ovo napisano nekako sam propustio u prethodnom postu.Nije nikakva šteta al et neka se zna
-
- Kontakt:
Rezervni igrač koji to nije ali sjedi na klupi za rezerve je jučer bio najbolji pojedinac naše U21 reprezentacije. Dobio je mnogo pohvala i sve su glasniji pozivi da nastupi i za A reprezentaciju.
Ja se nadam da će imati dobru sezonu da uzmemo šta para za njeg. Bolje nego da podbaci pa da nam se takav razočaran vrati. Tu vec niko ne bi imao koristi.
I da podvučem niša zajedničko sa njim nemam. Ne poznajem ga osim sa terena i što sam ga ponekad sreo u gradu jer izeda da je živio tu negdje u blizini.
Ja se nadam da će imati dobru sezonu da uzmemo šta para za njeg. Bolje nego da podbaci pa da nam se takav razočaran vrati. Tu vec niko ne bi imao koristi.
I da podvučem niša zajedničko sa njim nemam. Ne poznajem ga osim sa terena i što sam ga ponekad sreo u gradu jer izeda da je živio tu negdje u blizini.
Čitao sam da se istakao u reprezentaciji.Zlobnici bi rekli,u repku se dolazi potplaćivanjem.Međutim ,na terenu se vidi znaš li igrati lopte.Nadam, se da će mu ovi stručnjaci u Lokomotivi pružiti priliku da uđe u igru.Ako ne igra džaba je da je rezerva u Realu.Napred Čupavi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:46Rezervni igrač koji to nije ali sjedi na klupi za rezerve je jučer bio najbolji pojedinac naše U21 reprezentacije. Dobio je mnogo pohvala i sve su glasniji pozivi da nastupi i za A reprezentaciju.
Nama bi godio remi na Koševu (Sarajevo-Zrinjski) i pobjeda Igmana u Konjicu kontra Veleža.Od Posušja imamo bolju gol razliku.Izbacili bi žmigavac sve do 6. mjesta.Šala nije.
-
- Kontakt:
FK SLOGA DOBOJ - FK TUZLA CITY , 15.09.2023. 16:00 Nejma na TV
Sudija:Musa Mateo – Čitluk
A 1 - Musa Jure – Čitluk
A 2 - Maglica Ivo – Livno
4 - Gedžić Darko – Brčko
Kontrolor: Valjić Ognjen
Delegat:Marić Radika –

Sudija:Musa Mateo – Čitluk
A 1 - Musa Jure – Čitluk
A 2 - Maglica Ivo – Livno
4 - Gedžić Darko – Brčko
Kontrolor: Valjić Ognjen
Delegat:Marić Radika –
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 sep 2023, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
VIŠE JE SUDIJA IZ OBITELJI- MUSA- U PL NEGO IZ GRADA TUZLE .
Niko od službenih lica nije Bošnjak ?
------------------------------------------------
NK ŠIROKI BRIJEG - FK ZVIJEZDA 09
Peljto Irfan – Sarajevo
Macić Amer – Mostar
Đozić Enes – Sarajevo
Ljajić NIhad – Sarajevo
Delegat
Ćerić Armin - Čapljina
-----------------------------
-Posmatrač suđenja
Blažević Antonio - Višići
---------------------------------
Ovo đubre Peljto SUDI UTAKMICE ŠLJ. KATEGORIJE.
Zajedno sa ostalim Bošnjacima.
Ipak,ima jedan Hrvat,Posmatrač suđenja.
NAMA POSLALI KAZNENU EKSPEDICIJU.Mogla je i Nataša Valjić malko do Doboja.Neka provjeri jesu li svi igrači muškinje.
Niko od službenih lica nije Bošnjak ?
------------------------------------------------
NK ŠIROKI BRIJEG - FK ZVIJEZDA 09
Peljto Irfan – Sarajevo
Macić Amer – Mostar
Đozić Enes – Sarajevo
Ljajić NIhad – Sarajevo
Delegat
Ćerić Armin - Čapljina
-----------------------------
-Posmatrač suđenja
Blažević Antonio - Višići
---------------------------------
Ovo đubre Peljto SUDI UTAKMICE ŠLJ. KATEGORIJE.
Zajedno sa ostalim Bošnjacima.
Ipak,ima jedan Hrvat,Posmatrač suđenja.
NAMA POSLALI KAZNENU EKSPEDICIJU.Mogla je i Nataša Valjić malko do Doboja.Neka provjeri jesu li svi igrači muškinje.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 sep 2023, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ode Jagodić. U Arabiji ga traže.
Nažalost zbog lošeg termina odigravanja utakmice nas nekolicina koji smo ranije planirali odlazak u Doboj nećemo moći prisustvovati meču.
Mi uskraćeni za gledanje utakmice uživo,a FK Sloga će prodati 4 ulaznice manje.To je rezultat "genijalaca" iz saveza koji stavljaju termin odigravanja u petak u 16 sati iako nema TV prenosa.
Mi uskraćeni za gledanje utakmice uživo,a FK Sloga će prodati 4 ulaznice manje.To je rezultat "genijalaca" iz saveza koji stavljaju termin odigravanja u petak u 16 sati iako nema TV prenosa.

Šteta. Termin loš, bez TV prenosa, sudije ... sve navodi na pomoć domaćinu.CityCity je napisao/la: ↑14 sep 2023, 17:35Nažalost zbog lošeg termina odigravanja utakmice nas nekolicina koji smo ranije planirali odlazak u Doboj nećemo moći prisustvovati meču.
Mi uskraćeni za gledanje utakmice uživo,a FK Sloga će prodati 4 ulaznice manje.To je rezultat "genijalaca" iz saveza koji stavljaju termin odigravanja u petak u 16 sati iako nema TV prenosa.![]()
-
- Kontakt:
Koga biste voljeli da izvučemo u utorak za protivnika u kupu?
Kone.Da i oni odigraju jednu utakmicu oprave.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:14Koga biste voljeli da izvučemo u utorak za protivnika u kupu?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 sep 2023, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Uvalit će nam kartona jer nam dolazi Borac na naš Tušanj poslije ovog kola.husrefbeg je napisao/la: ↑14 sep 2023, 19:56Šteta. Termin loš, bez TV prenosa, sudije ... sve navodi na pomoć domaćinu.CityCity je napisao/la: ↑14 sep 2023, 17:35Nažalost zbog lošeg termina odigravanja utakmice nas nekolicina koji smo ranije planirali odlazak u Doboj nećemo moći prisustvovati meču.
Mi uskraćeni za gledanje utakmice uživo,a FK Sloga će prodati 4 ulaznice manje.To je rezultat "genijalaca" iz saveza koji stavljaju termin odigravanja u petak u 16 sati iako nema TV prenosa.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.