Sljedeće kolo izjednačeni s Barcom. Gol - razlika 10:7 iz 100 utakmica.Lillard je napisao/la:Valladolid ispred Madrida sa gol razlikom 8:6 u 99 utakmica. Svaka im čast jer para nemaju.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Dobijemo El Clasico i Espanyol i Alaves zasjedaju na prvo mjesto.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
2 kluba iz Barcelona na vrhu, lijepi dani.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Conte spreman da gasi pozar.Derdiyok je napisao/la:Jel to Lopetegui odlepršao?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Od ovakvog Neuera je x puta bolji. Od Neuera iz primea nije, samo što je izgleda tebi teško priznati da ove Neuerove partije nisu ni za prvog golmana Bayerna, a vala ni za prvog golmana reprezentacije Njemačke. I, prije negoli me napadneš, da, znam da je Neuer prošle sezone propustio milion utakmica zbog povrede.Saurman je napisao/la:Ter Stegen je u boljoj formi al' nije bolji golman od Neuera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Otkako ih je Ronaldo kupio, cini mi se da nemaju poraz, a pritom su tukli Villarreal i Betis u gostima..simpaticna ekipa, nadam se da ce opstat i u narednim godinama postati stabilan prvoligas...Lillard je napisao/la:Valladolid ispred Madrida sa gol razlikom 8:6 u 99 utakmica. Svaka im čast jer para nemaju.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Koja je kurchina ova Valencia.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Marcelino bi trebao dobiti otkaz,odveo je ekipu u ponor,sramotno kako igraju,sa drugom Lopeteguiem na biro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A nas ko yebe jel ? E nećemo tako, nema veze što je Valverde produžio ugovor, i njega treba istim stopama.L-Train je napisao/la:Marcelino bi trebao dobiti otkaz,odveo je ekipu u ponor,sramotno kako igraju,sa drugom Lopeteguiem na biro.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Barca prva u ligi,prva u skupini lige prvaka,Valverde je odlican 
Jašta radi, nadajmo se da ce ga Pero odmah angažovati cim u Barci dobije nogu- abd uskoroL-Train je napisao/la:Barca prva u ligi,prva u skupini lige prvaka,Valverde je odlican
To se nece desiti.
If Real Madrid C.F. sack Julen Lopetegui, it will reportedly cost them €18 million.
Not bad for 4 months work...
Kad komentar
Kad komentar
With a pay off like tht I would sabotage my work myself
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa nije džaba rekao da mu je to ujedno najtužniji i najsretniji dan u životu.Derdiyok je napisao/la:If Real Madrid C.F. sack Julen Lopetegui, it will reportedly cost them €18 million.
Kad komentar![]()
With a pay off like tht I would sabotage my work myself
Nego, š'a je Marcelu ?TonySosa je napisao/la: Pa nije džaba rekao da mu je to ujedno najtužniji i najsretniji dan u životu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sinoć previše guzio pa mu se ligamenti osafunjali.Derdiyok je napisao/la:Nego, š'a je Marcelu ?TonySosa je napisao/la: Pa nije džaba rekao da mu je to ujedno najtužniji i najsretniji dan u životu.
Kakva sramota Atletica
4 gola primila,a nisu mogli zabiti ekipi kojoj zabija ko stigne.
Nisi gledao Dortmund ove sezone, a?L-Train je napisao/la:Kakva sramota Atletica4 gola primila,a nisu mogli zabiti ekipi kojoj zabija ko stigne.
Možda ima riblju kost.Blejzer10 je napisao/la: Nisi gledao Dortmund ove sezone, a?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Patetičari opet u dubiozi. Za vikend ne znaju ni kako su uspjeli zadržati bod protiv Villarreala, a sad i ovo tamburanje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.